Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok güzel. ilerledikçe daha da güzelleşiyor. eski havasını kesinlikle vermiş. yeni seri olacağı için biraz deneme oyunu gibi olmuş ama oldukça iyi. inanın bana red dead redemption ı yarım bıraktırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

oyun çok güzel. ilerledikçe daha da güzelleşiyor. eski havasını kesinlikle vermiş. yeni seri olacağı için biraz deneme oyunu gibi olmuş ama oldukça iyi. inanın bana red dead redemption ı yarım bıraktırdı.

Evet üstat rdr araya girmese bu oyun kendinden çok söz ettirirdi çıkış tarihini denk getirmeyeceklerdi hoş avrupadaki oyuncu bizler gibi multiplayer meraklısı deil oyunu oyun gibi oynuyor forumda rdr sınglesini bırak oynamayı bakanı bile çok az, direk multiye dalıyorlar kısacası pop özüne döndü çok çok iyi olmuş bu sefer pop geri döndüyse pes neden dönmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: erkankiy

Arkadaşlar bugün oynarken çok salak bir hata ile karşılaştım. The King's Tower bölümündeyim ordan oraya atlıyorum zıplıyordum ki hata yaptım ve yere düşerek öldüm. Daha sonra en son kaldığım yerden başlatacağına beni o bölümün başında bir yere yolladı. Neyse dedim çok uzak değilim en son kaldığım yere devam edeyim dedim ki bir baktım normalde yaratıkları öldürdükten sonra açılan kapı şimdi açılmıyor Çıkamıyorum iki tarafta kapalı.... Autosave olduğndan dolayı herhangi bir yerden de başlayamıyorum deli oldum yani... Varmı çözüm üretebilecek??? bu durum bende de oldu buna nasıl halledebilirim???

Sanırım bende aynı yerdeyim.. Düştüm öldüm ve tekrar başlattığında gidiş yolunda kapılar kapalı iki taraftada, ne yapmam gerekiyor, yeniden mi başlayacağım oyuna yaw...

AutoSaveden İlk başladığı yer: http://yfrog.com/e9dsc00016svj
    Arka Taraftaki kapılar: http://yfrog.com/0fdsc00017zkj
    Gidiş yolundaki Kapı kapalı: http://yfrog.com/5jdsc00019cbj

Hiç bir gidiş yolum yok... Ne yapmam lazım :S

• Beyler aynı hataya birkaç gün önce bende rast geldim ve yapacak birşey bulamadım.Oyuna baştan başladım bugün de orayı geçtim.Başka bir oyun olsaydı bu şansı vermezdim.Baştan başlamama rağmen update ettiğim özelliklerim aynen duruyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Beyler aynı hataya birkaç gün önce bende rast geldim ve yapacak birşey bulamadım.Oyuna baştan başladım bugün de orayı geçtim.Başka bir oyun olsaydı bu şansı vermezdim.Baştan başlamama rağmen update ettiğim özelliklerim aynen duruyordu.

Kaldıgınız yerin ekran görüntüsünü ekleme şansınız varmı
  • http://www.youtube.com/watch?v=zbUuiukDUf4 Bu vidyonun olduğu bölüm . Burda biryerde düştüp öldüm bir daha canlandığımda biraz geriden başlattı halbuki checkpoint yapmıştı aralarda.Sonra çıkmaz sokakdan başlıyoruz kapı açılmıyor bu bölümde ölmeyin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 23 Mayıs 2010; 21:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanair

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka
     Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

Hocam tv hakikaten bomba, öyle kontrastla göz yanılması yapan ortalama tv'lerden değil de renk ve parlaklık konusunda çok performanslı bir tv'ye benziyor. Ama şu Philips'e hiç güvenmiyorum ben servis konusunda. Çok sıkıntı çektim bu üçkağıtçı teknik servisinden. Bu arada Led panel bu değil mi?

Tesekkurler Dante hocam..
    YOk LED degil normal LCD.

Hadi ya çok ince görünüyor LED TV gibi.

Dante sen bide Canli canli gor su Tv nin goruntusunu :) Ben "Kasatka" sayesinde 2 gun once edindim Tv yi.Gercekten mukemmel otesi...

