Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan5082

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oyunun yapımı bitmiş mi acaba?
     Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

O resme göre baya bi oyunun yapımı bitmiş

Olabilir aslında. Oyunlar çıkacağı tarihtne çok önce bitiyor genelde. Örneğin AC 2 ay önce düşmüştü nete. :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 17 Şubat 2010; 21:20:37 >

• New Super Mario Bros Wii'de ki olayın aynısı işte. :D

Bi dükkan sahibi veya çalışanları neyse artık oyunu yanlışlıkla erken vitrine koyuyor. O arada birisi oyunumu alıyor veya hacılıyor falan. :D Sonra bu oyunu ele geçiren eleman oyunu nete aylar öncesinden sürüyor. Nintendo herifin ağzına ..... :D

Sonra herif tövbe ettim diyor bu işlere. Sitesinde bile bunu bildiriyor. Nintendo ağzıma ..... yokum bu pis işlerde...
  • OH be sonunda eski PoP geri geliyor. Cellshade saçmalığından kurtulduk.
  • oyun daha duyurulalı kaç ay olduki bence o fffakeeeeeee
  • quote:

http://img707.imageshack.us/img707/1461/photo7032542.jpg

Epic fake derim ben buna. adam uğraşmış bir de hepsine bas, yerleştir vs. ahaha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakan5082

quote:

O resme göre baya bi oyunun yapımı bitmiş

Olabilir aslında. Oyunlar çıkacağı tarihtne çok önce bitiyor genelde. Örneğin AC 2 ay önce düşmüştü nete. :O

pre-orderı başlayan oyunların kapakları böyle konularak reklamı yapılıyor. o yüzden hepsi çıkmamış oyun bi bioshock çıktı ordan

• Son oyunu nasil begenmedi bu kadar kisi anlamadim, masal gibi hikayesi o grafiklerle fistik gibi gidiyordu, bir de muzikler ve ohannes sonuyla cok cok iyiydi, dovuslere o kadar agirlik vermemisler ama olsun, oyun cok iyiydi

Gerci hic biri the sands of time gibi olamayacak sanirim, benim siralamam soyle:

- the sands of time
    - 4. oyun
    - warrior within
    - the two..dattiri dottiri :D oylesine yapilmis gibiydi cunku

yoksa 2. olarak ww'yi mi koysaydim.. bilemedim ki simdi, muzikleri falan da sahaneydi..
  • 18 mayısda wi si geliyor digerleri için tarih açıklanmadı...
    sadece widen yola çıkılarak next gen olmadıgın söylemek mümkün...
    orta yapım konsolun gücünü tam kullanamayacak bir eser..
    geçmiş dönem oyunlardaki açıklamalardan wi nin gücünü herkes biliyor .o konsol xbox ve ps3 ün üçte biri ayarında..tamam egelencelik keyifli yapımları var ama şu oyun niye çıkmadı bu niye çıkmadı diyerekde konuyu dagıtmak istemem...
    sadece benim aklıma gelen
  • Splinter Cell Conviction da çıkmış meğerse orada, haberimiz yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Şubat 2010; 11:35:59 >
  • En azından ismini değiştirsen

Mesela Toros ların prensi olsun ne bilim fikirtepe nin gülü olsun

20 yıldır bi dertleri bitmedi prensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

Son oyunu nasil begenmedi bu kadar kisi anlamadim, masal gibi hikayesi o grafiklerle fistik gibi gidiyordu, bir de muzikler ve ohannes sonuyla cok cok iyiydi, dovuslere o kadar agirlik vermemisler ama olsun, oyun cok iyiydi

Gerci hic biri the sands of time gibi olamayacak sanirim, benim siralamam soyle:

- the sands of time
    - 4. oyun
    - warrior within

yoksa 2. olarak ww'yi mi koysaydim.. bilemedim ki simdi, muzikleri falan da sahaneydi..

Bence son oyun mükemmeldi. Dövüşlere çok önem verilmemiş diyorsun ama en iyi dövüş sistemi olan PoP'tu, çok eğlenceliydi yaa. İnşallah cell shade de 3leme olur. Ubisoft Ac'de yaptığı hatayı Ac2'de yapmayıp içeriği genişletti. PoP'ta da böyle olur ve iyice coşar oyun.

