Şimdi Ara

PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
3
Favori
15.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper_love

bakın süper gsm operatörü turkcell buna ne diyeceksiniz

Alıntıları Göster

Zamanında bu hızı bende aldım turkcellsever arkadaşlar dedi ki 3g iyi ise 3gye al kullan...

Hem fazla para verecem hemde 3g kullanacam afedersin turkcell babamın şirketimiPRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI 

Forumda çok turkcell trolü var ya da bilemem maaşlı forum çalışanı 😁 lafım birkaçından dışarı ama algı yaratmaya çalışıyolar.

Hediyeyi bile "tebrikler günlük 1gb size ozel 5 tl" adı altında satan şirketten ne beklersin? Son rezaleti 15 mbit superbox 600 liradan satması, oldu olacak millet çıkarıp cebindeki parayı versin size sekretercell felan dolandırmayı güler yüzlü çalışanıyla hizmetiyle örtmeye çalışan şirket..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 18 Temmuz 2021; 12:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne de güzel firmalar kötüleniyor konuda maşşallah.

Yau arkadaşlar kayıt açtırmanız 10 dakikanızı almaz, ama yok illaha kötüleme işte turkcell kalitesi bilmem ne , açtırın kayıt dikerler bir istasyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Sizinki en azından yasal limiti karşılamış.

Bölgede Telekom'un fiberi de var ek olarak

Beceriksizler PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 18 Temmuz 2021; 12:30:21 >
  • Uğraşma boşver. Troll adam trolldür. Sen ne dersen de Turkcell'i her daim kötülemeye çalışacaktır. Huylu huyundan vazgeçmez. O tiplere en güzel cevabı Bursa testlerimde de verdim. Kafası az çalışan kişi kim troll kim değil anlar.

2 sene sonra volte açan operatörün kullanıcıları gelmiş Turkcell'e laf ediyor. Gül ve geç.

Like this PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI 

• Ronaldoya hiz lazim
    PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI

• İşleri göz boyamak zaten

• Eveeet TT 1.Dönem 1.Yazılısı ;

Resimde ki konuşmada sizce ne yapılmalı ?
    PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI
    A) Evi değiştirmeli
    B) Hattı değiştirmeli
    C) Çekmesi için dağa taşa çıkmalı

?

• Faturasıza geçicem dedim talep aldılar. İndirim yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Uğraşma boşver. Troll adam trolldür. Sen ne dersen de Turkcell'i her daim kötülemeye çalışacaktır. Huylu huyundan vazgeçmez. O tiplere en güzel cevabı Bursa testlerimde de verdim. Kafası az çalışan kişi kim troll kim değil anlar.

2 sene sonra volte açan operatörün kullanıcıları gelmiş Turkcell'e laf ediyor. Gül ve geç.

Like this  

Hocam ben hiç bir operatörün troll değilim yukarıdaki arkadaşın başka operatörü kötülemesinden dolayı yazdım sonuçta hepsi aynı nerede fazla vakit geçiriyorsanız orda iti olan en iyisidie @nicktatör arkadaşım 10 dk sürmez emin ol geçen seneden kayıt açtırdım gelip bölgenin kontrol edileceği söylendi gelip bakmışlar 2021 yılında çalışma planlanıyor dendi baktım kayıt kapatılmış ben evde bir şekilde wifi ile idare esiyorum fakat konuşamıyorum sıkıntı ooo bakın uçak modu açık evde saygılarımla.... PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 18 Temmuz 2021; 13:36:50 >

Sana troll demedim zaten hocam. Beni yanlış anladın, onlar kendilerini biliyor.

Planlamaya alındıysa iş bitmiş zaten. Kaydı tabiki kapatacaklar. Eylül Ekim gibi olur bence. Ha tabiiki Planlamaya alınması yetmez. Yer bulunacak, izinler alınacak vs vs.. Ha bu sene olmazsa seneye mutlaka istasyon dikeceklerdir.

Evde wifi varsa vowifi kullanabilirsin. Bunu en sorunsuz sağlayan yine Turkcell'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Temmuz 2021; 13:40:58 >
  • quote:

Sana troll demedim zaten hocam. Beni yanlış anladın, onlar kendilerini biliyor.

Planlamaya alındıysa iş bitmiş zaten. Kaydı tabiki kapatacaklar. Eylül Ekim gibi olur bence. Ha tabiiki Planlamaya alınması yetmez. Yer bulunacak, izinler alınacak vs vs.. Ha bu sene olmazsa seneye mutlaka istasyon dikeceklerdir.

Evde wifi varsa vowifi kullanabilirsin. Bunu en sorunsuz sağlayan yine Turkcell'dir

Öyle yapıyorum hocam zaten ama binaya gelen ana hatyı yanda inşaat kazısı yaparken kopartmışlardı 1 hafta çok zorlandım 1 mbit altında hız veriyordu ama benim sıkıntım evin 100 metre uzağında baz istasyonu var ama gidip kilometrelerce uzaktaki istasyona bağlanıyor sıkıntı onunla alakalı

O istasyonun Turkcell istasyonu olduğuna emin misin? Biraz imkansız gibi geldi de.

Benim evin yanında da istasyon var, onu bırakıp fizandakine bağlanmıyor.

• quote:

O istasyonun Turkcell istasyonu olduğuna emin misin? Biraz imkansız gibi geldi de.

Benim evin yanında da istasyon var, onu bırakıp fizandakine bağlanmıyor.

Hocam eşimin amcasının oğlu kuruyor baz istasyonlarını oda dedi evin ordakini gösterdi 100 metre eve nasıl çekmiyor dedi dedim böyle böyle şurdaki baz istasyonuna bağlanıyor şaşırdı

• Bu çok garip bir olay. Bi bilen hocamıza soralım.

@sis651

• quote:

Bu çok garip bir olay. Bi bilen hocamıza soralım.

@sis651

Banada entresan geldi hatta eve bir parça getireyim sinyal için al kullan dedi dedim kalsın boşver

VoWifi kullanabilirsiniz.

CrowdCell getirebilir belki, forumda bir kullanıcıya getirdiler ve evinde 2G çekmezken 7/24 heryerde 4.5G çeker hale getirdi ve hızı da 100 mbit oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

CrowdCell getirebilir belki, forumda bir kullanıcıya getirdiler ve evinde 2G çekmezken 7/24 heryerde 4.5G çeker hale getirdi ve hızı da 100 mbit oldu.
    Ben istemedim

CrowdCell'i mini baz istasyonu gibi düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

CrowdCell'i mini baz istasyonu gibi düşünün.
    Evde ufak çocuk var ondan istemedim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.