Hocam ilk önce hayırlı olsun.Hangi modelini,kaça ve nereden aldın?

Cok tsk ederim Hocam. "
    8404 modelini Almanyadan 800 euro "ya aldim. Kesinlikle Tavsiye ederim inanilmaz bir tv. "Kasatka" sag olsun cok yardimci oldu..

• Ne güzel 1600 liraya böyle TV... Herkese nasip olmaz kıymetini bilin.
  • Evet Mustafa hocam baya ucuza aldi. Ben 1142 euroya almistim ama bir sene oldu alali..

Oyuna gelince oyun bitti oyun sahane idi oyun hasti oyun candi ama son diye bir sey yok oyunda.. Yani sok oldum oyuna Street Fighter oyununda ki gibi dandirik bir son koyup yolladilar beni.. Hadi sf dovus oyunu katlaniyorsun da bundan en az bir kac dakika soyle sinematik bir seyler bekliyorsun o da yok .
  • Oyunu sevmeye başladım tek sorun kamera sistemi istediğimiz gibi bakamıyoruz mekana, eski oyunlarda freelook modu vardı prince in gözünden görebiliyorduk. Dövüş sistemi bana o kadar kötü gelmedi ww deki kombo sistemi olmaması yin çok büyük bir eksiklik ama tekme atma iyi olmuş. Büyülerin sadece bir tanesini açtım henüz ama onlarda oyuna renk katacak gibi. Benim merak ettiğim bir sonraki pop oyunu hangi formatta gelecek... Sanırım ilk cell shade ile hazırlanan oyuna devam oyunu yapacaklardır.
  • büyülerden bir tek whirlwind i açtim 5 le dim enerji slotu en fazla 8 oluyor hepsini açsak bile enerj slot yetersiz digerlerini gerek görmedim.time power ıda yükselttigimede pisman oldum basılı tutunca yetmiyor.. dondur atla serbert bırak dondur ile oda yeterli oluyor.. batle rage power atak fulleyince moblara tek atiyor..
    uyuz bi yerde takıldım 6 selale var ortasında sütün atla dondur atla tırmanepey zorlicak...

bir dahaki seriyi söyle bekliyorum olsa güzel olur.. bu prensin kardesi bir noktada birleşip dmc4 deki gibi bir kaç bölüm onla belli bölüm sonrada gerçek prens ile oynarsak iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 24 Mayıs 2010; 13:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet

büyülerden bir tek whirlwind i açtim 5 le dim enerji slotu en fazla 8 oluyor hepsini açsak bile enerj slot yetersiz digerlerini gerek görmedim.time power ıda yükselttigimede pisman oldum basılı tutunca yetmiyor.. dondur atla serbert bırak dondur ile oda yeterli oluyor.. batle rage power atak fulleyince moblara tek atiyor..
    uyuz bi yerde takıldım 6 selale var ortasında sütün atla dondur atla tırmanepey zorlicak...

bir dahaki seriyi söyle bekliyorum olsa güzel olur.. bu prensin kardesi bir noktada birleşip dmc4 deki gibi bir kaç bölüm onla belli bölüm sonrada gerçek prens ile oynarsak iyi olur...

Bi yerde 5 tane akan selale var (sutun degil dikatini cekerim) :)
    atla dondur tirman zipla donurmayi iptal et hemen dondur tirman zipla dondurmayi iptal et ... ha ha ha parmaklar baya bi calisiyor :)

• Şelaleli yerde , ortadaki sütunu tutmakda ben epey zorlandım.O bölümde dondur bırak olayı çok iyidi.Bu oyunun devamı olacak mı? Yoksa Pop:The Two Thrones dan sonrasını anlatacak bir oyun mu olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

Şelaleli yerde , ortadaki sütunu tutmakda ben epey zorlandım.O bölümde dondur bırak olayı çok iyidi.Bu oyunun devamı olacak mı? Yoksa Pop:The Two Thrones dan sonrasını anlatacak bir oyun mu olacak.

