arkdaşalr bu kapı sorununu çözen yardımcı olsun yeniden başlayın demeyin ama lütfen:))
o sorun crack hatası yüzünden oluyor. crackini yenileyin kapı açılıyor. yok crack istemiyorsanız oyunun zorluk derecesini düşürün kapı o zaman da açılıyor, aynı zorluk derecesinde oynamak istiyorsanız crack yapın. isteyene atabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: klisi
Arkadaşlar bende oyunun bir bölümünde kaldım büyük bir boss öldürdüm sonra en arkada sarı renkte olan cubuğa zıplayınca diğer resimdeki kapı acılmıstı ve bende geçmiştim ama orada öldüm sonra beni bu resimdeki gibi kapı kapalı bir şekilde odanın içine attı ne yaparsam yapayım kapı acılmıyor tekrar o sarı cubuğa defalarca atlasamda olmuyor. oyunu en basından tekrar oynadım ama nafile yine olmadı bilen bir arkadaş warsa yardımcı olursa cok sevinirim.
bende dahil çok kişi var burda takılan.bu kısım için bir save dosyası olsa harika olur.
ben tekrar başlamak zorunda kalmıştım,aynı yere gelince sorun çıkmadı bitirdm oyunu..(xboxta)
pcde oyunu oynayanlardan bu kısımdan hemen önce save dosyası upload eden olursa çok makbule geçer
quote:
Orijinalden alıntı: mikailc78
arkadaşlar oyunda burayı hatırlamışsınızdır. direğe atladığım zaman ufak herhangi bir hareketimde 4. resimdeki gibi bomboş çıkıyor. atlamaya çalıştığımda ise boşluğa atlıyor ve düşüyor. Q ile geri dönüyorum ama yine aynısı oluyor. böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba?
Oyun korsan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: amd_ati
quote:
Orijinalden alıntı: klisi
Arkadaşlar bende oyunun bir bölümünde kaldım büyük bir boss öldürdüm sonra en arkada sarı renkte olan cubuğa zıplayınca diğer resimdeki kapı acılmıstı ve bende geçmiştim ama orada öldüm sonra beni bu resimdeki gibi kapı kapalı bir şekilde odanın içine attı ne yaparsam yapayım kapı acılmıyor tekrar o sarı cubuğa defalarca atlasamda olmuyor. oyunu en basından tekrar oynadım ama nafile yine olmadı bilen bir arkadaş warsa yardımcı olursa cok sevinirim.
bende dahil çok kişi var burda takılan.bu kısım için bir save dosyası olsa harika olur.
buradan önceki yerin save dosyasını upload ederseniz çok sevinirim bekliyorum acill
Bu takılmalar pcdemi mevcut yoksa xboxtada varmı?Durduk yere deli olmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: UzmaN345
Oyunda çok hata var
Arkadaslar,
oyun hakkindaki gelismeleri internetten takip edin lutfen. Oyunun konsol versiyonunda zaten boyle hatalar yok, PC versiyonunda da sadece crack'li versiyonunu (korsanini) oynuyorsaniz bu hatalarla karsilarsiniz. Cunku crackliler UBISOFT serverlarina baglanip gereken guncellemeleri aninda alamiyorlar. Orjinal kullaniyor iseniz daha oyuna baslamadan (ayni XBOX oyun guncellemelerinde oldugu gibi) aninda gerekli yamalariniz yapiliyor. Gerci simdi cracklilerde bile gerekli guncellemeler internette dolasiyor, onlari uygulayin lutfen.
Oyuna veryansin etmeden bunlari dikkate alin lutfen. iyi oyunlar...
Bir de burasi xbox bolumu degil mi? Neden PC versiyonu burada tartisiliyor. Hepsi icin acilan konu ortak mi yoksa?
