Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS ler serinin en beğendiğim oyunu Warrior Within'i andırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

beyler tüm serileri bitirdim ama ps3e son çikan seriyi oynamak bi nasip olmadi, mayis a kadar o oyunu alıp oynasam mı? tavsiye eder misiniz?

tavsiye etmem sıkılabilirsin çünkü 4 ana canavar var gelip gidip onları dövüon başka bişey yok şu warrior withinden aldıgım zevki hiç bi oyundan alamıyorum özellikle dhakaradan kaçarken maskeyi takıp dark princeye dönüştügümüz kısım
  • ilk oyunda fazla yaratik gelmiyo diyolar, sakin bi tarzı varmıs, denk gelirse bi bakmam gerek, fazla aksiyonu sevmeyenlerdenim
  • ya şu son oyununda önüme çıkan yaratık sayısını parmakla sayabilirim, ayrıca o yaratıkları hızlı davranırsan daa çıkmadan öldürebiliyosun, zevk yok bence oyunda sırf bitirmek için oynadım ama sonunu sevdim yine güzel yapmışları sonunu herzamanki gibi...
  • ilk resime bakaraktan kırmızı kuşagı var princenin..elbisede ww de ile ayni..
    demektirki.ww ye donus var...2 resimde ise pop4de ısıklari yol secerek uca uca gidiyorduk onu katmıslar..
    zamani geri geçirme varmi bilmiyom ama armorun ortasinda o arma var hala..iyi işlenirse
    bu oyun kasıp kavurur ama 4 cü oyundan kisa bir zaman sonra duyurulmus olmasi alel aceleye getiriliyo hissi veriyor...
  • Mayıs 2010'da, PlayStation 3, Xbox360 ve PC için çıkacak olan Prince of Persia efsanesinin yeni oyunu, The Forgotten Sands içi yeni resimler yayımlandı arkadaşlar. Yeni maceramız, Prens'in abisini ziyaret etmek için gittiği mekanında başlıyor. Zamanın kumları veya yeni bir lanet burayı sarıyor ve kılıçlarımızı son kez elimize alıyoruz..

Prens'in karizması yine konuşuyor ;

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

• Çok iyi olacak bu sefer
  • şu oyunu bi çıksın ertelenmesin başka bişey istemem
  • Fake olabilir ama fena değil ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 3 Şubat 2010; 21:45:40 >
  • Prens yakıyor yine valla. Kapak faketir bence.
  • işte şöyle vurdulu kırdılı bol kombolu aksiyonlu bir prens oyunu yapsınlar o sonuncu neydi öyle ya çizgi film gibi
  • OOOOO BOMBA SERİ ESKİ ATMOSFERİYLE GERİİMİ GELİYO YOKSA....
  • Bu kadar erken çıkacak olmasının nedeni yüzde 99 assassin's creed in motorunu kullanacak olması bence. Eğer öyleyse bizi çok iyi bir ziyafet bekliyor demektir
  • keşke ac2 motoru kullansalar ben çok begenmiştim oyundaki grafikleri
  • Deli oyun olacağı kesin.

Şu Splinter Cell'de bi erken çıksa zevkten iyice dört köşe olacaktık.
  • arkadaslar, Prince of Persia Prodigy serisine herkez kötü dedi ama aldım bitirdim oyunu, bence hiç te kötü degil, neye dayanarak kötü dediniz ki? karakterin görüntüsü çizgi film tarzı ama bence hiç sırıtmamıs, mekanlar ve müzikler de çok hosuma gitti, sadece yaratık türleri fazla degil diye iyi bi oyunun hakkını yemeyin bence, ayrıca oyun durgun dediniz ama hiç te öyle degil, sık sık yaratıklar geliyo karsımıza, oynamayan varsa mayısta yeni seri gelene kadar bu oyunu oynamasını tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Şubat 2010; 16:38:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

arkadaslar, Prince of Persia Prodigy serisine herkez kötü dedi ama aldım bitirdim oyunu, bence hiç te kötü degil, neye dayanarak kötü dediniz ki? karakterin görüntüsü çizgi film tarzı ama bence hiç sırıtmamıs, mekanlar ve müzikler de çok hosuma gitti, sadece yaratık türleri fazla degil diye iyi bi oyunun hakkını yemeyin bence, ayrıca oyun durgun dediniz ama hiç te öyle degil, sık sık yaratıklar geliyo karsımıza, oynamayan varsa mayısta yeni seri gelene kadar bu oyunu oynamasını tavsiye ederim...

Prodigy serisi değil hocam, prince of persia oyunun adı prodigyde ek görev paketinin adı. Bu pakette yer altında geçen bir episode var. Oyun cell-shade grafikleriyle değişik olmuş ama biz pop severlerin beklediği istediği oyun asla değildi. İstediğimiz oyun işte bu oyun... umarım beklentilerimizi karşılar ve bizi o büyülü dünyasına davet eder

• ben nette oyunu incelerken Prodigy diye okudum, ama oyun bence kötü degil kesinlikle
  • Oyunun yapımı bitmiş mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oyunun yapımı bitmiş mi acaba?

O resme göre baya bi oyunun yapımı bitmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.