Merhaba hocam Bu tarife'ye geçişler sona erdi, her ay yıldızlı günler adı altında avantajlı faturalı teklifler sunulmaktadır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu pakete biz bimcellden geçebiliyor muyduk hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır. Bimcellden bu tarifeye bu fiyata geçilemiyor
Maalesef hocam, sadece yeni hat alımı ve Vodafone, Turkcell den numara taşıyanlar geçebiliyordu
Turk Telekom (İçerden), BİMCell, PTTCell, TeknosaCell, POCell, GSMobile, Fenercell'den bu tarifeye geçemezsiniz.
Sadece Vodafone ve Turkcell'den geçebilirsiniz, zaten tarife kapandı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapandığını biliyorum sadece ilerleyen aylarda gelir gene cazip bu tarz faturalı teklifler onun için sordum 👍
Kesinlikle gelecek onun bilgisini vereyim ve 20 GB üstü gelecek.
25 GB 50 ₺ olabilir
30 GB 59 ₺ olabilir
35 GB 69 ₺ olabilir
40 GB 79 ₺ olabilir
Dostum haklısın da yokizm'e %20 indirimi sordum, anında nasıl yapılır söyledi ve aldım indirimi. Sen kendi tanıdığım 15 kişiye vereceğim, söyleyemem ekmeğimizden olmayalim dedin. Bence biraz daha yokizm gibi düşünmen doğru olur. Ve sanmıyorum 15 kişiyi bu tarifeye geçirip, indirim hakki sağladığını... bak konuya dahi kendisi yazmış. Neden böyle bilgileri, başkalarından öğrenip kendimize veya ailemize saklıyoruz? Bu yaklaşımlar hoş değil. Unutma bir mum, başka bir muma ateşini verirse o eksilmez
Hocam korktum yani herkese yayılırsa tt kapatabilir bu yolu diye ve de bende forumda samimi bulduğum birkaç kişiye vericektim
Size söylesem kim bilir mehmet sizden isteyecek siz vereceksiniz, başkası mehmetten isteyecek mehmet verecek böyle böyle yayılacak...
Peki dostum. Sen, ailen ve samimi bulduğun bütün insanlar umarım zenginliklerin en güzelini yaşar. En ucuz tarifeler inşallah sizin olur. Hayatta önünüze hep güzel fırsatlar çıkar. İnşallah tekme attığınız çöp kutusu altın doludur. Ne diyim daha :)
Bugün bende aradım MH yi taahhüt bitiyor dedim tarifeden çıksam veya hat taşısam ceza gelirmi veya ücret farkı dedim neden çıkıyorsunuz dedi çekmiyor fiyatını hak etmiyor dedim yüzde 25 indirim verdi prime 40 tarifesinin 1 yılı doluyordu 2.yılında 119 TL olacaktı indirimle beraber 89 oldu bu ara herkese veriyorlar indirim bence arayın şansınızı deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06E5E5CCD -- 14 Temmuz 2021; 5:56:3 >
Bedava 2 yıl muud premium üyelik veriyor, yine aynı şekilde tivibu go süper paket veriyor. Turkcell’de fizy için 13 lira veriyordum ayrıyetten.
Sabah hız testi yaptım 110 mbit download verdi TT.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: from_anatolia
Bedava 2 yıl muud premium üyelik veriyor, yine aynı şekilde tivibu go süper paket veriyor. Turkcell’de fizy için 13 lira veriyordum ayrıyetten.
Sabah hız testi yaptım 110 mbit download verdi TT.Tivibu go ne zaman yaptınız? Şu anda telefonlara bakmıyorlar bakımdaymışlar.
Tivibu go kotadan yiyor mu acaba prime abonelerinin.
Onu aktiflemedim henüz. Kod geldi bekliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerini arayarak, ücretsiz olarak taahhüt verebilirsiniz hocam
Arkadaşlar herşey tamam smsleri de gönderdim fakat online işlemlerde güncel fatura tutarı 66₺ gözüküyor. Neden bilen var mı?
Türk Telekom Online İşlemler Web Sitesin de detaylı bilgisi yazıyordur hocam, şayet bulamazsanız veya net bir sonuç alamazsanız, müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X