Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kubillian

az önhce bitirdim bende. hakikaten eski prince tadını sonuna kadar verdi.o mistik havası falan çok iyiydi. zaten son kısım adeta görsel şölen.

oyunu çok kolay yapmışlar bu arada. öyle rahat bitirdim ki. hele eliniz alışınca bi de iyi bir oyuncuysanız. o kombinasyonları tıkır tıkır yapabiliyorsunuz. keşke daha fzla zorlasalarmış. gizemli şeyler de yok. sadece scorphagus mudur nedir. onunla da olmaz ki yani. dövüş sistemi bence de bayık. yeni bişey deneyelim demişler belliki. bir sürü düşman hemen yanınıza bitiveriyor. zaten o son kısımdaki yokuş neydi öyle. terledim resmen. ama o zorlayıcı elemanlar gitmiş yerine iki saatte bi kılıç sallayabilen solomon army gelmiş. eski kum canavarları çok daha zorlayıcıydı. zaten yavaş kılıç sallamalarının sebebi de malum power attack yapmamız için ayarlanmış. dövüşler hakkaten kolay bee. bu kadar olmaz. hiç birinde ölmedim vallahi.

eksikler şunlar bence.

dövüşlerin zorlamaması

düşman çeşitliliğin az olması. onu geçtim düşmanlardan biri bile bi karizma hissi uyandırmıyor. nerde o warrior withindeki hatun kişiler ya da kargaraya dönüşen elemanlar. ya da two thrones daki o kings road bölümünden sonra çıkan iki denyo. ne bileyim karaktersiz saçma sapan hödük yaratık be bunlar.

karakterlerin az olması. senaryo yüzünden tabi bu da . tamam iyi güzel senaryo oturmuş. farklı bişey denemişler tamam eyvallah. ama bunun bi yan karakterleri efendime söylim ufakta olsa bi espritüel yanı yokmudur yani.

teen rating alıcam diye o eski sert prince dilinin şiddetinin falan gitmiş olması. adam gibi mature bekliyorz arkadaşım biz. yeni yetmelere satıcam diye batırıyorsunuz koca prnce i.

bu eksikler olmasa hakikaten 70 li puanları falan aşardı 80 üstü bişeyler alırdı. ama gerçekten çok güzel beyler. mutlaka deneyin. eski havayı sonuna kadar alıyorsunuz.

Çok kolay yapmışlar derken oyunu easy de oynarsan kolay olur elbet zorluk derecesini arttır kolaymı zormu görürsün

• normalde oynarım ben oyunları. easy de çok abartı hard da . yani genelde öyle oluyor. ama çok tutarsam bir oyunu bi kere daha bitirmek istersem bu sefer hard tabi. insane e falan kadar yolu var.
  • Bence de eski prince tadını sonuna kadar yaşatıyor.Gayet güzel gidiyor oyun.1-2 tane de resim çektim..
     Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

• @sony prince 1 deki o çizgi ye benzer prens in zindan kapısının yavaş yavaş kapanırken yetişme vardı, bu oyunda en çok onu hissettim eskiye tam anlamıyla dönüş var maalesef rdr rüzgarının etkisinde kalıcak
  • bende bugün yarın oynamış olurum rdr den vakit kalmadıki bunu oynamaya bakalım nasıl olmuş
  • oyunun en basindaki baslangic introsunun grafikleri neydi oyle..oyunun filmide ciktigindan gercek goruntu sandik arkadaslarla..superdi..oyunu bende sevdim ama bazen atlamak tirmanmak zorluyo insani..alismak lazim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Bence de eski prince tadını sonuna kadar yaşatıyor.Gayet güzel gidiyor oyun.1-2 tane de resim çektim..

Hey yavrum beee ss lere bak. cidden iyi çıkmış. kesinlikle bu ss lerden eksiği yok fazlası da var hatta. grafikler çok temiz cidden.

bu arada o kuma dönüşen insanlara o kadar üzülmeyin

• İskeletten kan çıkmaz zaten elbette kemikler dagıldıgında kum tanecikleri gibi olucak sanırım bu uygulamayı vahşet tarzı sahneleri engellemek için yapmışlar
  • yokus yukarı bolca geliyorlar adamin üstüne üstüne işte orada yukarı çıkmadıgınız sürece sınırsızca mob kesersiniz ama +exp yok heat ve mana veriyor sadece ...elektirkci mob çıkaran larida öldürmedigin sürece gene durum ayni....orada serbestlik olsa idi..finale varmadan herşey +4 olurdu...farklı bir fantazi yaşardık...final tam bir esinlenme olmus dmc4 den.oyun bitiminde açtigi extra modda keza öyle..
    ama ilkleride bünyesinde barindiriyor oyun hakkı sezara persin....

ss lerde yaran cinsten SONY_55 bir önce verilene aşmış diyenler bunlara s dali s dali bakar
  • oyun 10 numara ötesi olmuş .sonunda kazandıgınız uPointlere Ezio kıyafetiyle yan sanayi assassin tadı veriyor.
    oyunu bitirdikten sonra challenge modunda zamana karşı yarışırken , her kazandıgınızda , play again deyin, skillerin tamamını toplyana kadar oynayın çok hoş oluyor.ayrıca ii de gamerpoint veriyor
  • Forgotten Sands'i bende fazlasıyla beğendim.. Koyu bir POP fanı olarak beni yeterince tatmin etti, yalnız oyunda ciddi derecede eksikler mevcut. Bunlar olmasaydı 2.bir WW kalitesine kesinlikle ulaşacaklarmış. Hatta şöyle diyeyim; Oyun bu haliyle bile T2T'dan çok daha başarılı bir konsepte sahip. Her şeyden önce senaryo ve geçtiği mekanlar çok kaliteli yapılmış, birazcık filme endeksli aktarımlar olsa bile POP dünyasında farklı bir konseptin içine giriyorsunuz.. Prens'in, abisi Malik'i ziyaret etmesi ve gelişen olayların SOT tarzı bir katliama dönüşü çok başarılı bir şekilde oyuncuya yansıtılıyor. Abi ve Kardeş arasındaki atışmalar ve diyaloglar'da gerçekten görülmeye değer. Hele ki Prens'in arada '' Malik çok inatçı '' tarzındaki ifadeleri çok iyiydi..

