Hocam 1 yıl içinde 4 kez hat taşıma hakkınız var. Yeni hat ve devirlerde 90 gün zorunluluğu var. Hat sizin üzerine ise sorun olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yanlış bilgi vermeyelim.
O 90 gün yani 3 ay bekleme yeni hat alımlarında, diyelim yeni turkcell faturasız hat aldınız, hattı başkasına taşımak için 90 gün beklemelisiniz. 90 gün dolduktan sonra istediğiniz zaman istediğiniz operatöre taşıyabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur, düzeltme için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim
İnternet hızı REZALET. 19 MBPS ALIYORUM. Bu nedir şaka mı? 25gb 29 tlye kullanıyorum ama bu rezil İnternet ile yazık cidden. Arkadaslar yeni geçtim bu tarifeye temmuz 9 gibi galiba. Taşımayı düşünüyorum ama 1-2 ay sans vermek istiyorum. Çok ucuz ama bu hızla değmez. Ne yapmamı önerirsiniz?
19Mbps ile yapamadığın kullanım nedir merak ettim. Vodafone'da 10-15Mbps ile twitch dâhil hertürlü kullanımı rahatça yapabiliyorum. 19Mbps çok çok yeterli bir hız bence.
-
Bugün Vodafone a geçiyorum. Devamli seyahat halinde olduğum için çekim kalitesi önemli. Ne yazık ki TT de o yok. Fırsat i paylaşan arkadaşa teşekkür eder iyi forumlar dilerim
19 surekli 19 bile degil. Youtube videoları bile donuyor ara ara, kesilip duruyor. %70 tek çizgi çekiyor. 2021 yılında 19'u övmek nedir? Millet 1gbps kullanıyor 40 bile veremiyor. Turkcell'in 80, vodafone'un 30 gördüğü yerde tt 19 zor görüyor. 29 tlye kullanıyorum bu paketi değil 25 GB sınırsız olsa nasil çekilecek? Şans vermek istiyorum, fiyat çok uygun olduğu için. Ama böyle 1 sene gitmez. 1-2 ay beklemeyi düşünüyorum. 19 her zaman görsem de yetersiz
Türkiyenin en iyi operatörü, size özel durum olabilir. Türk Telekom sizin bölgede daha iyi olabilir. Anlık turkcellin 150 çektiği yerde ben 40 alıyorum. Evimde ise maksimum 19 görüyorum. Kısaca rezalet
-
-
TT yada vodafone geçin kurtulun hocam. Tabii sizi bağlayan bir etmen yoksa.
-
Taahhüt bitince telekoma geçecem zatenquote:
Orijinalden alıntı: LexcoTT yada vodafone geçin kurtulun hocam. Tabii sizi bağlayan bir etmen yoksa.
Uçak mı kaldırıyonuz hocam yada ralli mi yapıyonuz? 19 mbit rezalet diyonuz 8 mbit bimcellde benim gıkım cıkmıyor 😁
Youtube,twitch,bein connect izliyorum bu hızla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 18 Temmuz 2021; 9:56:21 >
Ben de genellikle 5 veya 9 mbps alıyorum, ne yapayım buna da şükür
Diğer 2 operatör de de hızlar aynı hemen hemen bu bölge de, ayrıca o kadar uygun paketler yok maalesef
Valla ben acıkcası ihtiyacıma gore olanı alırım,hayatta bazı noktalarda kalite ön planda olmalı insanın kriterlerinde ama bence hız,bu operatör için uygun olanı tercih ederim.
Durum vahimse telefon edemiyorum ne bileyim internete hiç girmiyor,youtube kullanamıyorum vs.şeklinde ise o zaman tabiki değişilmeli operatör..Ama adam keyfine gelmiş 19 mbit alıyorum rezalet diyor...
Kaldı ki bu kadar vahim bir rezil hizmet verende yoktur,bizim milletimizde var zaten pire için yorgan yakma olayı doğaldır.
Valla güler misin ağlar mısın bilemedim😁
-
550 mbps hız gelir birazdan 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X