• quote:

quote:

Son oyunu nasil begenmedi bu kadar kisi anlamadim, masal gibi hikayesi o grafiklerle fistik gibi gidiyordu, bir de muzikler ve ohannes sonuyla cok cok iyiydi, dovuslere o kadar agirlik vermemisler ama olsun, oyun cok iyiydi

- the sands of time
    - 4. oyun
    - warrior within

Bence son oyun mükemmeldi. Dövüşlere çok önem verilmemiş diyorsun ama en iyi dövüş sistemi olan PoP'tu, çok eğlenceliydi yaa. İnşallah cell shade de 3leme olur. Ubisoft Ac'de yaptığı hatayı Ac2'de yapmayıp içeriği genişletti. PoP'ta da böyle olur ve iyice coşar oyun.

En iyi dovus sistemi demek ayip oluyor sanki Warrior Within gibi degildi ama, benim favori POPlar'imdan birisi, ikincisinin cikmasini ben de istiyorum

• quote:

quote:

quote:

- the sands of time
    - 4. oyun
    - warrior within

En iyi dovus sistemi demek ayip oluyor sanki Warrior Within gibi degildi ama, benim favori POPlar'imdan birisi, ikincisinin cikmasini ben de istiyorum

En iyisiydi tabi hocam. Öbür oyunlarda 3-5 düşmanla aynı anda savaşıyordun bir incelik olmuyordu. Üstünden zıpla ikiye yar. Ama bunda teke tek olduğu için müthiş olmuş bence dövüş sistemi, ayrıntılı da.

• son oyun neydi öyle ya,bulmaca yok birşey yok,yaratıklar desen balon,oyunun en zor kısmı seed toplamaktı.sona doğru toparladı gerçi.aslında biraz daha kurgu,biraz daha aksiyonla ordan da çok güzel devam edilebilir aynı olarak.cod gibi yane
  • quote:

En iyisiydi tabi hocam. Öbür oyunlarda 3-5 düşmanla aynı anda savaşıyordun bir incelik olmuyordu. Üstünden zıpla ikiye yar. Ama bunda teke tek olduğu için müthiş olmuş bence dövüş sistemi, ayrıntılı da.

O açıdan bakarsan belki farklı bir deneyim olduğundan iyidir teke tek olayı, ama en iyi dövüş sistemi deyince benim aklıma kombo çeşitliliği ve bu komboların yaparken verdiği haz geliyor. O bakımdan beni hiç bir oyun warrior withinden daha çok etkilememiştir, bence pop:ww sadece en iyi pop oyunu değil kendi tarzında da en iyi oyundur, o karanlık atmosferi, müthiş hikayesiyle zamanında beni benden almıştır. Tek dileğim bu oyununda warrior within tarzında olmasıdır. Heleki müzikler çok iyi gitmişti ww ye, godsmack hayranı olmuştum o oyundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 18 Şubat 2010; 23:17:02 >

• SON OYUNu gözümde muazzam kılan tek şey finali idi....
    ve to be continue yazısını görmediniz sanırım...şimdi bu seri yarıdamı kalıcak...
  •  Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

O açıdan bakarsan belki farklı bir deneyim olduğundan iyidir teke tek olayı, ama en iyi dövüş sistemi deyince benim aklıma kombo çeşitliliği ve bu komboların yaparken verdiği haz geliyor. O bakımdan beni hiç bir oyun warrior withinden daha çok etkilememiştir, bence pop:ww sadece en iyi pop oyunu değil kendi tarzında da en iyi oyundur, o karanlık atmosferi, müthiş hikayesiyle zamanında beni benden almıştır. Tek dileğim bu oyununda warrior within tarzında olmasıdır. Heleki müzikler çok iyi gitmişti ww ye, godsmack hayranı olmuştum o oyundan sonra.

Evet WW farklıydı, keşke remakei yapılsa Assassin's Creed vari grafiklerle.
    Ama kombo hazzı bence yine de son oyunda en iyiydi. :)

Bu arada grafikler hiç iyi değil yaa nasıl Ac motoruyla yapılmış bu oyun? :(

• Tahmin ettiğim gibi, yine efsane bir oyun geliyor. Prens'in modellemesine kurban !!

• Oyun ve film çıkacak ses soluk yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.