Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icemanF1

Bende dört gözle bekliyordum biraz ayrıntılı oynayıp bilgilendirirseniz çok iyi olur

Arkadaşlar oyun aslında gercekten güzel. Başları oyunun kötü tarafı desem yeridir.
    Eski havasını tamamiyle olmasada vermişler. Ben beğendm. Experiencelarla
    kendinize yeni büyüler veya güçlendirmeler alabilmeniz bence güzel olmuş.
    Kombat sistemi başta azcık sıkıcı gelsede sonra buyulerle ve yenı seylerle guzel
    oluyor. Puzzlelar bence tam yerinde!!! ayrıca kendı kendıne konusuyor ama
    espri yapmıyor ama mizahi şeyler az da olsa var. bence kesınlikle oynanması
    gereken bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

arkadaşlar Red Dead Redemption şu oyunun videosunu izledim falan beni pek çekmedi ama nasıl güzel mi oyun grafikler konu falan? alakası yok konuyla pek ama...

Oyun hakkında yorumları okumak için girmiştim ama şu yazıyı okuyunca koptum resmen
  • arkadaşlar bu mudur ya prens of persia sevgisi hayranlığı yok mu hiç oynayan...ss paylaşın lütfen..senaryo nasıl bilgi verin ona göre edinelim..dahaka var mı dahaka
  • Prince öldü yaşasın kovboy
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim. İlk olarak şunu söyleyim tuşları çok karıştıracaksınız
    Ben alışık oldugum cok zor gelmedi ama güzel bir koordinasyon gerektiren oyun.
    Bence kazandıgınız puanlarla sılahınızı veya yenı guclerı guclendırme fikri guzel olmus
    hem oyuna güzel bir görsel hava katmış. Daha cok platform yine ama cok adam kesiyoruz.
    Grafikler daha iyi olabilirdi ama onun dışında oynanması gerken bir oyun. Suyu kontrol
    etmeye öğrendikten sonra güzelleşiyor.

Ayrıca onun dışında bundan önceki oyunda sevdiği için dünyayı satması beni o oyunu cok sevdirmişti.
    (bunda öyle bir şey yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilan

Prince öldü yaşasın kovboy

Kovboy geldi mertlik bozuldu prensin yüzüne bakan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

Arkadaşlar oyunu bitirdim. İlk olarak şunu söyleyim tuşları çok karıştıracaksınız
    Bence kazandıgınız puanlarla sılahınızı veya yenı guclerı guclendırme fikri guzel olmus
    hem oyuna güzel bir görsel hava katmış. Daha cok platform yine ama cok adam kesiyoruz.
    Grafikler daha iyi olabilirdi ama onun dışında oynanması gerken bir oyun. Suyu kontrol

Ayrıca onun dışında bundan önceki oyunda sevdiği için dünyayı satması beni o oyunu cok sevdirmişti.
    (bunda öyle bir şey yok)

Ne zamanda bitirdin...

• daha önceki serilerini bitirmiş biri olarak(bir önceki oyunu hariç) oyun fena değil.oynanır kesinlikle.tam beklentilerimi karşıladımı? oynayıp göreceğim.
  • Bu bölümde kaldım arkadaşlar,oyunu bitiren ya da bölümü geçenlerde yardım bekliyorum olmadı oyun çazümleri ilgili siteler varsa çok makbule geçer

• Oyun bana güzel geldi.

Eski tarz POP oyunlarını seviyorsanız bu oyunuda seversiniz.

İlk defa başlayacaksınız güzel gelmeyebilir.

