Şimdi Ara

Prince of Persia Warrior Within yardım lütfen (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

Arkadaşlar birde şuna bir bakın öbür sorunlarada yardımcı olurmusunuz?

Buraya Çıkamıyorum her yolu Denedım
     Prince of Persia Warrior Within yardım lütfen
    Oyunun başlarında olduğunu varsayarak şunu söylüyorum. Oraya ulaşman imkansız. Hem gitmen gereken yer orası değil. Resmin sağ tarafındaki balkona atlayıp içeri girmelisin. Bunun için de önce sütunları kullanarak karşıya geç, sonra da duvarda yürüyerek balkona atla.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Arkadaşlar birde şuna bir bakın öbür sorunlarada yardımcı olurmusunuz?

Buraya Çıkamıyorum her yolu Denedım
    Oyunun başlarında olduğunu varsayarak şunu söylüyorum. Oraya ulaşman imkansız. Hem gitmen gereken yer orası değil. Resmin sağ tarafındaki balkona atlayıp içeri girmelisin. Bunun için de önce sütunları kullanarak karşıya geç, sonra da duvarda yürüyerek balkona atla.

Sütun derken?

• Hani resimdeki şu tutunulabilir dikey şeyler var ya, onlar sütun işte.
  • O uzun şeylere atlıyorum...Ama okla gösterdiğim yere atlayamaıyorum oraya atlayamadığım için o balkona da atlayamıyorum...
  •  Prince of Persia Warrior Within yardım lütfen

Okla gösterdiğim sütuna atla. Oradan, yuvarlakla gösterdiğim zemine atla. Sonra da yukarı çıkıp duvardan yürüme işlemciye balkona atlayacaksın.

Bu salona ilk gelişinse eğer, yapacağın bu. Senin gösterdiğin yerle bir işin yok.

Not: Aklımda kaldığı kadarıyla söyledim, yöntemi. Yanılıyorsam düzeltsin biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Nisan 2009; 17:50:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vespasianus

Okla gösterdiğim sütuna atla. Oradan, yuvarlakla gösterdiğim zemine atla. Sonra da yukarı çıkıp duvardan yürüme işlemciye balkona atlayacaksın.

Bu salona ilk gelişinse eğer, yapacağın bu. Senin gösterdiğin yerle bir işin yok.

Not: Aklımda kaldığı kadarıyla söyledim, yöntemi. Yanılıyorsam düzeltsin biri.

zaten işaretediğin yere atlaya bilsem o direğe atlaymıyorum oradaki 3 direğe atlıyorum ona atlıyamıyorum ne yaptıysam olmadı?

• Hımm evet sen de sütunu işaretlemişsin zaten. İyi bakmamışım.

Atlayabilmen gerekiyor. Tekrar dene. Gerekirse diğer taraftan(sağdaki sütundan atlıyorsan soldakinden atla) dene, ne bileyim biraz yükseğe tırmanarak atla. Ulaşman gerekiyor, oyunda bir hata yoksa.

-----

Oyunu kurdum emin olmak için. Dediğimiz gibi, sütundan sütuna atlayacaksın(sen doğrudan o sütuna atlamaya çalışmadın değil mi? Sütundan sütuna atlayacaksın). Bir hata yoksa sorun çıkmaması gerekiyor. Sütundayken arkanı atlayacağın sütuna ver ve zıpla tuşuna bas. Bu kadar.

Yapamazsan şurada tam oranın videosu bulunuyor:

http://www.stuckgamer.com/video_pages/pop_ww/vid0304.shtml

Bu da, oyunun diğer bölümlerinin nasıl geçileceğinin gösterildiği tüm videoların listesi:http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ww_01.shtml

Sıkışırsan buraya bakarsın. Yalnız, videolar yavaş yüklenebilir, şimdiden belirteyim.

Bu arada, sistemin, bilhassa ekran kartının/bütünleşik yonganın tam modeli nedir? Oyunu tam grafiklerde oynamıyorsun şu an; ama belki sistemin bunu yapabilecek düzeydedir.

Pencere kısmına bakarsan özellikle. Tam ayarda, senin geldiğin yerde şu tür görüntüler alınıyor(videodan da görebilirsin):

Parlamaların çoğaldığı bölgelerde fark daha çok belli olacaktır. Hele üstüne zaman geri alırsan:

(Buraya daha gelmedin, ama "içerik bilgisi" ["spoiler"] olacak pek bir şey yok görüntüde. Geleceğin yerlerden birini görmek içerik bilgisi sayılabilir tabii, ne yapalım artık.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Nisan 2009; 20:19:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vespasianus

Hımm evet sen de sütunu işaretlemişsin zaten. İyi bakmamışım.