Oyunun en başında Prince' in tipini görünce başımdan aşşağı kaynar sular boşaldı. Yılların karizması ancak bu kadar iğrenç bir tiple karşımıza çıkabilirdi. Prince' e o dönem kamyon falan çarpmış diyerek oyuna başladım, ancak oyun şu zamana kadar çıkan en sağlam oynanışa sahip oyun. Çatışma olarak berbat ötesi, combolar olarak berbat ötesi, ancak iş atlama bulmacalarına gelince resmen tadına doyum olmaz bir şölen sunulmuş. Bitirdikçe tekrar tekrar oynanacak, Mario tadında bir hava sezdim ben. Biraz da zorlayıcı, kafa yormamız gereken bulmacalar olsaymış da, şöyle oyun süremiz 4-5 saatlerden 7-8 saatlere çıksaymış. Darısı bir sonraki PoP' un başına.
AAAA ben bir bayan olarak cok begendim Prensi... bu Prens gercekten yakisikli yani oyunlardaki en karizma yakisikli adam harika bence:) Ama her seferinde niye prens degisiyo onuda anlamadim kac tane prens var arkadasim bir karar versinler bir tane prens yapsinlar yeter iste. Su two thrones daki ve esegini arayan isiklari topladigimiz prens te cok hos ama nedir o ya prens hani sands of time daki tam Arab cirkin sey hint fakiri gibi ... ogkkk.:(
Bu arada eglendim oyun superdi cok guzel olmus :)
oyun harıka bence 3 gunde ancak bıtırebıldım yenı oyunu sabırsızlıkla beklıyorum oynamayan varsa muhakkak oynamasını tavsıye ederım sıddetle
Bende dün bitirdim. Hiç fena değildi.
Ben yarıda bıraktım ve bu oyunu POP serisine hakaret olarak kabul ediyorum bi efsane ancak bu kadar batırılabilirdi tebrikler bisoft, daha ubisofttan oyun falan almam AC yi de bırakıyorum ALLAH BELANI VERSİN UBİSOFT
işte burada kaldım karşıya geçemiyorum
büyücü kızın sana kazandırdığı özelliği kullanıcan en az gamed le oyna kalvyeden hangi tuş bilmiyorum ama koldan B tuşu kırmızı. zıpla ve bas gecmişindir zaten ilk gecemiyce herkes yazıyo biraz uğraşıp geciyo. ben burları gectim artık silicem güzel bir yerde oyun buga girdi ; )
bende son upgrade'ye verememe gibi bir hata var ne yapmalıyım?
Fena olmamış ama bir Warrior Within değil. Bi yapamadılar WW tadında bi oyun. Atmosferi falan bambaşkaydı. Kılıçlar kombolar vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 5 Ekim 2011; 20:54:17 >
Yahu arkadaşlar bu nasıl rezil bir oyundur bu ne iğrenç bir oyundur böyle. Bıktım yemin ediyorum tükendim yahu oyuna 3 defa baştan başladım adamlar öyle bir oyun yapmışlar ki oyun BUG dolu çıldırmamak elde değil. Oyunun %40'larında bir BUG'a girdim yaklaşık yarım saat uğraştım düzelmedi dedim neyse baştan başlayaylım oraya geldim geçtim %60'lar da bir BUG'a girdi kafayı yedim bu sefer aramadığım video okumadığım yazı kalmadı herkes baştan başlayın diyor dedim neyse artık sonlarına geldik bitirelim bari baştan başlayıp bir daha olmaz dedim %80'lerde yine girdi ve artık b.ku çıktı bu işin. Bu nasl bir oyun yapıp piyasaya sürmedir arkadaş oyun BUG dolu resmen ya ve öyle saçma bir save sistemi var ki oyunda Auto yapıyor save'i kalıyorsun öyle.
Oyuna gelince dövüş sistemi 2007 yılında çıkmış Karayip Korsanları oyunu gibi 5 para etmez. Grafikler ve oynanabirlik ise orta derecenin altında sadece sinematikler güzel.
Bunları belirtmemin sebebi oyun ucuzdur şimdir Orjinal alalım diyen arkadaşlar olabilir aman diyorum uzak kalsınlar kesinlikle ve kesinlikle 10 üzerinden -10 alacak bir oyun böyle BUG'larla boğuşup duruyoruz.