Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

şu grafiklere bakıyorumda PS2 için çıkan film oyunlarına benziyor. Oyun 11 mayısta film 21 mayısta çıkıyor. Hevesinizi kırmak istemem ama büyük ihtimalle filmin promosyonunu yapmak için çıkartacakları orta karar bi oyun olacak. X-Men Origins: Wolverine gibi. O kadarı bana yeter diyorsanız bilemem tabi.

2620634617 kere dendi ki bu film oyunu değil. SoT ile WW arasındaki 6 yıllık kısımda geçiyor. Ben sonuna kadar inanıyorum bu oyuna, Montreal'ın her oyununa olduğu gibi.
  • En son prince of persia oyununı bitirmiştim. Masal gibiydi. Bayıla bayıla oynadım. Ama sonu hiç beklediğim gibi bitmemişti. Sanki devam oyunu çıkarmak istediklerini fazla belli ediyordu. Çıksa tekrar severek oynarım o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscanthere -- 14 Nisan 2010; 16:43:01 >
  • Sands of Time'in en zayıf halkası olacak ve muhtemelen önceki üç oyun gibi iyi puanlar alamayacak. 1 vuruşta bir sürü yaratığı öldürmeler, o animasyonlar, o surat... Hayal kırıklığına uğradım. Warrior Within'i 3 defa bitirmiş biri olarak artık beklentilerimi yüksek tutmayacağım. Ama, yine de, bu oyunu oynamayı çok istiyorum. :D
  • film oyunu gibi..

oyun duyurdular 2,3 ay icinde cikariyorlar acele gelmez insallah

eski oyunlarin havasi var guzel olacaktir

MrStark

video nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Nisan 2010; 13:42:11 >
  • Şu 10 dk lık videoyu izledim de, oyun aynı tas aynı hamam bölüm tasarımları bile eski oyunları hatırlattı bana hiç beklentim yok oyundan.
  • Zamanında GOW dan daha çok beğendiğim oyunu ne hale getirdiler.Ubisoft elindekinin kıymetini bilmiyor.Bir sürü çıkarılacak ders var.Yeni çıkacak oyunun sevmediğim noktası SOT ile WW arasında olucak olması zaten seriyi devam ettirecek özgün konu olmadığı için animeye döndüler.Herşeye rağmen anime serisinin hikayesinin önü açık müzikleri ve sonu bana göre mükemmeldi hatta grafiklerini bile yadırgamadım tek sorun oyun aşırı derecede monotondu.Animenin devamını kesinlikle getirmeliler Ahriman karakteri dahaka kadar ilgi çekici olabilir emin olun.Ama Forgotten Sands sadece zaman geçirmek için yapılmış,sonu belli olan birşeyi neden oynayım? X-men den sonra Volverine'i izlemek nasıl hiç keyif vermediyse buda aynı hesap.

Yeni POP oyunlarI için Ubisofta verilecek 10 tavsiye
    1-Oyunu sadece PS3 platformu için çıkartın
    2-SOT serisini rahat bırakın güzel günlerdi gerdie kaldı.WW nin şanını kirletmeye gerek yok
    3-Stuart Chatwood ve Inon Zur ile harika müzikleri devam
    4-Oyun Epik ve Lirik havasını kaybetmesin
    5-WW deki etkileyici karekterler her oyunda olsun (Dördüncüde yokluğunu çektik)
    6-Prensin monologlarında fazla espri olmasın şavaş oyunu sonuçta (Dördüncüde şaklabana dönmüştü prens)
    7-Bu oyunun grafikleri AC den geri kalmasın hatta 2 beden büyük olsun
    8-Combolar her oyunda artsın Prens ölümlü olsun.
    9-Oyunun içeriği geniş olsun.
    9-Animenin devamı olsun,Forgotten Sands'ın devamı kesinlikle olmasın.
    10-SOT serisinin konseptinde devam niteliğinde yeni hikayeler işlensin (Flashback olmasın hikaye hep olduğu yerden devam etsin)

• Oyun resimleri süper çok saglam geliyor bu sefer
  • Bu arada bu prince bizim prince değil, onun kardeşi
  • Oyunun tum videolarini izlemis biri olarak TEKKEN 6 gibi serinin ustune bir sey koyamamis Yari HD bir oyun geliyor..
    Savas sistemi yine ayni maymun gibi ordan oraya zipla havada taklalar at falan.. Bir tek su dondur olayini yeni bulmuslar onuda her yerde kullanarak olmamisin bi fikri olmus cekmis seyini koparmis misali her yerde kulanmislar ki buda cogu yerde ZORLAMA bir kullanim olmus..
    Kararinda kullan kardesim yaa..
    Neyse bu gorduklerimden sunu soyleyebilirim ki 7.5 ila 8.5 arasi bir not alir. 8 den yukari alirsa (ornek 8.3) oda eski seriye hurmettendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Oyunun tum videolarini izlemis biri olarak TEKKEN 6 gibi serinin ustune bir sey koyamamis Yari HD bir oyun geliyor..
    Savas sistemi yine ayni maymun gibi ordan oraya zipla havada taklalar at falan.. Bir tek su dondur olayini yeni bulmuslar onuda her yerde kullanarak olmamisin bi fikri olmus cekmis seyini koparmis misali her yerde kulanmislar ki buda cogu yerde ZORLAMA bir kullanim olmus..
    Kararinda kullan kardesim yaa..
    Neyse bu gorduklerimden sunu soyleyebilirim ki 7.5 ila 8.5 arasi bir not alir. 8 den yukari alirsa (ornek 8.3) oda eski seriye hurmettendir.

Yenilik getirdiler. Masalsı müthiş bir oyun yaptılar, savaş sistemi harikaydı. Onu da beğenmediniz
  • oyunun wii versionu malum yerlere düşdü :D
  • Kime niyet (RDR) kime kısmet...
  • Bu oyununda işi tamam ama ancak yarın ss ler gelir benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 14 Mayıs 2010; 22:06:44 >
  • Az sonra sevimli Xbox'ımda POP: The Forgotten Sands'ı oynayacağım diyeceğim.. Gene kimse inanmayacak :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrahin

Az sonra sevimli Xbox'ımda POP: The Forgotten Sands'ı oynayacağım diyeceğim.. Gene kimse inanmayacak :-)

100 Mbit mi var sende bu ne hız destur
  • Superonline'nin 50 Mbit sınırsızını kullanıyorum, fiber internet demişler adına, hızı güzel :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrahin

Superonline'nin 50 Mbit sınırsızını kullanıyorum, fiber internet demişler adına, hızı güzel :-)

Harika... Ayda kaç papel ayıptır sorması?
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Oyunun gameplayini göremeden oyun çıktı..Şaşırtıcı..

Haklısın ama aynı gün 2 iyi oyunun cıkması bunun görüşlerini bildirecem hatta bitirebilirim iyiyse..
    Tabii Read Dead'den sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZATHARA -- 14 Mayıs 2010; 23:01:17 >
  • Oyuna doyduk be.

Bu konsol daha çok canlar yakacak, ilerisini düşünemiyorum. :)
  • arkadaşlar Red Dead Redemption şu oyunun videosunu izledim falan beni pek çekmedi ama nasıl güzel mi oyun grafikler konu falan? alakası yok konuyla pek ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profxxx -- 14 Mayıs 2010; 23:39:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.