Şimdi Ara

Priestlere Özel..herkez okumalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F9 vb vidolarını izleyin bakalım arkada kim var? Tabiki bi Priest.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert
    Demek istedigim oynamayı bilen bir priest zaten tanımadıgı kısılerın partisine girmez,bu tur kısılerın partisinde 1sn durmaz..

Burda katılıyorum sana

Ayrıca buff isterken ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ..... yapmaya gerek yok bence.. hyr +++ yapsan neden vermesin?
    anca afk falan dır görmez falan yani ,ben böle bi oalyla karşılaşırsam '1 kere yazman yeterli derim ' ve adam da 'ok ' der..Bi daha yapmaz ( yapanlar yok
    değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İntenSly_ -- 20 Temmuz 2006; 20:13:47 >
  • beyler tamam priest önemli bi char ama bu priestların **ötü kalktı 1920 healsız dm kesebilirmisin peki sen ben olmasam kimi healliycen kime buff vercen nası np kascan ben scroll basarım ama sen intciysen bi mok kesemezsin bu priestlarda hepten gıcık etti adamı canım ++ yazıorum yarım saat bekler >>>> die küfürleri basıolar sende sw olmasa 1 haftada czde adam bulupta kesemezsin ben çokseri minor basarım ama sen önünde attakcer olmasa moku yersin yeter bee[simage][/simage] f9un partysini izleyin arkada priest var dionuz ama öndede f9uz var 0000000 ı izleyin arkada kim var sürüsüne ork yani priestsınız die kendinizi çok bi şey sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 20 Temmuz 2006; 20:44:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige
    ben çokseri minor basarım

Çok koalydı dimi o?
  • Artık herşeyi daha iyi anlıyorum,warrior kasıyorum priestin halinden de iyi anlarım + bir kere yazarım gelene kadar da gıkımı çıkarmam.Anlatılmaz yaşanır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

beyler tamam priest önemli bi char ama bu priestların **ötü kalktı 1920 healsız dm kesebilirmisin peki sen ben olmasam kimi healliycen kime buff vercen nası np kascan ben scroll basarım ama sen intciysen bi mok kesemezsin bu priestlarda hepten gıcık etti adamı canım ++ yazıorum yarım saat bekler >>>> die küfürleri basıolar sende sw olmasa 1 haftada czde adam bulupta kesemezsin ben çokseri minor basarım ama sen önünde attakcer olmasa moku yersin yeter bee[simage][/simage] f9un partysini izleyin arkada priest var dionuz ama öndede f9uz var 0000000 ı izleyin arkada kim var sürüsüne ork yani priestsınız die kendinizi çok bi şey sanmayın

Sen bu oyunu bılmıon yada adam gıbı bı prıestle hıc tanısmamıssın

• 1. ASLA OKUMADAN CEVAP YAZMAYIN !!! komik duruma duşuyosunuz
    2.priest olmadan şunu yapamassın bunu yapamassın vs vs.. diosunuz ben aksinimi soyledim? ama bende diorunki tek yonlu bakmayın biz olmadanda siz bişey yapamassınız.. 8 priest doldur bakalım partiye kim kescek..
    3."APTALCA" "CAHİLCE" gibi açıklamalkarda bulunmuşsunuz ama komik duruma duşurmuşsunuz kendinizi.ben bu yaşımda kalkıpta size aynı şekilde (APTAL) cevap wermem sadece guler geçerim ama okuyan diger insanlara kotu örnek oluyorsunuz.
    4.benim lafım işini dogru durust yapamayan priestlere idi.yarası olan gocunur. o da belli olmuş zaten..

bu oyunu eglence için oynarım onun için np kasamam eglenceli olsun die beni aşan işlere kalkarım(nasıl np kasılcaanı da ii bilirim) ve sonuş bellidir yerdeim. ama eglenirim benim anlattıım eglenmek için oynamayan bi yerlere gelebilmek için yani elini bişeylere surmeden np kasmak isteyen priestlara sonrada bnm np im seninkini dover dien insanlara...zaten oyun oynamayı bilen eglenerek oynayan bu yazdıklarımı dikkate bile almaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: _İntenSly_

