Arkadaşlar bugün oynarken çok salak bir hata ile karşılaştım. The King's Tower bölümündeyim ordan oraya atlıyorum zıplıyordum ki hata yaptım ve yere düşerek öldüm. Daha sonra en son kaldığım yerden başlatacağına beni o bölümün başında bir yere yolladı. Neyse dedim çok uzak değilim en son kaldığım yere devam edeyim dedim ki bir baktım normalde yaratıkları öldürdükten sonra açılan kapı şimdi açılmıyor Çıkamıyorum iki tarafta kapalı.... Autosave olduğndan dolayı herhangi bir yerden de başlayamıyorum deli oldum yani... Varmı çözüm üretebilecek??? bu durum bende de oldu buna nasıl halledebilirim???
quote:
Orijinalden alıntı: fallen_angel17
Bu arada 4. oyunu sevmeyen herkesi bi odaya topla Sebastiyan, zorla Hande Yener dinlet onlara!!
Aynen katılıyorum. Çok güzel oyundu. Bence tek eksik yanı hikayeyi devam ettirmek için mavi orblar toplayıp o haritayı açmamızdı... Bide yaptığımız dövüşler pek güzel değildi. Sıradandı... Onun dışında harikaydı bence.
Muhteşem oyun bu oyunla pop eski havasına geri döndü grafikler bulmacalar mükemmel ve 360 derece görüntü bu çok önemli pop serisinin bittigini söleyenler bu oyunla yanıldıklarını anlamışlardır efsane geri döndü
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
quote:
quote:
Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?
Tesekkurler Dante hocam.. YOk LED degil normal LCD.
Hadi ya çok ince görünüyor LED TV gibi.
Dante sen bide Canli canli gor su Tv nin goruntusunu :) Ben "Kasatka" sayesinde 2 gun once edindim Tv yi.Gercekten mukemmel otesi...
Oyun için Samsung B651 çok iyi bir tv renkleri falan mükemmel B serisi şu an istanbul bilişimde büyük indirimde
sırf filmle beraber çıktı diye üvey evlat muamelesi gördü oyun. kimsenin pek umrunda olmadı.gariptir hakikaten yapımcıların da dediği gibi filmle alakası yok. yine de tabiki aynı zamanda çıkmış olmalarını ve prensin jake gylenhall u andırması tesadüf olamaz. yanlış anlaşılmasın oyun kesinlikle bi iron man ya da bi hulk falan değil. yani onlar gibi kalitesiz film oyunlarından değil.
şöyle düşünün. oyun xmen origins wolverine ayarında. yani tabi bambaşka türde oyunlar. ama misal ondan da film oyunu diye kimse bişey beklemiyordu. ama süper oyundu.millet çok şaşırdı hatta konusu filmle paralel gitmesine rağmen.
o yüzden bi şans vermekte fayda var.
oyun sadece teen rating alabilmek için şiddetin kısıldığı bi oyun. yazık oluyor bence de. mutlaka mature olmalıki tad alabilelim. sırf bu olay yüzünden kan ı kuma çevirdiler zaten. sinir oluyorum. halbuki ortaçağdan bahsediyoruz. kılıcın okların diyarı.
quote:
Orijinalden alıntı: kubillian
sırf filmle beraber çıktı diye üvey evlat muamelesi gördü oyun. kimsenin pek umrunda olmadı.gariptir hakikaten yapımcıların da dediği gibi filmle alakası yok. yine de tabiki aynı zamanda çıkmış olmalarını ve prensin jake gylenhall u andırması tesadüf olamaz. yanlış anlaşılmasın oyun kesinlikle bi iron man ya da bi hulk falan değil. yani onlar gibi kalitesiz film oyunlarından değil.
şöyle düşünün. oyun xmen origins wolverine ayarında. yani tabi bambaşka türde oyunlar. ama misal ondan da film oyunu diye kimse bişey beklemiyordu. ama süper oyundu.millet çok şaşırdı hatta konusu filmle paralel gitmesine rağmen.
o yüzden bi şans vermekte fayda var.
oyun sadece teen rating alabilmek için şiddetin kısıldığı bi oyun. yazık oluyor bence de. mutlaka mature olmalıki tad alabilelim. sırf bu olay yüzünden kan ı kuma çevirdiler zaten. sinir oluyorum. halbuki ortaçağdan bahsediyoruz. kılıcın okların diyarı.