Sorunuzun cevabini bilmiyorum ama ne cikarsa ciksin ben cikacak oyunu her turlu oynarim. Daha once ki Prince leri de oynamistim ama nesende en cok bunda eglendim , belkide digerleri ile araya giren zamandan boyle hissettim ama atlama ziplama anlamindan en iyi Prince idi benim icin diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ne güzel 1600 liraya böyle TV... Herkese nasip olmaz kıymetini bilin.

burda 4600 liradır kesin bıktım bu ülkenin imkansızlıklarından artık
  • oyun bitti dmc4 tadı aldım finalden......
    güzel ve keyifli idi ..diger oyunla ve eski serilerle
    baglantı nasıl olacak sona açık kapı bırakmamışlar şak diye bitti.dahakanın nasıl olustugundan bahsetmistişlerdi malik öyle kalsa empress adasina yol alsaydik kardeşimizle bir araya gelme macerasina atilsaydik ne olurdu sanki..
    ...
  • Herşeyi iyi güzel yapmışlar eski tad yakalanmışta ah şu dövüş sistemi ve geliştirme sistemi. 1 health ugrp yaptım takır canım hayvan gibi uzadı. Dövüş sistemini söylemiyorum bile.Ama senaryo ve platform ögeleri yeterli. Hoş gayet zevk alarak oynuyorum.
  • arkadaşlar oyun 1. ve 2. oyun arasını tam anlatıyor mu yani bi eksiklik var mı dahaka dan bahsediyor mu acaba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

Herşeyi iyi güzel yapmışlar eski tad yakalanmışta ah şu dövüş sistemi ve geliştirme sistemi. 1 health ugrp yaptım takır canım hayvan gibi uzadı. Dövüş sistemini söylemiyorum bile.Ama senaryo ve platform ögeleri yeterli. Hoş gayet zevk alarak oynuyorum.

Dövüş sistemi ilerde degişir kazanacagımız özellikler olur diye bekliyorum bu haliyle çok yaban kalıyor
  • az önhce bitirdim bende. hakikaten eski prince tadını sonuna kadar verdi.o mistik havası falan çok iyiydi. zaten son kısım adeta görsel şölen.

oyunu çok kolay yapmışlar bu arada. öyle rahat bitirdim ki. hele eliniz alışınca bi de iyi bir oyuncuysanız. o kombinasyonları tıkır tıkır yapabiliyorsunuz. keşke daha fzla zorlasalarmış. gizemli şeyler de yok. sadece scorphagus mudur nedir. onunla da olmaz ki yani. dövüş sistemi bence de bayık. yeni bişey deneyelim demişler belliki. bir sürü düşman hemen yanınıza bitiveriyor. zaten o son kısımdaki yokuş neydi öyle. terledim resmen. ama o zorlayıcı elemanlar gitmiş yerine iki saatte bi kılıç sallayabilen solomon army gelmiş. eski kum canavarları çok daha zorlayıcıydı. zaten yavaş kılıç sallamalarının sebebi de malum power attack yapmamız için ayarlanmış. dövüşler hakkaten kolay bee. bu kadar olmaz. hiç birinde ölmedim vallahi.

eksikler şunlar bence.

dövüşlerin zorlamaması

düşman çeşitliliğin az olması. onu geçtim düşmanlardan biri bile bi karizma hissi uyandırmıyor. nerde o warrior withindeki hatun kişiler ya da kargaraya dönüşen elemanlar. ya da two thrones daki o kings road bölümünden sonra çıkan iki denyo. ne bileyim karaktersiz saçma sapan hödük yaratık be bunlar.

karakterlerin az olması. senaryo yüzünden tabi bu da . tamam iyi güzel senaryo oturmuş. farklı bişey denemişler tamam eyvallah. ama bunun bi yan karakterleri efendime söylim ufakta olsa bi espritüel yanı yokmudur yani.

teen rating alıcam diye o eski sert prince dilinin şiddetinin falan gitmiş olması. adam gibi mature bekliyorz arkadaşım biz. yeni yetmelere satıcam diye batırıyorsunuz koca prnce i.

bu eksikler olmasa hakikaten 70 li puanları falan aşardı 80 üstü bişeyler alırdı. ama gerçekten çok güzel beyler. mutlaka deneyin. eski havayı sonuna kadar alıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.