Ayrıca buff isterken ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ..... yapmaya gerek yok bence.. hyr +++ yapsan neden vermesin?
    anca afk falan dır görmez falan yani ,ben böle bi oalyla karşılaşırsam '1 kere yazman yeterli derim ' ve adam da 'ok ' der..Bi daha yapmaz ( yapanlar yok
    değil )

Aynen bende oyle yaparım..Aslına bakılırsa priestlik hikaye,adam olmak lazım,adam gibi istemek lazım...
  • kardeşim town çekeceksin en 30 luk buff atacaksın far buff adam silemicekte aklı bşaıana gelecek ben hep öyle yapıyodum
  • ewt çok niri olduuna basacan far buffı.. 1kere priest isen başının agrımaması mümkün deil zmnla alışıyorsun we bu adamları lvlini arttırarak susturacaksın.70lvl ol baq bakiim party die nsl kıwranıyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: geyik95_

söyle bakalım sen 1920 heal olmadan dm kesebilir misin
    söyle bakalım sen 1500 buff+300 ac olmadan cz de party yapabilir misin?
    söyle bakalım sen hiç rezz olmadan günlerce kastığın expi bir kere ölünce verir misin?
    söyle bakalım sen cz de +62 master warriorları malice+parasite atmadan kesebilir misin?
    söyle bakalım sensen priestsiz partyle cz de pk yapar mısın?

Priestlere Özel..herkez okumalı

• kafan iyi mi?
  • BAZI ZAMANLARDA WC YAPCAK ZAMAN OLMUYO KAFAMIZI KAŞIYAMIYOZ HEAL YAP DİYOLAR
  • ARKADAŞLAR PRİEST'İMİ FİRE DRİKE GELMEDEN ÖNCE SATTIM ..

Hic ßi Charda Priestten ALdıgım Kadar ßiz Zevk Almadım Madem Priest iLe Oynamak Istiyorsunuz Karde$im Inventory'de Itemin..

Bankada Paran Power Up Store'de Cash'in Olması Gerekli Yapıcaksın Charını 75+ Full Shell set+8 Dual Roc Dual Clearing earing

Veya Warrior Earing +1 Olması şart Ya warrior Pendant'ın Olacak Iron Necklece Beltin de Ya Skeleton Belt Iron Belt Veya Glass

Belt DD 25 $art . Skillerin Full Debuff + Party Healer Olucak Saglam takIm Arkadaşların Olucak Sc'li tabikide.

Saglam ßir Clan Pk YapıcakSın ..

ßen Anlamıyorum ßu $imdiki Priestler Town'da Buff Atarak Nasıl Zevk Alıyor Oynamadıgım Char Kalmadı Priest Kadar bi Zevkim Kalmadı..

Eskiler ßilir Beramus JusteriniBrooks® Clanını

ßenim Eski Charımın Nicki : RavenFrost, Genelde takıLdıgım Kişiler BoNjoY_Xul Sh4doW O zamanların $imdi Eski Nickini

Hatırlamıyorum $uanki Hitmachine At0N :11: OLsun Efsaneydik Ahh Nerde O Eski Günler Neyse Görüşmek Üzere Kolay gelsin..

• Koptum Ya Adam Durup duruken 2006 nın Topic ini Hortlatıo Hemde Emrahın Resmini Koyarak
  • bir an l.j geri dündü sandım
  • harbiden hic farketmedim yuh :)
  • priestlerle ilgili bilgi arıyodum arattım bu konuyu buldum bir cevapta biraz ezilme haksızlığa uğramışlık vardı aklıma emrah geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinalSword

bir an l.j geri dündü sandım

bende

yav emrahın resmi sözlerede ii olmuş hane
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.