Atlayabilmen gerekiyor. Tekrar dene. Gerekirse diğer taraftan(sağdaki sütundan atlıyorsan soldakinden atla) dene, ne bileyim biraz yükseğe tırmanarak atla. Ulaşman gerekiyor, oyunda bir hata yoksa.

-----

Oyunu kurdum emin olmak için. Dediğimiz gibi, sütundan sütuna atlayacaksın(sen doğrudan o sütuna atlamaya çalışmadın değil mi? Sütundan sütuna atlayacaksın). Bir hata yoksa sorun çıkmaması gerekiyor. Sütundayken arkanı atlayacağın sütuna ver ve zıpla tuşuna bas. Bu kadar.

Yapamazsan şurada tam oranın videosu bulunuyor:

http://www.stuckgamer.com/video_pages/pop_ww/vid0304.shtml

Bu da, oyunun diğer bölümlerinin nasıl geçileceğinin gösterildiği tüm videoların listesi:http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ww_01.shtml

Sıkışırsan buraya bakarsın. Yalnız, videolar yavaş yüklenebilir, şimdiden belirteyim.

Bu arada, sistemin, bilhassa ekran kartının/bütünleşik yonganın tam modeli nedir? Oyunu tam grafiklerde oynamıyorsun şu an; ama belki sistemin bunu yapabilecek düzeydedir.

Pencere kısmına bakarsan özellikle. Tam ayarda, senin geldiğin yerde şu tür görüntüler alınıyor(videodan da görebilirsin):

Parlamaların çoğaldığı bölgelerde fark daha çok belli olacaktır. Hele üstüne zaman geri alırsan:

(Buraya daha gelmedin, ama "içerik bilgisi" ["spoiler"] olacak pek bir şey yok görüntüde. Geleceğin yerlerden birini görmek içerik bilgisi sayılabilir tabii, ne yapalım artık.)

Benim Ekran kartımda:Ekran kartım ATI Radeon 9200 Series AGP (0x5960) Internal DAC(500MHz 128 MB Radeon 9250 BK-ATI VER008.015.058.000

Abi sağolasın birde ben oyunu yükledim oyunu açıyorum ama Belgelerimde Klasörü çıkmıyor Save klasörü....birde oyunu 2-3 saat oynamıyınca sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 12 Nisan 2009; 22:02:54 >

• Hımm tamam o zaman. Tam efekt için DirectX 9.0a - Shader Model 2.0 (pixel shader 2.0 - vertex shader 2.0) destekli bir ekran kartına ihtiyacın var. 9250 Dx 8.1b Pixel Shader 1.4 - Vertex Shader 1.1 destekli.

Emin olmak için bir sorayım dedim.

Bence ucuza Radeon 9550 128 bit (64 bit bellekli 9550 de var. Ondan 128 bit olarak ayrıca belirttim) veya üstü tarzı bir kart al ikinci elden. Hem daha hızlı(çoğundaki iyi hız aşırtılabilirliği[overclock] ve 9250'nin 64 bit bellekli model olma olasılığını da değerlendirirsek çok çok daha hızlı), hem de Shader Model 2.0 destekliyor. 9550 bir yana, geçen 30 lira gibi gayet iyi bir fiyata 9700 Pro kaptım örneğin. Hem R9250'den birkaç ışık yılı ötede başarım sunuyor, hem de Shader Model 2.0 sayesinde daha yeni efektleri - daha yeni oyunları destekliyor.
    Warrior Within gibi şahane bir oyun, tam efektte oynanmayı hak ediyor doğrusu.

Önemli ek: Yahu düşündüm de, Warrior Within tam efekt için SM 2.0 gerçekten istiyordu değil mi? Sen bir grafik ayarlarına baksana, seçilemeyen veya seçilince bir şeye etki etmeyen bir ayar var mı? Special effects ayarı, "high" seçilebiliyor mu ve seçilebiliyorsa değişiklik yaratıyor mu? (Üstte görüntüsünü koyduğum tarzda sahnelerde).

----

Warrior Within kayıt (save) dosyaları Windows XP ve türevlerinde: "disk:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES\oyundaki profil ismin" içinde (disk: oyunu hangi disk bölümüne kurduysa onun ismi. Tek bölüm-tek diskse c'dir).

