Şimdi Ara

Prince of Persia Warrior Within yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prince of Persia Warrior Within' de videoları açamıyorum.okadar uğra$tım oyunu oynadım videoları açtım ama izleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz arkada$lar.

• Oyunun büyük ihtimal rip'li ondan açamıyorsun videoları
  • peqi videoları izlemek için ne yapmam gereqiyo ? yani oyunun rip siz olanını yüklemek dı$ında
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Oyunun büyük ihtimal rip'li ondan açamıyorsun videoları

• peqi videoları izlemek için ne yapmam gereqiyo ? yani oyunun rip siz olanını yüklemek dı$ında onu sordum onay istemedim doğrumu söylüyo diye
  • Selamun aleyküm Arkadaşlar Ben Prince Of Persia Warrior Within da 2.bölümde takıldım hani adam gemiden düşüyor kıyıya vuruyorya işte orada kayalar filan var oraları filan geçtim ama Bir Türlü O Büyük Kayadan yukarı zıplayamadım....Ne Olur yarcımdı olurmusunuz oraya geldiğim de şöyle bir şeyler diyor....[ Right Click ] filan yardımcı olurmusunuz?
  • sağ maus tuşuna basılı tutarak duvarda yürüyücen bu arada ne yöne gidiyorsan o yönün hareket tuşunada basılı tut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    prince of persia sıralaması?
    15 yıl önce açıldı
    Lord Of the rings Bfme 2 Hatası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bahsettiğim Yer Duvar Ya Aşşağıda uçurum Filan var Deniz var ...Orası
  • Takıldığın yerden ekran görüntüsü verirsen kesin bilgilendirme yapılır.

@baydewil

Çözdün mü video sorununu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Nisan 2009; 20:25:05 >
  • http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1531

şurdan bakabilirsin orda açık ve net bi şekilde anlatmış

@vespasianus
    malesef çözemedim.
  • orda sanırım c ye basıp aşağıdan geçiceksin
    orası değil galiba ama bir de öyle dene altından geçmeyi
  • Arkadaşlar ben Şu karga Adamlı Olan Yeri Geçemedik Bir yardımcı olurmusunuz?

Resim Burada:

• quote:

Orjinalden alıntı: gokhanbjk95

Arkadaşlar ben Şu karga Adamlı Olan Yeri Geçemedik Bir yardımcı olurmusunuz?

Resim Burada:

[]http://img5.imageshack.us/img5/9950/screenshot0003q.png[/]

Üstüne zıplayacaksın arkasına geçip vuracaksın
  • ben demosunu indirdim vistada çalışacakmı diye almaktan vazgeçtim kamera açıları berbat aynı durum sizdede oluyomu son 2 sini oynadım ilk 2 si kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nuR^^

quote:

Arkadaşlar ben Şu karga Adamlı Olan Yeri Geçemedik Bir yardımcı olurmusunuz?

Resim Burada:

[]http://img5.imageshack.us/img5/9950/screenshot0003q.png[/]

Üstüne zıplayacaksın arkasına geçip vuracaksın

Öyle Yaptım Ama Adam Yukarı Çıktı ... Adamı Öldürdüm sonra adam o 2 tane kaya varya oraya çıktı oraya çıkamıyorum...
  • Bak Buraya nasıl Çıkıcam???
  • quote:

Bak Buraya nasıl Çıkıcam???

tam arkanda senin geldiğin kapının sağ tarafından üstüne çıkacaksın ordan kazıklar var onlara atlayıp kargalı dayının yanına gidip yine döveceksin bu sefer başka yere kaçacak ordada dövünce bitecek biraz yön bulmak zor ama bana kalırsa serinin en zevkli oyunu kesinlikle 1 ay sürsede bitirmek lazım...
  • peki oraya nasıl Çıkacağım aynı yerden mı?
  • Arkadaşlar Benim Prince of Persia Warrior Within ile bir sorunum var OyuN Yüklüyorum Oyun açılıyor Ama Bilgisayar ı kapatıp açtığım zaman Yada 2-3 saat oynamadığım zaman şu hatayı veriyor...Launcher da sistem belirtilen yolu bulamıyor...Exe dede şunu Diyor...You Must Start the game with PrinceOfPersia.exe hatasını veriyor...yardıM Edermisiniz?

Birde Save İ Nereye kaydediyor Oyunda Save liyoruz ya O belgelerimde Yok.Çıkmıyor Her Oyun Çıkıyor Onun Save Si Çıkmıyor...nereye kaydediyor Acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanbjk95 -- 10 Nisan 2009; 20:00:42 >
  • Arkadaşlar birde şuna bir bakın öbür sorunlarada yardımcı olurmusunuz?

Buraya Çıkamıyorum her yolu Denedım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.