Almazsın olur biter. Tarifeleri 200 tl, 1gb 100 tl de olsa kimse almayınca ne yapacak? Her hafta yıldızlı günler yapacak:) amaç tarife dışı duduklemek. Ben 6-7 sene önce 4gb 29 tlye kullanıyordum. Simdi 25 GB 29 tlye kullanıyorum. Hadi indirim bosver, 45 tl bilse olsa yine zam gelmemiş. Cunku enflasyon ve dolar farkından suan telekomun 120 tlye satması lazım bu paketi. (Eskiden daha pahaliymis) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (25. sayfa)
-
-
1080P hiç açılmıyor mu hocam, 1080P açtığınız zaman donuyor mu?
Bir de hocam sanırım bölge kaynaklı sorun var, benim de YouTube sınırsız arada donma oluyor, ama genellikle 1080P rahat takılıyorum, hatta televizyon dan izliyorum, fazla sorun yaşamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyorum ya hız kötü:) GB idare ediliyor bir sekilde
Aslında bizde iş yok, gir bakalım greve bak o zaman nasılda 20 gb 30 tl yaparlar :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turk Telekom Prime 40 mantıklı olur.
Turkcell GNÇ 60 GB 95 ₺ mantıklı olur.
Vodafone devre dışı o zaman.
%90 donuyor. Günde 5 saat izlersem en az 1 saat 360p de izletiyor. 720p anca izleyebiliyorum. Arada donuyor.
Turkcell geç 60 GB iyiymiş aslında. Yanına bide sınırsız youtube verse lokum gibi olur. Bu hafta bi tim'e gideyim. Prime müşteri hizmetlerini arayıp talep oluşturdum. Düzeltilecek dedi, cayma bedeli gözükmüyor ama olabilir dedi :)
Hocam sende benim gibi 25 GB 29 ₺ kullanıyorsun :)
Başarılı fiyata kullanıyoruz + olarak sınırsız youtube paketi de var hayat kurtarıyor
Talep açın hocam, belki gelip inceler ve birşeyler yaparlar, baz istasyonu vs gibi.
Fatura çıkana kadar cayma bedeli çıkmaz hocam, elini çabuk tut bence.
Turkcell'ede gelecek sene sınırsız YouTube gelir diye düşünüyorum, ama paket Platinum olur ve de 250₺'dan aşağı vermezler diye düşünüyorum açıkçası
60 GB'ın 30'u Sosyal Medya'da geçerli, bilginiz olsun
Arkadaşlar bu tarifeye geçiş yaptım, numara taşıyanlara ilk 3 ay 30gb hediye hakkını kullanmak istedim ama samsung note 9 cihazına 4.5g desteklemiyor diye 30gb yi vermedi. Bu sorunu nasıl alabilirim?
Bu tarifeye numara taşıma yoluyla hala geçiş yapılabiliyor mu? Müşteri alımına kapalı tarife olarak gözüküyor de ondan soruyorum.
www.turktelekomprime.comPrime Efsane 20 Tarifesihttps://www.turktelekomprime.com/kapatilan-teklifler/prime-efsane-20-tarifesi -
Kapalı hocam
Yeni prime 15 gb tarifesine bugün itibariyle geçişim tamamlandı. Telefonum one plus 5t 4.5 g uyumlu değil diyor. Bunu çözmenin bi yolu var mı acaba
Bende de aynı durum var, oneplus teknik servisini arayın diyor, cihaz (oneplus 5t) bize bilgileri göndermiyor diyor 😄😄 Ahmaklar ya. Ben o hattı Samsung M31'e taktım, Poco X3 NFC'ye taktım yine de olmadı. Kendi sistemleri çalışmıyor bizim cihazlarda bahane arıyorlar.
TT'nin tipik yeni geçenlere özel cihazı tanımama problemi. Düzelir kendi kendine, sorun simkartlarında.
Turkcell maksi plus paketi kullanmaktayım. Aybaşı taahhüt bitecek. Benim prime 20 tarifesine geçme imkanım varmı veyahut başka uygun fiyatlı paket önerir misiniz?
Sorun düzeldi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X