Bu arada demin PSP versiyonunu da edindim. Hem XBOX360 hem PSP'de oynaması güzel olacak. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

oyun duyurdular 2,3 ay icinde cikariyorlar acele gelmez insallah

Oyunun çıkacağı haberleri PoP Epilogue'den önce duyuruldu.Ubisoft'un sitesinde olmasada 2009'un Şubat - Mart ayları arası bu oyunun çıkacağı iddiaları sağda solda geziyodu.En az 1 yıl oldu bu oyun duyurulalı ama Ubisoft uzun zaman sitesinde saçma saçma Epilogue trailerları gösterdiği için uzun bi süre sonra Ubi'nin sitesinde yayınlandı.O ara filminin çıkacağı ile ilgili en ufak bir bilgi bile yoktu.O bakımdan ben aceleye gelme ihtimali vermiyorum.Oyunu daha oynamadım.Beklentilerim yüksekti hala da yüksek ama bi kısım pek beğenmemiş sanırım.Oyunun tüm serisini severek oynadığım için (o saçma baştan sona hoplamalı zıplamalı PoP'yı bile adında PoP geçtiği için ve sırf WW ile T2T hatrına oynadım.) bunu da severek oynayacağıma inanıyorum ki zaten O saçma PoP'dan kat kat daha iyi gibi görünüyor.Sanırım beğenenler de var aramızda oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapper Koray -- 16 Mayıs 2010; 15:11:34 >

• Ben hala oynamadım oyunu verbatim kalmadı
  • oynayın arkadaşlar oyunu,oynanış eski seriler gibi ben pop hayranı değilim ama oyunu beğendim gayet yeterli oynamak için
  • Splint second çöp lost planet çöp pop çöp alan wake olmamış red dead redemptionun grafikleri kötü vs vs vs ne kadar garipleştiniz yav garip garip yorumlar tuhaflaştı millet yazıklar olsun böyle üyelere içine ettiniz forumun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 16 Mayıs 2010; 17:33:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Splint second çöp lost planet çöp pop çöp alan wake olmamış red dead redemptionun grafikleri kötü vs vs vs ne kadar garipleştiniz yav garip garip yorumlar tuhaflaştı millet yazıklar olsun böyle üyelere içine ettiniz forumun

Evet bende bunu anlamıyorum.Sanki millet bizim oynamadığımız bazı oyunları oynuyorda ondan böyle konuşuyor.
    Ben onu bunu bilmem kardeşim.Bir kişi Alen Wake gibi bir oyuna kötü diyorsa ya o marslıdır veya bu işten anlamıyordur.Tamam oyun türü konusunda zevkler ayrılır ama birde göz vardır,nizam vardır.Mesala ben Rpg leri pek beceremem çokta sevmem.Ama tutupta dioblo ya kötü olmuş diyemem......
  • bence müthiş olmuş oynayın arkadaşlar.grefikler süper.hem çevre hem mekan hemde karakter modellemeleri süper olmuş.bir pop hayranı olarak oyun ilk 3 oyundanda güzel olmuş.4. sü berbattı zaten.ağzım açık kaldı. şiddetle tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali76 -- 16 Mayıs 2010; 18:05:42 >
  • yaw bi yerde takıldım su var arada duvar var tekrar su var suya atlarken LT ye basıyorum sonra tekrar zıplarken LT yi bırakıp duvarın içinden geçer geçmez tekrar LT ye basıp diğer suya tutunuyorum karşı ki binanın tepesinde boynuzlu kırmızı yaratık var önümdeki betonları yıkıyo sonra bizim prince not again diyo duvardan koşup karşıya zıplarken LT ye basıp suya tutunuyorum ordan diğerine atlıyorum ordan karşıya atladığımda betonun üstüne atlayınca ölüyor burayı oynayıp hatırlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

Arkadaşlar oyunu bitirdim. İlk olarak şunu söyleyim tuşları çok karıştıracaksınız

(bunda öyle bir şey yok)

Ne zamanda bitirdin...

Beğendiğim için 1 ara vererek bitirdim ayrıca oyun biraz kısa :(

• bende,çıkan her oyuna çöp diyen tiplere ayar oluyorum,şikayet falanmı edeceğiz,ne yapacağız çenelerini kapatsınlar diye
  • Oyun için 16 saat falan sürüyor demişlerdi.Ortalama ne kadar sürüyor arkadaşlar ve WW'nin tadı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.