Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

prince of persia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki kadın kavga ediyor fakat siyahlı kadını öldüremeden kırmızılı kadın ölüyor.basit bir öldürme yolu varmı? birde sandıkları kırdıktan sonra birşey yapmamıza gerek varmı? ben sandıkları kırıp devam ediyorum o parlak ışıklara birşey yapıcaz mı?

• abi ne anlatış şekli var sende be helal.
    sen karşındakileri oyunu yapanlar mı sanıyorsun.
    *neresini anlatıyorsun oyunun belli değil.
    *kutuları kırarsın kırman gerektiği yerlerde(kapı gibi geçişlerde), kıramadığın kutularıda çekeceksin zaten.
    *O kırmızılı kadın Farah o oyun boyunca yanında olacak, evet iyi bildin ölmeyecek öldürtmeyecen.
    *siyahlı kadından kastını anlamadım.basit bir yolu derken kendin bulacaksın elinde kılıç yokmu saldıırrr.
    heytt be bitirdiğim günler aklıma geldi ne dalıyordum kılıçlaaaaaaaa
  • ya abi film başlayıp bitince siyah kadın kırmızılının eline basıp düşürmeye çalışırken acele edip vuracan siyahlıya
  • albendende okadar... yuzde 17 lerdeyim oyunda.. babası ve saz arkadaşları hem kıza hemde bana saldırıyo ulemmm ölduruyom olduruyom diriliyolar bi gecemedim o bölümü
  • arkadaslar saat kulesınde takıldım yardımcı olabılırmısınız 2 tane saat kolu karsılıklı gıdıp gelıyo ya orası lutfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.