Şimdi Ara

Priestlere Özel..herkez okumalı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla benim 63+ int prestim war townda oturmak nedir pek bilmem her zaman party ile dolanırım ki warriorlara bi faydam olsun die party den biri öldüğü zaman town çekerim bufu ac yi verir mage warsa tp isterim her zaman ama bazen de party lideri sen gelme townda otur deyince bide part sağlamsa yapacak bişi yok beklemekten başka
  • cok duygulandım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewent_kku

ne kadar akıllısınız siz ya hayran oluyorum.dunyanın merkezi ha???

kimse kusura bakmasında bu priestler ın burnu havalandı bu sc kalkalı.hem siz diyosunuz takım oyunu bu die hemde oturup townda dewekuşu gibi kafanızı bile cıkartmıosunuz.kardeş yan skill ne senin yokmu heal rezz bişi? wermedinmi daha yoksa??
    o zaman herkez priest acsın kim kesicek??ben burda bir asasın anıları die başlasam bitmez bea...
    czde debuff cıkıo allah ne werdiyse atıyo sora mage ye dioruz cekde cure atsın die yok bizim saraylara layık priestimiz geri town cekio. bide bu far olayı war tabiii... yine cekio mage priest soylenmeye başlıo far weriyoruzya ne cekion die..parti beyenmeme durumlarıda war tabi.parti yeni kurulmuş herkez buff alıp cıkıopruz priest dioki : e hani np gelmio siz eziqsinz... cat cıkıo..ulan bismillah daha yeni cıktık dur da bi ilerleyelim bakalım noolcak. ama bizim np kralı priest beyenmez o partileri hazır ister...en cok koyanda np kawgalarıdır. adam mal mal konuşmaya başlar snn np kaç die tabi townda karpuz buyutur gibi np gelio adama şimdi ne alaka dersin np le adam olunmuyo dersin ama annamaz ne desen nafile adam saraylara layık cunku....adam der bende 1920 parti heal war şu war bu war yalanır yalanır sora partide bir kere bile goremessin o heal baloncuklarını..... CUNKUUUU BİZİM PRİESTLERİMİZ SARAYLARA LAYIKLAR !!!!..... neyse ya bu uzar gider yapacak bişey yok butun suçlu sc ları kaldıran zihniyet.
    bende pirest kastım 68 bp olarak çokk noobca konuşuyorsun sinirlendim

• logosta lvl 61 rogue um var simdi de priest actım kasıyorum sırf partiyle ugrasmamak kendi buffımı kendim almak için.Oyunu oynayan o kadar cok kendini bilmez var ki buffer olmamama ragmen buff isteyiş tarzından ve soylediklerinden ben rahatsız oluyorum.Bu yuzden 2 senelik oyun birikimim bana sunu ogretti:oyundan arkadasların varsa yani clan parti falansa o zaman partiyle ex ya da np kasabilirsin.Eger arkadasların online degilse hiç parti arama kendi işini kendin hallet.Lvl 53 priest yaptım bir de lvl 61 rogue um var kendi kendime kasabiliyorum kimseye ihtiyac duymadan(bu arada evde 2 bilgisayar var tabi kolay oluyor kasması)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

ya bırak o adamlarla ugrasılmaz priest charımı bıraktım bunların yuzunden 62+ olmadanda priestin tadı cıkmıyo czde otur townda buff ver adamın canı sıkılıyo

Eğer Öle Dıosan Hiç Uraşmıcaksın Olucaksın Debuff+Heal Koycan Debuffı Gırıcen Int Olarak Adama
    Yokya Int Adam Alamaz Dıosanız Alın Sıze Lınk Izleyın Öle Lutfen
    http://www.youtube.com/watch?v=Cg6X_KQz_oI
  • quote:

kimse kusura bakmasında bu priestler ın burnu havalandı bu sc kalkalı.hem siz diyosunuz takım oyunu bu die hemde oturup townda dewekuşu gibi kafanızı bile cıkartmıosunuz.kardeş yan skill ne senin yokmu heal rezz bişi? wermedinmi daha yoksa??
    o zaman herkez priest acsın kim kesicek??ben burda bir asasın anıları die başlasam bitmez bea...
    czde debuff cıkıo allah ne werdiyse atıyo sora mage ye dioruz cekde cure atsın die yok bizim saraylara layık priestimiz geri town cekio. bide bu far olayı war tabiii... yine cekio mage priest soylenmeye başlıo far weriyoruzya ne cekion die..parti beyenmeme durumlarıda war tabi.parti yeni kurulmuş herkez buff alıp cıkıopruz priest dioki : e hani np gelmio siz eziqsinz... cat cıkıo..ulan bismillah daha yeni cıktık dur da bi ilerleyelim bakalım noolcak. ama bizim np kralı priest beyenmez o partileri hazır ister...en cok koyanda np kawgalarıdır. adam mal mal konuşmaya başlar snn np kaç die tabi townda karpuz buyutur gibi np gelio adama şimdi ne alaka dersin np le adam olunmuyo dersin ama annamaz ne desen nafile adam saraylara layık cunku....adam der bende 1920 parti heal war şu war bu war yalanır yalanır sora partide bir kere bile goremessin o heal baloncuklarını..... CUNKUUUU BİZİM PRİESTLERİMİZ SARAYLARA LAYIKLAR !!!!..... neyse ya bu uzar gider yapacak bişey yok butun suçlu sc ları kaldıran zihniyet.

