Neyin 2 saatini bekleyecek mişsin tutunuz mu 2 saat sonra tanıyor mu kesin deseydiniz . sim mesaj gönderiyor ve direk afad mesajı geliyor ailenizde başka telefon da deneyebilirsiniz . Afad mesajı geldiğinde işlem tamamdır .Online işlemlerden telefon markasından görebilirsiniz tanıyıp tanımadığını. |
PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (27. sayfa)
-
-
Siz bence hattı başka cihaza takıp deneyin, olmazsa yeni telefon alırsınız. Türk Telekom'un sattığı VoLTE destekli telefonlardan bahsediyorum
Kaliteden ödün vermeyen telekom
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direk indirim isteseniz ve direk çıkan kişi zaten size indirim vermez.
Farklı birime aktardığı taktirde indirim alabilirsiniz .
ya da talep alacaksa talep sonucunda seni ararlar neden geçiş yapmak istediğine dair o zaman indirim kapabilirsin .
Talep sonucunda telefonuna ulaşamazlar yada aradıklarında cevap vermezseniz Faturasız hatta geçiş yaparlar .
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Neyin 2 saatini bekleyecek mişsin tutunuz mu 2 saat sonra tanıyor mu kesin deseydiniz .
sim mesaj gönderiyor ve direk afad mesajı geliyor ailenizde başka telefon da deneyebilirsiniz .
Afad mesajı geldiğinde işlem tamamdır .Online işlemlerden telefon markasından görebilirsiniz tanıyıp tanımadığını.
Valla annemin telefonunda denedim hatta 2 saat dedi diye akşam takıp ertesi gün öğlene kadar bekledim tık yok. Evde başka kimse yok o yüzden belki iş yerinde birisinden rica ederim ama tamamen saçmalık. Online işlemlerden de baktım cihazı görmüyor, üzerine sil süpür de aktif olmuyor. Internette afad kanalı ekleme videosuna baktın belki kapalı diye mesaj gelmemiştir dedim ama açtım yine olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunlar ile uğraşmanıza gerek yok sim kartınızı başka cihaza takınca direk afad mesajı gelecek başka telefonlarda deneyebilirsiniz .Hattınız yeni ise bi kaç gün içinde düzelecektir.
Sil süpürde yeni olduğunda Numaranızın son hanesine göre tek ise cuma çift ise çarşamba günü gelecektir .
Iphone cihaz bulursanız hemen hallolur .
-
Pazartesi veya Salı taşıyacağım sanırım Genç Red 40'a, bakalım Ağustos'ta geçer miyim artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geç gitsin, harca harca bitmez 40 GB
Aynen
Ordan da kendini atarsın 5 Mbps Limitsiz'e. Ama neden Turkcell'e geçtin ki, bir oraya bir buraya yapmış oldun direkt VF'a geçseydin
Şuan boşum da ondan parasız iken faturalı hatta geçmek istemedim. Haftaya işe başlıyorum İnşallah, hafta da 12 saat çalışacağım. Foruma da geç girebilirim bu yüzden, o yüzden haftaya gündüz saatine denk gelirsem gidip hemen geçeceğim Vodafone'a işe güvenerek Sonra da 5 Mbps olana geçeceğim aynen dediğin gibi, daha da 1 sene hat değiştirmem artık, tarife'nin kralını alacağım planlar düzgün ilerlerse
Aynen fiyatlar acayip pahalı, inat edicem sınırsız'a geçicem hemen İnşallah, 5 Mbps olmazsa 10 Mbps olan gelirse yine kabul edeceğim
Hocam işin sağlam mı ona göre sağlam kazığa bağla eşşeğini derim. Yoksa iş biter felan kalırsın orta da. Günde kaç saat çalışıcaksın?
Adam Pazartesi iş başı yapacaksınız dedi, yarın evrak listesini teslim almaya gideceğim, yani sağlam İnşallah oldu sayılır işim.
Günde 12 saat çalışacağım, hatta Pazartesi için aşı randevum var idi, onu da biraz erteleyeceğim. Bir hafta gündüz, bir hafta gece çalışacağım
Hayırlı olsun. O sistem epey patlak reis. 6 gün 12 saat çalışmak epey yorar. Kaldi ki haftalık 48 saat çalışma hakkın va, üstü mesai olur
Benim sistem gibi olsa keşke.
12 saatten 2 gün gündüz, 2 gün gece, 3 gün tatil.
Teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun
Ben de şimdi ilk defa böyle çalışacağım hocam, İnşallah alışabilirim
Günlük iş en iyisi bence, aylıkta maaş bekliyorsun. Ama günlükte yine gün sonu nakit geçiyor eline. Kuzenimin yanında çalıştığım zaman günde 250-300 aldığımı biliyorum. Ama işde harbi iş, araba işi. Bir gün sadece arabayla uğraşıyoruz ama karşılığında da sağlam para alıyoruz şükür, 1000-1500 değişiyor günlük.
İnşallah maaş iyidir de değer hocam. Zira dediğim gibi 6 gün üst üste işe gitmek, fiziken yorulmasan bile inanılmaz yıpratır. Sabahtan akşama kadar otursamda bir mesai kitlenince aynı vardiyaya 3. kez yazılınca ayaklar gitmiyor.
Wow güzel para. Fakat ben ona karşıyım, sabit olsun aylık olsun. Ne aldığımı bileyim.
Şimdi bu işi amcamla kuzenim yapıyor.
Günde 1000 alsalar amcam 500 kuzenimde 500 alıyor bölüşüyorlar. Ara sıra bende gidiyorum veriyorlar 200₺ onu da eve veriyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X