Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 00000000

quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Grafikler biraz problemli sanırsam, prince ve diğer düşman karakterler platformun üzerinde çok eğreti duruyor, alan derinliği yok gölgeler problemli. Eski oyunlar bile daha iyidi.

http://img716.imageshack.us/f/princeofpersia201006271.png/

mesela bu fotoda prince, zeminde sanki eğreti duruyor, sonrada yapıştırılmış gibi duruyor. Oyundaki bütün keyfi aldı götürdü benden.

Düşük sisteme ayarlanmış o resimde oyun belli,grafikler böyle değil oynayıp bitirdim xbox 360'da.

walla dostum bende kapı acıldı buraya resmi koydum inat edercesine kapı acıldı hayret bişey yaw walla bende bi şekilde geçtim ama dediğin gibi senaryoyu tekrar oyna dedim load diyerek bi şekilde keyfi geldi sanrıım :)

• Assasin gred ten beri uyuzum bu ubi soft oyun yapmasını beceremiyolar camera açıları berbat + duvarlarda sıkışıp kaldım kaç defa hadi onuda geçtik kapılar açılmıyor alsınlar başına çalsınlar bu oyundan bi halt olmaz boşa yapmışlar açılmayan kapıhttp://www.youtube.com/watch?v=SJRrFetUlKo

• ilk bosta sonra böyle mekan var ama bende kolu çekince kapı açıldı bence bir crack yenileyin derim
  • Aynı sorunu bende yaşadım ama sonunda çözümü buldum. Menüden oyunu kolay modda oynama seçeneğine bas sonra tekrar o düğmenin üzerine gel bu sefer açılıyo kapı : ) Orayı geçtim ama bende başka bir yerde takıldım..
    quote:

Orijinalden alıntı: SdKfz

oyunda takılma yaşadım.buton gibi yerin üzerine gelmeme rağmen kapı açılmıyor.
    [simage]http://img716.imageshack.us/i/princeofpersia201006271.png/ [/simage]
    isteyene video'lu şekilde atabilirim

• Oyundaki buglar oyun ilaçlı diye o yüzden oyuna buglar yüzünden kötü demeyin çünkü normalinde bug yok.Bu arada anlamıyorum niye pc oyuncuları burda ilaç muhabbeti yapıyo anlamış degilim
  • Oyunu bitirdim, oldukca guzel ancak kisa olmus. POP adina yakisiyor oyun her turlu, ve her oyundan sevdigimiz ozellikleri azar azar serpmisler. Biraz kolay olmus ancak oyun, biraz daha zor ve uzun olsa gercekten klasik olurdu. Benim notum 8, sands of time'in havasi oldukca guclu bu oyunun uzerinde o yuzden hadi 8,2 yaptim puani
  • Oyuna yeni başladım. Mükemmel bir oyun olmuş. Ben çok beğendim. Ama kamera açıları bazen deli ediyor adamı.
  • arkadaşlar sorunu anlatayım kısaca. görüntü yamasına ihtiyacım var, ekran kartım 9500GT son driver yüklü. ama bazı bölümlerde (kumlardan canavar çıkıyor bunlar ayrıldıktan sonraki ilk bölümde bi demirde sallanıyoruz ve kazık çıkıo bize, ona atladığımda boş bir görüntü çıkıyor) böyle hatalarla karşılaşıyorum. ne yapmalıyım. saat 5 oldu oyun iyice sardı :) görüntü koymamı ister misiniz?
  • Bende bitirdim Oyunu Hic "Bug" la karsilasmadim. Oyun cok güzel cidden. Hele son bölüm Show yapmis oynanis,grafik falan. Tam görsel Sölen yani.

Bu arada ben bitirdim Simdi Esim basladi oyuna:) Ortalarina gelmis bile valla ,o kadar da oynayamazsin demistim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Hele son bölüm Show yapmis oynanis,grafik falan. Tam görsel Sölen yani.
    ;)]

oyunu son bölümü gerçekten iyi düşünülmüş
  • arkadaşlar oyunda burayı hatırlamışsınızdır. direğe atladığım zaman ufak herhangi bir hareketimde 4. resimdeki gibi bomboş çıkıyor. atlamaya çalıştığımda ise boşluğa atlıyor ve düşüyor. Q ile geri dönüyorum ama yine aynısı oluyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba?

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

• beyler bende 3 adamın el ele tutştugu yerde kaldım youtubeden baktım kapı açılması gerekiyo bende açılmıyo oyunun crackını mi yenileyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

beyler bende 3 adamın el ele tutştugu yerde kaldım youtubeden baktım kapı açılması gerekiyo bende açılmıyo oyunun crackını mi yenileyim ?

evet evet bende de aynı sorun var lütfen yardım edin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asigenc9 -- 10 Temmuz 2010; 0:17:00 >

• Kapı sorunu yaşayanlara Çözüm...
    ubisoft klasöründe ayarlar var oyunun dili almanca yapıp oynayın Geçtikten sonra tekrar ing yapabilirsiniz. tralier filan değil bı çözüm direk bana ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Kapı sorunu yaşayanlara Çözüm...
    ubisoft klasöründe ayarlar var oyunun dili almanca yapıp oynayın Geçtikten sonra tekrar ing yapabilirsiniz. tralier filan değil bı çözüm direk bana ait

işe yaramadı dalgamı geçiyorsun
    çözümü bulan varmı kapı açılmıyor

• Oyunda çok hata var
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Kapı sorunu yaşayanlara Çözüm...

işe yaramadı dalgamı geçiyorsun
    çözümü bulan varmı kapı açılmıyor

Niye dalga geçim kardeş. 2 çözümle oyunu bitirdim. 1. kapıda level düşürdüm. 2. de dil değişikliği ile açtım. Sonrada bir sıkıntı olmadan oyunu bitirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

Oyunda çok hata var

Oyun için korsan pclerde hata vardır. konsollarda hiçbir hata yok.
  • Y benim takıldığım yer daha oyunun başı yaw anlamadım.beton direklerden atlıyoruz ya ben atlıyorum son betona gelince bi zemin var oraya atlamam gerekiyor ama atlıyorum betonun içene giriyor karakterim adam takılıyor hep orda neden yaw oyunu bu gun adlım ! ?????????????????
  • arkdaşalr bu kapı sorununu çözen yardımcı olsun yeniden başlayın demeyin ama lütfen:))
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.