süpersin ya aynen +1

• quote:

geberince priest town çek diye ağlamasınıda biliyosunuz..
    o kadar kılsan priestlere protesto et?buff alma mesela..adam rest çekse anca çıkar burda konuşursun oyunda he paşam demeye mecbursun,herkes priest açsın kim kesecek demişsin,62 lvl de 70 lvl assasla vs yapmıştım 3-2 yenilmiştim..

• Bende bir priest olrak %100 katılıyorum..
  • bir priest olarak bunları yaşıyorum ama tanınmış olursanız kimse bişe diyemez

MiraLayTurK(Cypher 56 lwl 21k np) hacked

lMiraLayTurKl(olimpia ** 100 np) bunu da iniş +64
  • quote:

merkezi tabi sen bi priest olmadan BİR HİÇSİN ANLATABILIYORMUYUM. SC AL AL NEREYE KADAR ENINDE SONUNDA BİTER.AMA PRİESTLE BİTMEZ.ayrıca bi warıorun arkasında priest olmadan hic bişey yapamaz.2 keser 5 yatar.Sen bakıyormusun cz de sürekli bi adamın nicki gecer alttan sureklı o kesıyordur.sen o adamı gor bak bakalım arkdasında kac priest var.1 tanesı kesın debuff 1 tane heal kesın vardır.ona görede bi yorum yap.hade eyw

• genellikle kendin party kur başkalarının ++++++....... diye uzatmasınına izin werme kendin kurki öle derse,anırsa at partyden gitsin küfür faln edecektir keyfine bak hatta ks bile yapcaktır keyfine bak belli bi süre içinde sıkılır gider eğer ben party kuramıom diosan anıranlara ne anırıon anırmadan söle gibi şeyler yaz en nefret ettiqim şey heriflerin ++++++++ diye anırması weya ++++++ deil und diye anırması bekle weriom işte sıra ile herkes aynı anda yazıo sanki uzatınca daha çabuk wercez ANTY +++++++++ Diye Anıranlar Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YB) -- 27 Haziran 2007; 21:51:36 >
  • Bazı priest arkadaşların dediği gibi gerçekten priesti oynamayan bilemez..
    bi kere priesti oynayan kişinin klavye kullanma kabiliyetide iyi olmalı cünkü herkese laf anlatmak cok zor heleki birde Debuff iseniz yandınız demektir..ki oyunu bilmeyen kişilere denk geldinizmi eziyet kaçınılmaz olur..

hebelehebele:+++++++++
    debuffum
    hebelehebele: hımm tamam buff ver hadi
    olm buff yok debuf debuf ooof
    hebelehebele: yaw off be 960damı yok :S

gibi örneklerle karşılaşabilirsiniz kazaara seek açtıgınızı varsayalım bir partye girersiniz tp lenirsiniz ve yazarsınızki;
    "beyler ben debuffum ona göre"
    ne cevap gelir ne bişey 1-2 sanie geçer kimse senin yazdıklarını umursamaz ve yağmur inanılmaz derecede sağnak ve gürültülü yağmaya başlar.
    +++++++++++++++++ yetmez...Pm ler gelir +++++++++ of su aşayı bi oku ya bilmem ne küfürler vs vs vs...
    dersinizki " ya ben size dedim debuffum diye heal atarım sadece " bi bakarsınız Party disbanded.

bide debuff priestlerin bir kötü olayı daha vardır czde-ardreamda hernerde pk yapıyorsan partye girersin bir priest artık gidip gelmelerden seni tanır ve partye debuff olarak alır bu sefer çok akıllı arkadaşlardan %100 biri pm atar

helehüle:bak simdi adamı görür görmez malice atçan sora beni heallicen benle beraber gez.

sanki ben ilk defa hayatımda cz yada ardreama pk yapmaya geliyorum adam bana oyunu öğretiyor :)))