Bu oyun çok güzel tek şanssızlıgı read deat redemption un gölegesinde kaldı yazık olucak
Askerlik psikolojisinden yavaş yavaş kurtuluyorum ve oyun dünyasına da adım adım yaklaşıyorum. İlk aldığım oyunlardan birisi de POP. Severim kendisini. Haftaya filmi de geliyor. İkisi birden lezzetli olacak
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Askerlik psikolojisinden yavaş yavaş kurtuluyorum ve oyun dünyasına da adım adım yaklaşıyorum. İlk aldığım oyunlardan birisi de POP. Severim kendisini. Haftaya filmi de geliyor. İkisi birden lezzetli olacak
Hoş geldin sayın yöneticim. Seninde bildigin üzere en baba oyunla başlamışsın iyi oyunlar.
quote:
Muray bey hoşgeldiniz özlettiniz valla kendinizi live'a da bekleriz her zaman.
Arkadaşlar biyer var,iki tane kuleyi yukarı çıkarmaya çalışıyoruz,ortada dümen var döndürüyoruz yanda panolar falan açılıyor,ilk kuleyi yukarı çıkardımda ikincisi nasıl çıkıcak ?
quote:
Orijinalden alıntı: tolgay007
Arkadaşlar biyer var,iki tane kuleyi yukarı çıkarmaya çalışıyoruz,ortada dümen var döndürüyoruz yanda panolar falan açılıyor,ilk kuleyi yukarı çıkardımda ikincisi nasıl çıkıcak ?
İlk kuleyi yukardaki asıldıgın yerden açtın ikinci kuleyide onun ilersinde iple sarkıtılmış yere asılacan bunun için ortadaki dümenden 1. ve 2. kapıyı açık hale getirecen birinci kapıya çıkıp yan duvardan yürüyüp ikinci kapıdan o parandeye asılacan
Arkadaşlar bi yerde takıldım resim ekliyorum..
Ortalık bir alanda bölüm ismini hatırlamıyorum, en son duvarları sabitleyip açma gücünü aldıktan sonra, kralın heykeli olan yerdeyim. 2 tane hayvan yaratık üstüme geliyor sürekli ne yaptıysam olmadı :D bi çözüm söyleyin, bi yerleri kırdıracağız diye düşünüuorum ama neresi bulamadım 5-6 saattir oynuyorum aynı yeri kafayı yiyeceğim :D
Ekinler baş vermeyince topallamayan kör buzağılar misali oynarım bu oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Ekinler baş vermeyince topallamayan kör buzağılar misali oynarım bu oyunu.
Sevgini ilginç belli ediyorsun cancan
quote:
Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?
Tesekkurler Dante hocam.. YOk LED degil normal LCD.
Hadi ya çok ince görünüyor LED TV gibi.
Dante sen bide Canli canli gor su Tv nin goruntusunu :) Ben "Kasatka" sayesinde 2 gun once edindim Tv yi.Gercekten mukemmel otesi...
Hocam ilk önce hayırlı olsun.Hangi modelini,kaça ve nereden aldın?
Oyunun sonunda ki FIRTINA bolumunde yasanan heyecan belki cok az oyunda vardir direkt adrenalin tavan yapiyor. Kus olayi GOW dan alinmis ama GOW dan daha iyi kullanilmis , firmayi tebrik ediyorum. OYun Kotu tasarlanan bosslar !! lar biraz cok oldu sanirim, dovus sistemi ve bazi zaman zican kontroller haricinde notum : 9
quote:
Filmi haftaya değil dün geldi bile.
Filmin Türkiye vizyon tarihi Amerika'dan falan 1 hafta önce, enteresan bir durum cidden.
filmi sakın izlemeyin eger pop fanıysanız...
hayalleriniz yıkabilir, paranızın boşuna gittigini düşünebilirsiniz çünkü beklentimizi karşılamıyor. sands of timenin konusu ile bununkinin alakası yok hikaye ile öyle bi oynamışlarki ne izledigimi bile anlamadım benim için büyük hayal kırıklıgı oldu.. bi tek atlayıp zıplamalar oyundaki gibiydi onun dışında oyunu oynayıp konuyu anlamadıysanız, belki aksiyon sahneleri için izlenebilir yada güzelim daggerimiz için
quote:
Orijinalden alıntı: Bjk@@N
Arkadaşlar bi yerde takıldım resim ekliyorum..
Ortalık bir alanda bölüm ismini hatırlamıyorum, en son duvarları sabitleyip açma gücünü aldıktan sonra, kralın heykeli olan yerdeyim. 2 tane hayvan yaratık üstüme geliyor sürekli ne yaptıysam olmadı :D bi çözüm söyleyin, bi yerleri kırdıracağız diye düşünüuorum ama neresi bulamadım 5-6 saattir oynuyorum aynı yeri kafayı yiyeceğim :D