PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne de güzel firmalar kötüleniyor konuda maşşallah.
Yau arkadaşlar kayıt açtırmanız 10 dakikanızı almaz, ama yok illaha kötüleme işte turkcell kalitesi bilmem ne , açtırın kayıt dikerler bir istasyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Uğraşma boşver. Troll adam trolldür. Sen ne dersen de Turkcell'i her daim kötülemeye çalışacaktır. Huylu huyundan vazgeçmez. O tiplere en güzel cevabı Bursa testlerimde de verdim. Kafası az çalışan kişi kim troll kim değil anlar.
2 sene sonra volte açan operatörün kullanıcıları gelmiş Turkcell'e laf ediyor. Gül ve geç.
Like this
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İşleri göz boyamak zaten
-
Faturasıza geçicem dedim talep aldılar. İndirim yok mu
-
Sana troll demedim zaten hocam. Beni yanlış anladın, onlar kendilerini biliyor.
Planlamaya alındıysa iş bitmiş zaten. Kaydı tabiki kapatacaklar. Eylül Ekim gibi olur bence. Ha tabiiki Planlamaya alınması yetmez. Yer bulunacak, izinler alınacak vs vs.. Ha bu sene olmazsa seneye mutlaka istasyon dikeceklerdir.
Evde wifi varsa vowifi kullanabilirsin. Bunu en sorunsuz sağlayan yine Turkcell'dir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Temmuz 2021; 13:40:58 >
Öyle yapıyorum hocam zaten ama binaya gelen ana hatyı yanda inşaat kazısı yaparken kopartmışlardı 1 hafta çok zorlandım 1 mbit altında hız veriyordu ama benim sıkıntım evin 100 metre uzağında baz istasyonu var ama gidip kilometrelerce uzaktaki istasyona bağlanıyor sıkıntı onunla alakalıquote:
Orijinalden alıntı: JazzalynSana troll demedim zaten hocam. Beni yanlış anladın, onlar kendilerini biliyor.
Planlamaya alındıysa iş bitmiş zaten. Kaydı tabiki kapatacaklar. Eylül Ekim gibi olur bence. Ha tabiiki Planlamaya alınması yetmez. Yer bulunacak, izinler alınacak vs vs.. Ha bu sene olmazsa seneye mutlaka istasyon dikeceklerdir.
Evde wifi varsa vowifi kullanabilirsin. Bunu en sorunsuz sağlayan yine Turkcell'dir
O istasyonun Turkcell istasyonu olduğuna emin misin? Biraz imkansız gibi geldi de.
Benim evin yanında da istasyon var, onu bırakıp fizandakine bağlanmıyor.
Hocam eşimin amcasının oğlu kuruyor baz istasyonlarını oda dedi evin ordakini gösterdi 100 metre eve nasıl çekmiyor dedi dedim böyle böyle şurdaki baz istasyonuna bağlanıyor şaşırdıquote:
Orijinalden alıntı: JazzalynO istasyonun Turkcell istasyonu olduğuna emin misin? Biraz imkansız gibi geldi de.
Benim evin yanında da istasyon var, onu bırakıp fizandakine bağlanmıyor.
Banada entresan geldi hatta eve bir parça getireyim sinyal için al kullan dedi dedim kalsın boşverquote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
VoWifi kullanabilirsiniz.
CrowdCell getirebilir belki, forumda bir kullanıcıya getirdiler ve evinde 2G çekmezken 7/24 heryerde 4.5G çeker hale getirdi ve hızı da 100 mbit oldu.
Ben istemedimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
CrowdCell getirebilir belki, forumda bir kullanıcıya getirdiler ve evinde 2G çekmezken 7/24 heryerde 4.5G çeker hale getirdi ve hızı da 100 mbit oldu.
CrowdCell'i mini baz istasyonu gibi düşünün.
Evde ufak çocuk var ondan istemedimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
CrowdCell'i mini baz istasyonu gibi düşünün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X