şimdi bide öteki tarafa bakalım yukarda bir arkadaşımız değinmiş bu konuya eğer tanıdık cafede veya oyunda sizinle daha once bir çok kez pk yapmış bir kimseler yoksa asla pk partylerine girmeyin oyundan soğursunuz cünkü kimse stratejinin farkında değildir light feet'i basan gider sora yatar niye heallemedın priest nerdesın sen nasıl debuffsun bilmem nesin cartsın curtsun ona laf anlatana kadar ne oyundan zevk alırsın nede yaptıgın pk dan..

ben bu oyunu zevk için oynuyorum benim national pointim 1milyonda olsa ben bunu eğlenmedıkten sonra orda görsem ne olur görmesem ne olur... evet priest oynamak belki mükemmel combolar gerektirmez ama sağlam sabır ve cok büyük uğraş gerektirir.. :)

Herkese iyi eğlenceler.

Venduss Leader Of Twilight - Ronark.

• yukarda dursun bilinmesi okunulması gereken bir konu..
  • Bende anlatam ben Ronark da buffer ım town buffer 58 lwl im

Dün gece ardreamdeydim (asasın hikaye lerini anlatcan ya ben sana yardım etcem).Bi warior war 3.8k canı pk yapalım dedik partiye 2 de asas aldık adam lar da öle s.l.k lık olmaz alio buff u wın sw diom normal wermio.20 kere yaziom wermio sowouyom artık town da dibim de gene wermiio sora parti den yazdığı su ++++++ sen nedersin sora ezik savasına gectim durum gene aynı ee sayın asasinlerimiz pk ya gider gitmeleri de cok uzun surmuo 2 dk sora bakion +++++++ bune ben de cıldırıom harpilerdeyim adamlar buff die almış +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ aynen bunu yapio ronarkda adam gibi healer yoktur fazla genelde koxp zamanın da kalma asas we yeni yeni mage doldu.Adamlara hem buff hemde heal yapiom 1 ne heal basiom öteki yatio adam paper bilmem kac harpi ona dalio sora prieste söw lan ben healer die mi girdim senin partine.

Daha durun asasin hikayesi anlatioz sayın asas kesemediği gibi bide malice yer doner saolsun cure acacaacacacacacacacacacacca aynen böle bune insan olan anırmaz.Bana sw atmazlar sora da +++++ yazarlar halbuki sw werse heal e gitcem adamı.Sora heale gel sw siz mi heal e gelem 10 kiişi gelir beyefendiye heal atcam town cekersen suç 2vs 3vs-1 e dayanırım ronark da, ama biri zr yapınca heal basamiom.Ben nabayım yeter artık priestleri de gorun onlarsız siz de yo0ksunuz.Milyarder olan warsa gitsin sc alsın umrumda deil heal i de kendi basar yatınca da kendi kendini rezzler ok bu kadar asas hikayesi de guzeldir umarım

Ben ronark da id=cyberpriest91 orc um inanmayanla beraber takılak da görsün neler war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalbock2 -- 28 Haziran 2007; 14:39:49 >

• Up
  • tamamen haklısın kardeş ama her priest senin gibi deil adama pm atsan gözünü öünüde 20 kere bağırsan shoutan yazsan da adam gelip pardon görmemişim diyo çünkü townda adamı bırakıp çay kahve içip sohbet edio

bu arada demişşin wariorun mage in işi yok diye aslında mage in de önemli işleri var adamlara blizz yada lr atıp kitlemek birini kalabalıktan kaçırım sonrada kendini kurtarması lazımdır. ve bizim insanımız çok üşengeç ve tembel olduğundan adam towna oturup mage git de tp le beni bowl a v.s demesi bi amge i çileden çıkarır tamam mage tp lerde lan asas sın light feet var oturyon bi priest bi wariror dese gene neyse de postacı gibi kullanmayın magelri
  • up
  • ya şöle 1 bug war şimdi mesela yazmışın ki party sırası şöle atıorum

1)naci (party başkanı)
    2)şehmuz
    3)haydar
    4)hakkı
    5)hüsamettin
    6)ramazan
    7)süleyman
    8)sen

party sana böle görünüo ama aatıorum süleymana şöle görünüo

1)naci
    2)süleyman
    3)hakkı
    4)ramazan
    5)haydar
    6)şehmuz
    7)hüsam
    8)sen işte sen ilk başkana weriosun sana göre sırada şehmuz war ama süleymanı atlayınca böle bişi oluo sıkma canını bendede böle oluodu cure ac atıcam diye ellerim kopardı
  • aynıları bana oluyordu +++++++++++ die bağırıyorlardı ben diğerlerine buff verip ona vermiyordum vermediklerim a.k ne biçim bi buffer at bunu partyden başkan diyolardı başkanda onları atıyordu bu tattiği uygulayın unutmayın BUFER OLMADAN Bİ PARTY 0 DIR
  • Up.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.