Şimdi Ara

Prince of Persia görüntü sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten Prince of Persia The Sands of Time indirdim kurdum. Oyuna girdiğimde oyun menüsü girişi gayet normal görüntüde oyunu başlatıyorum ve oyuna başlayınca hiçbirşey görünmüyor siyah ekran değil ama etraf dumanlı gibi sadece karekterin gölgesını gorebılıyorum başka hiçbişey göremıyorum heryer kahverengı gorunuyor lütfen yardım edin yada pm atın ordan konusalım detaylı anlatayım çok acil çözmem lazım 9 part indirdim boşa gitmesin yardımlarnızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 13 Ağustos 2011; 14:01:54 >

• Ekran kartın desteklemiyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyphon.

Ekran kartın desteklemiyor olabilir mi?

İmkansız , çünkü Prince of Persia serisinin en son çıkan oyununu oynuyorum ama ilk çıkan aralarından görüntü kalitesi en az olanda böyle bir sorun çıkıyor olması imkansız , Hemde ekran kartım 1 GB Nvıdıa GeForce 320m mükemmel olmasa bile o oyunu kaldırmaması imkansız.
  • Kurallar dahilinde başlığınızı yeniden düzenleyiniz. ''TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI''
  • Ekran kartınızın ve diğer sistem bileşenlerinizin markası ve modeli nedir?

Sürücünüzü güncelleştirdiniz mi?

Edit: Büyük ihtimal oyununuz orijinal olmadığı için sorun yaşıyorsunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Ekran kartınızın ve diğer sistem bileşenlerinizin markası ve modeli nedir?

Sürücünüzü güncelleştirdiniz mi?

Dediğim gibi sistemimin kaldırmama gibi bi imkanı yok İntel Core i5 CPU M460 2.53 GHz işlemci 6GB RAM 1 GB NVIDIA GeForce GT 320M ekran kartı , ve serinin son oyunu olan The Forgetten Sandsı oynuyorum ama ilk kalitesiz olan oyununu oynayamıyorum acaba kurulumda mı yanlışlık yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

İnternetten Prince of Persia The Sands of Time indirdim kurdum. Oyuna girdiğimde oyun menüsü girişi gayet normal görüntüde oyunu başlatıyorum ve oyuna başlayınca hiçbirşey görünmüyor siyah ekran değil ama etraf dumanlı gibi sadece karekterin gölgesını gorebılıyorum başka hiçbişey göremıyorum heryer kahverengı gorunuyor lütfen yardım edin yada pm atın ordan konusalım detaylı anlatayım çok acil çözmem lazım 9 part indirdim boşa gitmesin yardımlarnızı bekliyorum.

işletim sistemim windows 7 ise uyumluluğu değiştirip yönetici olarak çalıştırmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadCompany2

quote:

İnternetten Prince of Persia The Sands of Time indirdim kurdum. Oyuna girdiğimde oyun menüsü girişi gayet normal görüntüde oyunu başlatıyorum ve oyuna başlayınca hiçbirşey görünmüyor siyah ekran değil ama etraf dumanlı gibi sadece karekterin gölgesını gorebılıyorum başka hiçbişey göremıyorum heryer kahverengı gorunuyor lütfen yardım edin yada pm atın ordan konusalım detaylı anlatayım çok acil çözmem lazım 9 part indirdim boşa gitmesin yardımlarnızı bekliyorum.

işletim sistemim windows 7 ise uyumluluğu değiştirip yönetici olarak çalıştırmayı dene

Evet Windows 7 Home Premium.

• öncelikle kolay gelsin ekran kartını güncellemelisin eğer ihtiyaç duyarsan bütün donanımlarını güncelleyebilecek link atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

öncelikle kolay gelsin ekran kartını güncellemelisin eğer ihtiyaç duyarsan bütün donanımlarını güncelleyebilecek link atabilirim

bana pm atarmısın.
  • Benimde başıma gelmişti sorun ekran kartından değil oyunun grafik ayarlarında bir efekt ayarı var hangisi hatırlamıyorum onu kapat düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Benimde başıma gelmişti sorun ekran kartından değil oyunun grafik ayarlarında bir efekt ayarı var hangisi hatırlamıyorum onu kapat düzeliyor.

Sana farklı oyunda mı yoksa Prince of Persia ' da mı oldu .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Benimde başıma gelmişti sorun ekran kartından değil oyunun grafik ayarlarında bir efekt ayarı var hangisi hatırlamıyorum onu kapat düzeliyor.

Sana farklı oyunda mı yoksa Prince of Persia ' da mı oldu .

POP The Sands Of Time.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

öncelikle kolay gelsin ekran kartını güncellemelisin eğer ihtiyaç duyarsan bütün donanımlarını güncelleyebilecek link atabilirim

bana pm atarmısın.

pm attım kontrol ediniz kendimde daha az önce ekran kartımı güncelledim bu arada bir sıkıntı olursa tekrar elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.