Arkadaslar oyunu 1 saat felen oynadım oyundan çıktım mavi ekran hatası verdi.Mecbur pc ye restart çektikten sonra her girdiğimdi ufak bi süre sonra mavi ekran hatası veriyordu.Oyunu komple sildim yeniden kurdum.hiç çıkmadan 3-4 saat oynadım bayağı ilerledim oyundan çıkınca tekrar mavi ekran hatası verdi .Şimdi yine girdiğimde bi süre sonra mavi ekran hatası veriyor.yani oynayamıyorum.Sistemle bi ilgisi olabiliceğini zannetmiyorum çünkü çok akıcı bi şekilde oynanıyor bu sorunu nasıl giderebilirim.Yardımcı olandan ALLAh razı olsun... Sistem p4 intel celeron 2.666 ghz 512 ram ge force fx 5200 128 mb ekran:nvıdıa son sürücüsü yüklü directx 9c nisan
arkadaslar hiç başına gelen olmadımı Ünlü mavi ekran hatalarından windowsu çökerten cinsten.Yani ekran komple mavi oluo altta da sistem belleği boşaltılıyor yazıyor 1 den yukarıya kadar sayıyor pc ye mecbur restart atıyorum.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Diğer kurduğum ripli oyunlardada mesela the hulk spiderman bu oyunlardada mavi ekran hatası vermişti ama oyun klasörleindeki regedit kaydını regedite girdikten sonra sorun çözülmüştü ama prince of Ww de böle bi dosya bulamadım.