Şimdi Ara

Prince of Persia: Sands of Time

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu: oyunu oynarken arada bir grafik hataları veriyor ama onun haricinde hiç kasma yok grafikleri full ledim öle oynuyorum ve rahat. onun haricinde ses hataları var sesler arada bir geliyor. ara videolarda bazen konuşmalar gelmiyor. ekran kardım geforce 7100 128 mb 64 bit. ve oyunu çalıştırırken ekran kartınız bu oyunu desteklememektedir diyor. ama devam et dediğimde daha öncede dediğim gibi düzgün ama bazen hatalar oluyor. bir iki defa windowsa attı. bu konuda yardımcı olurmusunuz? teşekkürler.

• arkadaşta da oluyordu. hala nfs carbon'da oluyor. yapman gereken sık sık kaydetmek. işlemcin AMD herhalde birde o oyunda bir yer var geçemedim. bir dairenin içindenyiz daireyi indirip kaldırıyoruz fln
  • sık sık kaydemiyoruz çünkü kaydetme yerleri var. işlemcim intel pentium d 2.7 dir. birde o daireli yerde duvarda ayın evrelerinin 4 adet sıralanmış şekilleri var. orada ki çubuklarda her ayın evresini temsil ediyor ve çubukların etrafında gösteriyor zaten hangisi olduğunu. sen duvardaki işaretlere bakarak sırasıyla 3. çubuğu, 4. çubuğu, 2. çubuğu ve 1. çubuğu alacaksın sonra en yukarı çıkarak yerlerine zaten oturtursun orası kolay ve anlatmama gerek yok.

ilk mesajda yazdığım sorunumu nasıl çözebileceğime dair birşeyler bilen arkadaşlar yokmu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.