Bilhassa eski oyunlardan aşina olduğumuz Platform tabanlı ilerleme sistemi, Forgotten Sands'de adeta tavan yapmış düzeyde. Level Design resmen oyuncuyla bütünleşip, oyunun zevkini fazlasıyla arttırıyor. Bununla kalmayıp, element güçlerini başarılı bir sebep ile Prens'in kontrolü altına vermişler. Gerçi ben bu güçleri fazla kullanmadım ama, Su kontrolünün oyuna fazlasıyla kalite ve farklı bir tat getirdiğini belirtmeden geçemeyeceğim..

Lakin aynı şeyleri dövüş sistemi için söylemek çok zor.. Yukarıda yazdığım gibi oyunda ciddi eksikler mevcut. Bunlardan bir tanesi ise kesinlikle dövüş sistemi. 3'leme de yağ gibi akan dövüş sistemi, TFS'de kütük gibi yapılmış maalesef.. Aklımın almadığı bu değişiklik, oyuna farklı bir bakış açısı daha çok film havası getirmek için yapılmış, ama o efsanevi dövüş sisteminin bir nevi içine etmişler. 3'leme de yaptığımız her dövüş, insana ayrı bir zevk veriyordu. Fakat TFS'de dövüş sistemini bırakın, dövüştüğünüzü bile anlamıyorsunuz !! Bu oyun en fazla Level Design ile ön plana çıkıyor.. Diğer bir eksik ise, oyunun son derece kısa oluşu. 3'lemenin en kısa oyunu olmuş, şahsen oyunu 1 hafta içinde 4 kez bitirdim. Tabii biraz Gerçek Prince of Persia oyununu özlemiş olmam etki ediyor ama ilk 3 oyuna göre çok kısa yapılmış..

Bunların dışında oyun gayet kaliteli ve sizleri POP dünyasında farklı bir atmosferin içine sokuyor.. Dediğim gibi senaryo ve platform öğeleri ile beraber kesinlikle oynanmaya değer bir oyun. POP fanlarının arşivlerine alması gerekiyor..

8/10

Artık geleneksel olan resim çekme olayınıda POP için seve seve yaptım ;

• oyunu xboxda bitirdim, şimdi wiide oynuyorum. oyunun wii versiyonu xbox 360/ps3 versiyonundan tamamen farklı ve next-gen versiyonundan -grafikler dışında elbette- çok daha kaliteli bir oyun. oyunu wiide ubisoft quebec stüdyosu geliştirmiş, wiisi olanlar muhakkak bu versiyonu da denesinler.
  • Ne uzun oyunmuş bu ya 3 gündür oynuyorum hala bitmedi.
  • kaç saat oynadın toplam?
  • Yok ya grafikler Ac2 gibi değil kesinlikle.
  • Oyunu biri bu konuda 3 saatte bitirdim demis..
    Nasil bitirdi bilemiyorum galiba adam ilk boss su oldurdu bitti sandi..
    Oyun en az size 8 ila 10 saat arasi bir oynama suresi sunuyor,,.
    Oyunu bitirdiginizde istatistik goruntuleri gorunmuyor ama ben sahsen 12 saaten az oynamadim gibi hissediyorum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yok ya grafikler Ac2 gibi değil kesinlikle.

AC 2 olmasada kendine özgü grafikleri var bence önceki oyununa göre yüzde yüz aşmış adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yok ya grafikler Ac2 gibi değil kesinlikle.

AC 2 olmasada kendine özgü grafikleri var bence önceki oyununa göre yüzde yüz aşmış adamlar

E kaç sene önceki oyunlara göre aşsınlar bir zahmet ama keşke Ac2 gibi olsaydı :)
  • Hele şükür oyunu bitirdim hiç fena değildi oynarken sıkılmadım şahsen, 825 achievement yapmışım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Oyunu biri bu konuda 3 saatte bitirdim demis..
    Nasil bitirdi bilemiyorum galiba adam ilk boss su oldurdu bitti sandi..
    Oyun en az size 8 ila 10 saat arasi bir oynama suresi sunuyor,,.
    Oyunu bitirdiginizde istatistik goruntuleri gorunmuyor ama ben sahsen 12 saaten az oynamadim gibi hissediyorum kendimi.

3 saatte bitirmek çok normal.. daha kısa süredede biter.
    Ben oyunun ortalarına geldiğimde kapı hatası yaşadım (autosave yüzünden) tekrar oyuna başladım en baştan. 2 günde yaklaşık 5-6 saat uğraştığım yere kadar 40-50 dakikada geldim tek oturuşta.

O yüzden 3 saatten kısa sürebilir oyun. Adamın biri half life 2 yi 50 dakikada bitirmişti :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.