Şimdi Ara

Prince Of Persia: The Forgotten Sands (DH Ana Konu) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
42.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS leri ve yorumları bekliyoruz. Red Dead'dan şüphemiz yok harika olacakta bakalın Next-Gen Prince nasıl olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Mayıs 2010; 0:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

arkadaşlar Red Dead Redemption şu oyunun videosunu izledim falan beni pek çekmedi ama nasıl güzel mi oyun grafikler konu falan? alakası yok konuyla pek ama...

• bu ay baya oyun çıktı / çıkıo makinayı yeni aldım 1 haftadır pc download yapıo el insaf
  • yaw bunuda ssv2 dosyaları olmadan çıkardılar artık her çıkan oyunun ssv2 destekli çıkması lazım allaha şükür red dead öyle çıktıda oynayabildik :D
  • Oyunu deneyen var mı? Nette baktım da kimisi berbat kimisi de süper olmuş diyor. Bu kadar zıt fikirlerin olması beni şaşırttı da...
  • Ben deniyorum şimdi hocam birazdan fikirlerimi paylaşırım.
  • Tamam merakla bekliyorum...
  • oyunu bi 10 dakka kadar oynadım. ilk izlenimim: olmamış. oyun aceleye gelmiş, prince serisi malesef baş aşağı gidiyor.
  • Ölme yoksa yine at çöpe gitsin..Önceki oyunda öyle aptalca bir tasarım yapmışlar, zerre zevk almadıgım için bırakmıştım oynamayı...
  • Evet bende çok fazla beğenmedim.Oyunda ilginç bir ağırlık var.Ama oynanmayacak kadar değil.Pop hayranları sevebilir oyunu.
  • Pff kötü oldu bu. Demekki nette gördüğüm oyunu beğenenler POP hastası kişiler. Normal oyuncular beğenmemiş...
  • Oyunda hiç bir gelişme yokBare bir tane değişik hareket olsun
  • Oyunu daha oynamadım ama yorumlar üzdü beni :(
  • Ne bekliyordunuz ki zaten PoPu yapanlar Assassin's Creed ile haşır neşir durumda şu an. PoP yeni nesil konsollar geldiğinde ölmüştü zaten çoktan. Ne zaman ki AC serisi biter, yapımcılar PoP'a döner, o zaman tekrar hayat bulur PoP serisi.
  • neyse bağalım indirip çekip görücez :D zevkler ve renkler tartışılmaz xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxxx
    arkadaşlar Red Dead Redemption şu oyunun videosunu izledim falan beni pek çekmedi ama nasıl güzel mi oyun grafikler konu falan? alakası yok konuyla pek ama...

• Burda milletin söylediği kadar kötümü oyun yav, keşke sıfırdan oyun yapmak yerine warrior wtihin e remake yapsalarmış o zaman, ubisoft bu nesilde iyice bozdu kendini, bi ac ile yürümezki.
  • Ne yani oyun şimdi bekleneni karşılamadı mı üzüldüm Mayıs ayında RDR ve Alan Wake'in gölgesinde kalsa da beklediğim bir oyundu..
  • patladı mı oyun
  • Bende dört gözle bekliyordum biraz ayrıntılı oynayıp bilgilendirirseniz çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.