iki kadın kavga ediyor fakat siyahlı kadını öldüremeden kırmızılı kadın ölüyor.basit bir öldürme yolu varmı? birde sandıkları kırdıktan sonra birşey yapmamıza gerek varmı? ben sandıkları kırıp devam ediyorum o parlak ışıklara birşey yapıcaz mı?
abi ne anlatış şekli var sende be helal. sen karşındakileri oyunu yapanlar mı sanıyorsun. *neresini anlatıyorsun oyunun belli değil. *kutuları kırarsın kırman gerektiği yerlerde(kapı gibi geçişlerde), kıramadığın kutularıda çekeceksin zaten. *O kırmızılı kadın Farah o oyun boyunca yanında olacak, evet iyi bildin ölmeyecek öldürtmeyecen. *siyahlı kadından kastını anlamadım.basit bir yolu derken kendin bulacaksın elinde kılıç yokmu saldıırrr. heytt be bitirdiğim günler aklıma geldi ne dalıyordum kılıçlaaaaaaaa
ya abi film başlayıp bitince siyah kadın kırmızılının eline basıp düşürmeye çalışırken acele edip vuracan siyahlıya
albendende okadar... yuzde 17 lerdeyim oyunda.. babası ve saz arkadaşları hem kıza hemde bana saldırıyo ulemmm ölduruyom olduruyom diriliyolar bi gecemedim o bölümü
arkadaslar saat kulesınde takıldım yardımcı olabılırmısınız 2 tane saat kolu karsılıklı gıdıp gelıyo ya orası lutfen yardım