Prime Eksper 20GB Tarifesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu nedir acamadim -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi icin teşekkür ederim uygunsa geldi bende geçtim yüzde 30 indirim li -
Benim de 10 güne Vodafon Taahhütüm sona eriyor bu tarifeye geçebilir miyim 56 TL 20 GB çok iyi .. ne yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: phasan
Bilgi icin teşekkür ederim uygunsa geldi bende geçtim yüzde 30 indirim li% indirimini nasıl aldınız
Vodafone dan numaramı taşımak istesem nasıl bir yol izlemem gerekiyor indirimi alabilmek için
teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: mavigökyüzü% indirimini nasıl aldınız
Vodafone dan numaramı taşımak istesem nasıl bir yol izlemem gerekiyor indirimi alabilmek için
teşekkür ederim
Alıntıları Gösteröncelikle vodafone'da şansınızı deneyin. faturasız hatta geçmek istiyorum diye twitter'dan yazın. 3-4 gün sonra arayıp çok cazip tarife önerecekler. bana önerdiler daha 1 hafta önce çok uygun bi tarife.
-
kisiye ozel oluyor yinede musteri hizmetleri ile gorusun -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~öncelikle vodafone'da şansınızı deneyin. faturasız hatta geçmek istiyorum diye twitter'dan yazın. 3-4 gün sonra arayıp çok cazip tarife önerecekler. bana önerdiler daha 1 hafta önce çok uygun bi tarife.
Alıntıları GösterTwitter dan yazdım bakalım bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mavigökyüzüTwitter dan yazdım bakalım bekliyorum
Alıntıları GösterTwitter’dan yazdım bir kaç gün sonra aradılar önerdikleri kampanya uygulamada bana tanımlanan kampanya oldu RED12 yi:54.90 tl dediler hiç cazip değil bana kabul etmedim dolayısıyla
ben 56 tl 20 gb + 3 ay 30 gb 1000 sms ve dk kullaniyorum -
Ben suan 1000 dk sms 20 gb nete bu tarifeye 45 tl douyorm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X