Arkadaşlar baya bi arastırdım da bulamadım sanırım kimse bu bölümde kalmamıs herkes gecmis ama ben bi türlü gecemiyorum lütfen yardım edin iste ss:
İsterseniz bikaç ss daha atayım hani bi golemle savasıyoruz ya sonra giderken golem yıkıyor etrafı asagı dogru kayarak düsüyoruz falan oralarda bi yerde
Bu şekilde yardım etmek zor, amacın merkezdeki sarayın önündeki 4 sihir toplama ışığını açmak, oyunda 1 yol dahilinde ilerleme mantığı yok, görevi yapıp döneceksin, ışıklar yanınca karanlık bölgeler kendiliğinden yeşerecek. Haritaya gir, saraya en yakın yerin üstünde Elika tuşuna bas, saraydaki 4 sihir ışıklarını kontrol et, hangileri eksikse onunların bölgelerindeki ışıklardan 50 tane topla, ışıkların hepsi açıldığında son bölüm aktif olacak, git bitir.
forgetten sand deyıl bu yanlız.
Bu oyunun ismi sadece Prince of Persia, genelde 2008 diyoruz, pekerin dediği gibi ismi doğru yazsaydın daha önceden cevap alabilirdin.
Youtube'a gir Prince Of Persia (2008) walkthrough yaz takıldığın yere gelene kadar izle videoları oradan çözersin bölümü.
elıka zaten yol gosterıyor sana sadece yolda cıkan kurelerı toplamaya bak ulas onlara sorna yenı yol acılıyor zaten