< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PRİME EFSANE 20 TARİFESİ ✓ANA KONU✓ KULLANICILARI (9. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
link ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pttcell çalışanlarına ve çalışan yakınlarına 20 GB 47₺, onu kast etmiş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vasat... BİMCell mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Temmuz 2021; 19:56:2 >
Pttcell faturalı adam akıllı tarife çıkarmadı ya
Yapsa 25 GB 39 ₺ gör bak garanti 3 mn müşteri
Fiyat çok iyiymiş yalnız.
Turkcell faturasızı direkt gecirirdim
TT esim kullanan var mı? Esim ücretli mi? Vodafone ücret çıkardı taahhüt bozacağım sırf bu yüzden.
eSIM aboneliği ücretli midir?
eSIM için ekstra bir ücret ödemezsiniz, Mevcut hat ücretleri ve simkart değişikliği ücretleri geçerlidir. Güncel ücret bilgileri için Bayi ve Ofislerimizi ziyaret edebilir, Kurumsal Müşteri Temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz.
Hocam siz hala vodafone'damısınız acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: LexcoHocam siz hala vodafone'damısınız acaba?
Maalesef. Aile eş dost vodafone olduğu için değişemedim bir türlü.
Telekom benim evin olduğu bölgede iyi çekmiyor. LTE gidiyor evde. 3G full'ün 1 çizik eksiği çekiyor ama doğru düzgün internet kullanımı olmuyor. Bende ana hattımın dışında bir de Bimcell var, ondan biliyorum. Yoksa bu tarife fena değilmiş.
-
Aynen öyle hocam, eşi benzeri gelmez. BİMCell'den iyi diyebilirim...
25 GB + 1000 dakika + 1000 sms 45 ₺
Aynen daha iyi hakketten
Bimcel de fatura asım yok.. ayrıca haftalık 20gb da geliyor.. neresi iyi acaba? Yanlışlıkla fatura aşarsa görürsünüz:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
25 gb 1000 dakika 1000 sms i 45 liradan aşşağı fiyata bulun o zaman ona geçelim
ayrıca faturalıya faturasızı karşılaştırıyorsunuz bimcell faturasız tabi aşım olmaz
ayrıca ilk 3 ayda ek 30 gb toplamda 90 gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 10 Temmuz 2021; 14:19:28 >
Hem abi aşsa ne olacak 1000 lira fatura mı gelecek
Bilinçsiz müşteriysen ve faturalı kullanmayı bilmiyorsan zaten kullanma
Hem Turkcell hemde Vodafone faturalı kaç yıl kullandım kendi isteğim dışında 1 kuruş fazla ödemedim
Tahminimce tarifeye geçemeyince, oraya buraya laf atan sallayan hıncını alan birisi
BİMCell ile bu tarife arasında 250 dakika fark ve 5 GB fark var fiyat 3 tl fazla ama buna rağmen mükemmel ve adam hala gelmiş BİMCell diyor
Yokizm Hocam sence Bimcell Dost Xl mi? Bu tarife mi?
Kullanan kişiye göre değişir, mesela küçük bir çocuğa alacaksan hattı BİMCell Dost XL oyun falan oynuyor, derslerine giriyor. Ama bir çocuğa faturalı hattı doğru bulmuyorum, ekrana gelen pop up teklifleri onaylayabilir ve aşım olabilir.
Ama yetişkin birine, bilinçli birine bu tarife yakışır. Sonuçta aşım olacağını biliyor ve ona göre kullanıyor, kişiden kişiye değişir tarifeler bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 10 Temmuz 2021; 17:26:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X