ewt arkadaşlar bi değerlendirme yapın ona göre edinelim bizde... senaryo nasıl bu arada...
Bende kısa süre içinde bitirdim oynu, açıkçası POP serisinin en önemli özelliklerinden biri olan kontrollerdeki akıcılık bu oyunda hiç bulunmuyor. Özellikle dövüşler oldukça vasat. Böyle aksak tepki veren kontroller üstüne neden 40 düşmanla birden kapıştırılmak gibi birşey geçmiş yapımcıların aklından pek emin değilim. Platform kısmı oyunun daha öne çıkıyor, o zamanlarda bile kontrollerde saçmalamalar oluyor. Özellikle oyunun sonunda öyle bir yer var ki, oldukça basit olmasına rağmen kontrollerin cevap vermesi sorunlu olduğundan uzayabiliyor. Kısacası oyun çok ortalama olmuş. Prince serisinde kesinlikle gerileme, zaten oynun filmden istifade etme amacıyla yapıldığı oldukça aşikar, bi sürü buglar, rezalet konusu gibi öğelerden bu durum ortaya çıkıyor. Konuyu merak edenlere ise, konu ciddi anlamda vasat. Kardeşimizi ziyaret etmeye gidiyoruz ve bir şekilde iblislerden oluşan bir ordu kardeşimizin kraliyetini ele geçiriyor. Bizde bir yarısının bizde diğer yarısınınsa kardeşimizde olduğu madalyonu birleştirmeye çalışıyoruz. Böyle basit ötesi ve minik gelişmelere sahip bir konusu var oynun. Prince hastasıysanız oynayın, yoksa uzak durun.
prince hastası değilim ama oyun çok hoşuma gitti benim
al işte biri daha uzak dur diyor sen dur güzel kardeşim
yani benim dediğim tek doğru değil tabii ki arkadaşlar...kişisel fikirler....
Anlaşılan bir öncekindeki mallıklar yok. Düşünce ölebiliyoruz O zaman her türlü oynarım ben bunuda
Bakmayın siz burdaki adamlara ..Tüm oyunlara çöp demişler insaf be arkadaş sen o çöp dediğin oyun kaç senede yapılıyor haberin varmı??..Sırf bu oyun için değil her oyun için geçerli bu siz tutupda a grafiğe bak çöp, kontroller berbat çöp konu berbat çöp diyemezsiniz...Allahtan burdaki yorumlara bakıp oyun almıyor bazı arkadaşlarki cevabınızı vermişler zaten..
Biri oyunu beğenmiyor arkasından 50 kişi oyuna çöp diyor yok böyle birşey..Ayrıca konusunu beğenmeyen arkadaş bu oyun 1.ci ve 2.ci oyunun arasında geçiyor sen konuyu anlamamışın ki beğenmedin....
Ben de dün gece oyuna bir bakayım dedim. Ara vermeden 3 saat oynamışım. Tamam oyun bir yenilik getirmemiş ama çöp diyecek kadar değil.
Önceki oyunda oyuna başlayınca achievement veriyordu.
Orada kapadım zaten direk...
Konuda anlaşılmayacak birşey yok ki, ilk iki oyun arasında geçmesi oyunun konusunun vasat olabileceği anlamına gelmiyor taktir edersiniz ki.... Şuursuzca çöp dememişiz ya insan gibi açıklayanları bile beğenmiyorsunuz. Laf atmayın, düzgün düzgün tartışın, farklı şeyler...
quote:
Orijinalden alıntı: dessan
Bende kısa süre içinde bitirdim oynu, açıkçası POP serisinin en önemli özelliklerinden biri olan kontrollerdeki akıcılık bu oyunda hiç bulunmuyor. Özellikle dövüşler oldukça vasat. Böyle aksak tepki veren kontroller üstüne neden 40 düşmanla birden kapıştırılmak gibi birşey geçmiş yapımcıların aklından pek emin değilim. Platform kısmı oyunun daha öne çıkıyor, o zamanlarda bile kontrollerde saçmalamalar oluyor. Özellikle oyunun sonunda öyle bir yer var ki, oldukça basit olmasına rağmen kontrollerin cevap vermesi sorunlu olduğundan uzayabiliyor. Kısacası oyun çok ortalama olmuş. Prince serisinde kesinlikle gerileme, zaten oynun filmden istifade etme amacıyla yapıldığı oldukça aşikar, bi sürü buglar, rezalet konusu gibi öğelerden bu durum ortaya çıkıyor. Konuyu merak edenlere ise, konu ciddi anlamda vasat. Kardeşimizi ziyaret etmeye gidiyoruz ve bir şekilde iblislerden oluşan bir ordu kardeşimizin kraliyetini ele geçiriyor. Bizde bir yarısının bizde diğer yarısınınsa kardeşimizde olduğu madalyonu birleştirmeye çalışıyoruz. Böyle basit ötesi ve minik gelişmelere sahip bir konusu var oynun. Prince hastasıysanız oynayın, yoksa uzak durun.
Konusu hakikaten vasatmış.Ne o öyle madalyon birleştirme filan.
Oyuna başlayalı yarım saat oldu gayet güzel bir oyun.Benim hoşuma gitti.Hemen patladı matladı muhabbetlerine gerek yok.Ölme yok demişler ölme var..Alın oynayın güzel gidiyor şimdilik..
Şu an yorumlardan gördügüm kadarıyla oyunu pop fanları ve oyunu biraz olsun sevenler begenmiş bence pop4 vasat gibi bi oyun degil.PC versiyonu çıksın yumulcam direk.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Önceki oyunda oyuna başlayınca achievement veriyordu.
Orada kapadım zaten direk...
Ac2 de veriyor oyunun başında. Kötü oyun olma derecesi bu değil ki :) Bence harika oyundu
Oyun beni 7 sene öncesine götürdü. İşte pürömüyer lik bu. İşte çokopirens of pörsiya bu. 10 üzerinden 10 verdim şaane oyun olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
Oyun beni 7 sene öncesine götürdü. İşte pürömüyer lik bu. İşte çokopirens of pörsiya bu. 10 üzerinden 10 verdim şaane oyun olmuş.
WW tadı var yani. Ortalama saatinide çok merak ediyorum . WW kadar var mı acep?
ac2 grafikleri, bi anda çevrenizi saracak 20 düşman, upgrade sistemi, bunlar benim hoşuma giden yönlerii... gitmeyen ise nerde bizim hançerimiz hani sands of time ve warrior within arasında geçiyordu
Ben de oyunu indirdim bilgisayarda duruyor, dual dvd'im bitti Son dvd'de iki oyun arasında kaldım Kovboy mi Prince mi diye. Önce Red'i oynayayım dedim. Prince'i de Jtag yaptırırsam öyle oynarım artık
bende oyunu bugün bitirdim oyun dünyasına ilk adımımı atar atmaz prince ile başladım ve öyle devam ettim ilk 3 seri en çok sevdiğim oyunların ilk sırasında 4. seri vasat diyebilirim keşke ilk 3 serideki gibi kılıçları yerden alabilseydik düşmanımıza kılıç fırlatabilseydik evet topladığımız xpler ile upgrade yöntemi süper olmuş ama eskisi gibi değil oyun kötü demiyorum çok iyi durumda zevkli bir oyun zevkte aldım tavsiye ederim herzaman ama ben eski prince'mi istiyorum arkadaş
arkadaşlar bizim elemanda dagger yok nasıl zamanı geri alıyor kıyafetindeki madalyon gibi olan şeyle mi alıyor...