Windows Vista ve türevlerindeyse: "disk:\ProgramData\POPWWPROFILES\oyundaki profil ismin" içinde yer alıyor. Türkçe Vista'da da ismi ProgramData'dır sanırım.

Yalnız, gerek XP'deki Application Data, gerekse Vista'daki ProgramData, gizli dosyalar. Bu gizli dosyaları görünür kılman gerekiyor.

Bunun için, herhangi bir klasördeyken, örneğin "All Users" klasöründeyken, üstteki seçeneklerden "araçlar(tools)-klâsör seçenekleri(folder options)" yolunu izle. Oradan, görünüm(view) sekmesine geç. Listeden, "gizli dosya ve klasörleri göster(show hidden files and folders)"i işaretle. Bunu uygula. Tüm kalasörler(Vista'daki durum farklı yalnız. Konu dışı, geçelim bunu) için geçerli olması içinse, ordaki "bütün klasörlere uygula" seçeneğine bas.

Bundan sonra Application Data veya ProgramData gibi dosyalar görünür olacaktır.

Oyunu 2 - 3 saat oynamamak, derken? Yani oyunu 2 - 3 saat hiç açmamak mı? Yoksa oyunu öylece 2 - 3 saat açık bırakmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Nisan 2009; 23:25:27 >

• abi ben şimdi oyunu oynadım dimi oyundan çıktım 2-3 saat oyuna girmedim yani oyunu açmadım...Sistem belirtilen yolu bulamıyor diyor.... Warrior Within CD ilemi Çalışıyor?
  • İlginç bir durum. Peki hatayı alınca ne yaparak oyunu tekrar açabiliyorsun?

Şu hata penceresinin bir görüntüsünü koyabilir misin?

Warrior Within, orijinal hâliyle veya uygun ilaç yapmayınca CD istiyordur muhtemelen. Ama "No-CD/DVD fix"li ilaç yapınca CD/DVD istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Nisan 2009; 3:52:00 >
  • abi launcher a tıklıyorum yükleniyor sonra bu çıkıyor...Ama Oyunun 1.DVD sini taktığım zaman ve oyunu yüklediğim zaman 3.DVD sini taktığımda oyuna giriyor...oyundan 2-3 saat lik çıkıyorum...yanlız Benimki DVD ile çalışıyor benim Oyun 3Dvd li 3 üncüsüyle çalışıyor...

Hata bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 14 Nisan 2009; 13:13:29 >
  • oyun 3 Dvd deilki 3 Cd olmasın yanlışın var.tak çalıştır tarzı olmasın senin şu dvd ler ?
    crack yapmamış olabilirsin.
    ama gelen hata bildirimdede yazdığı gibi launcher belirtilen yolu bulamıyor.yani oyunun kurulu olduğu yer değişmiş sanırım.oyunun kurulu olduğu klasöre girip bide oradaki launcherdan dene
  • kanka zaten öyle yapıyorum oyunu Yüklediğimde DVD siz giremiyorum 3 üncü Dvd yi takmam gerekiyor oyunu oynamam için...
  • quote:

Bak Buraya nasıl Çıkıcam???

Arkada kapının yanlarındaki duvarlara bak ordan çıkılıyor diye hatırlıyorum.
  • Allah Allah :S senin sorunu bende anlıyamadm.kurulumda bi sorun olabilir.silip tekrar kurmayı dene bi.olmazsada Cd yi takarak oynicaksın mecbur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: baydewil

oyun 3 Dvd deilki 3 Cd olmasın yanlışın var.tak çalıştır tarzı olmasın senin şu dvd ler ?
    crack yapmamış olabilirsin.
    ama gelen hata bildirimdede yazdığı gibi launcher belirtilen yolu bulamıyor.yani oyunun kurulu olduğu yer değişmiş sanırım.oyunun kurulu olduğu klasöre girip bide oradaki launcherdan dene

öyle zaten oyunu kuruyorum 1 DVD yi takıyorum oyunu yüklüyorum sonra crack ı çıkartıyorum 3 dvd yi takıyorum oyun açılıyor ama 2-3 saat oyunu kapatıyorum tekrar giryorum bu sefer o hatayı veriyor...
  • abicim oyle oyunmu oynanır surda napacam burda napacam dıye hepimiz oynamıyoasan bırakacan
  • bu mu daha güzel yoksa 3. oyun mu
  • bu daha güzel ama biraz karışık ve zor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.