Şimdi Ara

PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
3
Favori
15.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sozlezmem.bitiyor prime ekstra 20gb 51 TL teklif var uygulamada uygunmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iThinkSo -- 28 Temmuz 2021; 1:49:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    8 TL fazla verin Turkcell kalitesine geçin.

Akıllı 20 GB 59 TL ya da 15 GB 49 TL

Akıllı Paketler 12 ay taahhütlü faturalı paketlerdir ve aşım olmaz. Faturanız 59 TL ise 59 TL gelir, ek ücret yansımaz. İnternetiniz dakikanız sms'iniz bittiğinde otomatik durur.

Eğer 15 GB yetiyor ise 49 TL'dir Turkcell Akıllı Paketler'de.

• Vodafonedan ttye geçtim yepyeni6gb tarifesine 6gb + her ay 5gb sil süpürden gelecek dendi 35 liraya. Sordum o kadar net her ay 5 gelecek mi diye evet dediler sürekli. Şimdi ya günlük dakika ya da günlük gece 100mb geliyor. Resmen kandırdılar. Mevcut tarifelerden geçebileceğim interneti bol uygun tarife var mıdır bunun gibi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zoombye kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoombye kullanıcısına yanıt

gece 100 mb mı geliyor yeni mi çıktı bu hediye

bayram haftası 100 dak verdi hep internet veriyor şuan

günlük haftalık sosyal medya 1gb dan aşağı gelmedi hiç

• Hocam 15gb 49 tl göremedim fakat : Akıllı 10GB Paketi (turkcell.com.tr)

şu tarife bile 10gb prime dan daha iyi dediğin gibi turkcell kalitesi. Benim şimdi tarifem bitti 14 gün süre içerisinde geçiş yapacağım

• IceRulez kullanıcısına yanıt

Buyur hocam paket bu, bence buna geç keyfine bak. En baba özelliği ise paketin aşım olmuyor, internetin dakikan sms'in bittiğinde otomatik duruyor ve ek ücret yansımıyor.

12 ay sabit fiyat ve ilk 3 ay cayma bedeli yok, beğenmezsen çıkabiliyorsun.

Turkcell her yerde iyi.

• Heh şimdi gördüm pardon hocam. yalnız linke tıklayınca sadece turkcelliler için dedi bende beni aramaları için numaramı yazdım ettim. Sanırım önce turkcell 'li olduktan sonra bu paketi aktif edebiliyoruz.

Bu arada yurtdışında bizi arayabiliyorlar yada biz de yakınlarımızı arayabiliyormuyuz bu tarifede ? daha önce vodafone red 15 kullanmıştım 23 ülkeden falan tarifemdeki dakikaya göre arama yapabiliyordum.

Türk telekom bildiğiniz kazıkçı olmuş. Konuştuğum kadın 4gb 750dk taahhütlü 45 tl falan dedi kafayı yemişler. Banada uygulamanın önerdiği prime 10 gb 1000dk 1000sms 43 tl vah vah. Kullanmak istemiyorum diyorum yardımcı olan yok fiyatı pahalı buluyorum diyorum yine yok.

Turkcell deneyelim bakalım.

Akıllı 15 paketine geçmek için Turkcell faturasız olmanız lazım hocam. Hattınızı Turkcell faturasıza taşıyın, hat açıldığında Dijital Operatör uygulamasından hemen Akıllı 15'e geçersiniz.

Hocam telekom'un tarifeler gereksiz pahalı, ama arada güzel kampanyalar çıkardığı oluyor.

Misal konuda ki tarife, bende kullanıyorum 25 GB 29 TL, ince yollarını bilirseniz ucuza kullanırsınız.

• O ne yav. Nasıl oluyor hocam ben konuya baktımda tüketici hakem heyetinde zaten 4-5 tane davam var. uğraşmak ta çok istemem aslında. Direkt sms atıp sahip olabiliyormuyuz o tarifeye ?

• HalkaMassara545 H kullanıcısına yanıt

Hocam aradım hiç ilgilenmediler. Dedim çok pahalı ne bu böyle falan 2 kere aradım. hatta tarifem bitmeden 12 gün önce falan aradığımda başvurunuz işleme alındı diye sms geldi. dediler kampanya birimi sizi arayacak falan diye. Hala mantıklı bir teklif gelmedi üstelik umursamadılar da.

%20 indirim aldım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.