Şimdi Ara

Prima Premium Care İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Joker mağazalarında prima premium care abonelik kampanyası fiyatı 549TL, içerisinde 12 paket bez ve 6 tane 3'lü ıslak mendil bulunuyor.

6 ay boyunca;
    Her ay 2 adet Prima Premium Care Bezi
    Her ay 1 adet Prima Islak Mendil

ücretsiz kargo ile yollanacak. İçerik şöyle;

Bebek Bezleri

Prima Premium Care Dev Ekonomi 1 Numara 126'li
    Prima Premium Care Dev Ekonomi 2 Numara 120'li
    Prima Premium Care Dev Ekonomi 3 Numara 86'lı
    Prima Premium Care Dev Ekonomi 4 Numara 72'li
    Prima Premium Care Dev Ekonomi 5 Numara 60'lı

Islak Mendil

Prima Islak Havlu Hassas Ciltler için 3`lü Fırsat Paketi 168`li

Bu arada ben dün aldım bu paketten. Sepete ekleyince fiyat 439,20TL'ye düşüyor. Bir yanlışlık mı yoksa ekstradan indirim mi yaptılar bilemiyorum ama kaçırmayın derim.
    https://www.joker.com.tr/abonelik-paketleri

• 12* 86 dan 1032 adet bez yapıyor.
    3*6 ıslak mendil 18 adet.
    3 liradan hesaplasan 54 TL

439 TL'den düşsek 385
    385/1032= 0,32 tl yapıyor adedi..

şuan hepsiburada da huggiesde mesela 3 numara kampanyası var.
    Tanesi 0,25 tl'ye geliyor.

Marka takıntısı olmayanlar için daha ideal gibi gözüzküyor.

Bu da fena değil gerçi.
  • 61 kuruşa 5 beden bez alınabiliyor yanında ıslak mendil bedavası gibi düşününce fena fiyat değil gitti gidiyorsan aldım en son orada 60 kuruş civarına geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsaydım paketinde türkçe yazan bir marka alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

ben olsaydım paketinde türkçe yazan bir marka alırdım

Ne demek istediniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursamsa

quote:

Prima Premium Care tamamen ingilizce .. Ben bu tür firmalara destek vermek yerine adam gibi türkçe yazarak satış yapan marka veya markalara destek olurdum, yani onların ürünlerini satın alırdım..
  • ben de aldım bakalım. ıslak mendil harici düşününce bile piyasa ile aynı paraya oluyor aşağı yukarı. 4 no dan başladık bakalım.
    haber veren arkadaşa teşekkür ederim. hayırlı akşamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Prima Premium Care tamamen ingilizce .. Ben bu tür firmalara destek vermek yerine adam gibi türkçe yazarak satış yapan marka veya markalara destek olurdum, yani onların ürünlerini satın alırdım..

türkiyede üretilen ürünlerde bile türkçe isme sahip bir marka yok...sleepy antep işi ama ismi ingilizce.. eğer tutup benim ülkemin fabrikası isim olarak yabancı isim veriyorsa allahın P&G sı neden gelip türkçe isim versin :)

• ben ne olduğunu bile anlayamadım ,yıllar önce bebek olayını bitirdiğimiz için mi acaba ?
    yani bebek bezi için abone falan olmak mı gerekiyor (internet paketleri gibi) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbilisim

quote:

quote:

quote:

türkiyede üretilen ürünlerde bile türkçe isme sahip bir marka yok...sleepy antep işi ama ismi ingilizce.. eğer tutup benim ülkemin fabrikası isim olarak yabancı isim veriyorsa allahın P&G sı neden gelip türkçe isim versin :)

Bu durumda en iyisi böyle firmaları cezalandırmak olmalı, araştıracaklar ve türkçe isimden dolayı milletin tavır koyduklarını farkına varınca anında yanlıştan döneceklerdir
    "Premium care" yerine türkçe kulanılabilirdi ben bunu kastettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

ben ne olduğunu bile anlayamadım ,yıllar önce bebek olayını bitirdiğimiz için mi acaba ?
    yani bebek bezi için abone falan olmak mı gerekiyor (internet paketleri gibi) ?

Toplamda 12 tane bebek bezi yolluyorlar ama her ay 2 paket olacak şekilde. Ücretsiz kargo olduğu için, toplu alıp evde yer kaplamasını önlemiş oluyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Düşüncenize saygı duyuyorum ama Türkçe isim vermemişler derken Türkçe'yi küçük harfle (türkçe şeklinde) yazmanız nahoş bir durum oluşturmuş.

• ugursamsa kullanıcısına yanıt
    şimdi anladım ,bilgi için teşekkürler
  • Isime takılacak bişey yok. Kaliteli yapsınlar isterlerse Çince yazsınlar alırım. Geçen sleepy den ıslak mendil aldım (1 koli) . 2 3 tane bez numunesi yollayın bi deneyeyim dedim. numune gönderimiz yok diye tribe girdiler. Sanki 2 bez yollasa ne olacak. Şahsen ben sorumlu olsam telefon acar numune göndermeyi teklif ederdim.
    Deneme fırsatı da olmayinca premium care e devam ettim böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 22 Ekim 2017; 0:11:27 >
  • Bana da GG'de evkiba'nın fiyatları uygun geliyor

Kampanya linki
    https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne?satici=evkiba&fmin=75&fmax=90

1 ve 2 numara toplam 246 adet - 84,90₺ (Joker ile aynı adetlerde iki tanesi)
    3 numara 204 adet - 84,90₺ (Joker'de ikisi 172)
    4 numara 168 adet - 84,90₺ (Joker'de ikisi 144)
    5 numara 136 adet - 84,90₺ (Joker'de ikisi 120)

Çek alırsanız her biri 70₺ oluyor, 6 tanesi 420₺, yaklaşık yüzde 10 daha fazla adet var Joker'e göre

Joker'in avantajı evde yer kaplamaması, fiyat artışından etkilenmemesi ve mendil (biz unibaby kullandığımızdan mendil olması artı değil)

439₺ yerine biraz daha rekabetçi fiyat olsaymış, yüzde 10 eksik adette olmasını göz ardı edebilirdim, mendile bakmıyorum çünkü, şu an evkiba'daki 420'ye göre yüzde 10 aşağısı 380₺ kafakafaya olurdu, sonuç olarak 380-400 arası bir fiyatı olsaydı, yer avantajı ve fiyat garantisi nedeniyle tercih ederdim, Hopi kampanyası yapsalar, indirimli ürün diye dahil etmezler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sceptic S kullanıcısına yanıt
    Şuan gg de mobile 100e 20idrim tanımlı 84.90dan iki paket aldım 208*2 paketi 150ye geldi.koca koca kutularda kargo bedava. Evkibanın ürününüden memnunum daha ucuza verenin olacağını zannetmiyorum.

• Bebeği olanlar burda diye yazıyorum. Fiyat uygun

Prima Premium Care İndirimi

• Belki cocugu olacaklar vardir. Kucuk bir tavsiye benden. Pahali beze boşuna para vermeyin arkadaslar. Size yazik. O aradaki farkla mama ya da baska birsey alirsiniz. Biz prima da kullandik molfix de bimin bezini de. Neye alistirirsan totoyu öyle gidiyor. Primayla basladik molfixle devam ettik. Bimi denedik. Molfixle bitirdik. Molfixten yana hic sikintimiz olmadi.

• liveistodie L kullanıcısına yanıt
    Link yok, içerikte ne var belli değil?
  • Bebek bezlerine sanırım bir krem gibi bir şey sürüyor firmalar. Prima yerine başka bir bez kullanınca alerji yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.