Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akif Turhan

Sayın Prins Teknik;

''Tasarrufu %50-55 5.500 tl kimse boş beş vermiyor. Size Şecenek 3.500 tl %30 tasarruf eden sistemde mevcut.''

Buradan anladığım kadarıyla Prins DLM %50-55 tasarruf yapacak diyorsunuz.

1 e 1 yaktığını daha önceden açıkladığınız için aklım almadı ya da hesabı yanlış yaptım..

Mevcut piyasaya göre değerlendirme yapacak olursak;

Bugün itibariyle Ankara'da Petrol Ofisi ortalama yakıt fiyatları
    benzin:4.35 TL
    lpg:2.49 TL

birebir olursa tasarruf %42,5 olarak ortaya çıkıyor.

Bu hesapa eksik/yanlış bir durum varsa açıklarsanız sevinirim, iyi çalışmalar..

Volkswagen Golf 1400 TSI 140 Hp VSI-DI Sistemle Pazar Günü silivri'ye gittim gidişde sert kullandım %30 tasaruf yaptı gelişde normal kullandım %34 yaptı.

Ankara'da Test yapmak isterseniz adresinizi Pm Atınız.

VSI-DI sistemi veya DLM sistemi test edebilirsiniz.

şimdi merak ediyorum siz bu taktığınız ürüne garanti veriomusunuz?

2 yıl 100.000 Km Garantisi var.

peki bu alfa romeo lar içi giulieta 120 bg ve 170 bg var onalr için ne düşünüyosunuz?

Prins DLM sistemi şu an için bu araçlar zaten mevcut.

VAG group

( VW/Audi/Seat/Skoda/Porsche)- 1.2/1.4/1.8/2.0/2.8V6/5.2V10

BMW group ( BMW/Mini) 1.8/2.0/5.0V8

GM group (Opel, GM-Holden, Cadillac, GMC) –2.0/3.6V6

Mercedes group –3.5 V6/5.0V8

Hyundai /Kia group–1.6 GDI

Ford–1.6/2.0

Volvo–1.6/2.0

Mazda group–2.0

Chevrolett Traverse- 3.6

alfa romeo lar ilgili çalışmamız yok.

teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asilyan06

quote:

quote:

quote:

quote:

abi bu sistemi avrupada takmıyorlarmı? yada siz uzay mekiği yaptınızda bizim haberimizmi yok, siz nediyoorsanız biz ona inandık fuardan hemen sonra açıklayacağınızı da siz söylediniz biz uydurmadık mayıs sonunda diyende sizdiniz yine biz uydurmadık web sitenizde 2011 de tüm araçlarda uygulanabilir yazıyordu yazıyı değiştirmek için en son ipragaz yetkilisine rica ettim 2012 de tüm araçlarda uygulanabicek yazın diye siz takmaya başladınızda bizim haberimizmi yok yada yada durun tahmin edeyim bunların hepsi asparagas :))))))))))))))))))))))))

Türkiye'de 5 Adet Prins Direct Liqui Max sistemi'de çalışan araçlar var Türkiye şartlarında testi bitmedi.

Aracınızın Motor Kodu ve Modeli yazınız size daha net bilgi veriyim.

sayın prins tetkilisi abicim biz Türkiye de 5 araca sistemi taktığınızı ve test ettiğinizi yaklaşık 1 yıldır dinliyoruz şu forumu okuyan her insan artık sizin bir sistem yaptığınıza inanmıyor size kızıyoruz nedenmi : şimdi bu sistemin parçaları bellimi, belli arge için harcanan parası, oda belli vergisi aldısı girdisi çıktısı koskoca şirketsiniz tahmin ediyorum iyi bir muhasebeciniz vardır bunları hesaplayıp fiyat söyleyemiyorsanız yazık olsun size ikincisi tarih yav 2011 dediniz eyvallah dedik 2012 fuardan sonra dediniz eyvallah dedik nisan dan sonra onada olur dedik mayıs sonu ee abartınız ama yav arkadaş yeter daha neyin sonunun bekleyeceğiz en baştan deseydinizki evrim niteliğinde sistem yaptık 2012 temmuz ayında montajına başlayacağız fiyatıda ozaman açıklayacağız kimse temmuz ayına kadar size bu şekilde şıkıştırmazdı sizde rahat rahat bayi toplantısı yapar servislerinize işi öğretirdiniz büyük şirket olmanın kuralıda budur zaten dediğinizin arkasında durmak siz ne yaptyınız yaklaşık 1,5 senedir şu forum sitelerinde insanları süründürüp duruyorsunuz biz burda süründükçe yada her akşam işten gelipte yahu prins başlaşmı şu sistemin montajına diye pc başına oturunca ne olacak sistemin fiyatımı artacak ha şunuda meark ediyorum dedinizki bu sistemde sıralı sisteme bakarak parça sayısı az ozaman neden fiyat daha fazla ben size söyleyimmi ben 1.6 gdi spoya aldım aracın fiyatı 60 bin tl 2.0 dizelin fiyatı ise 105 bin tl aradaki fark 45 bin tl bu şartlarda bende olsam piyasa bu kadar kızışmışken 3 bin tl ye sistem takmam neden arada 45 bin gibi bir rakam var (ha bu söylediğimi benim küçük beynim düşünemedi bunu ipragaz yetkilisi söyledi) daha ucuz olması gereken bir sistemi yok arge yok bilmem ne diye çıkardınız fahiş fiyatlara lütfen rica ediyorum kendimizi kandırmayalım dürüst olalım saygılar çünki sadece o kaldı

Hyundai /Kia group–1.6 GDI Testleri bitti ön siparişleri başladı ürünlerin Gelmesini Bekliyoruz.

Gecikmeden Dolayı Özür Dileriz Montaj yaptırmak istiyorsanız Size en yakın Prins yetkili LPG dönüşüm bayisine giderek siparişinizi veriniz.

( birazda konuşma uslubunuz Düzenleyiniz ) prins tetkilisi

SAYIN PRİNS ETKİLİSİ arkadaşım pardon siz demeliydim, benim (y) harfi yerine (t) harfine basmama takacağınıza yukarıda yazdığım sorulara cevap verin hala ön siparişten bahsediyorsunuz konuşma uslubumda birşey yok sadece doğruları söyledim size küfür etmedim saygısızlıkda yapmadım saygılar çünki sadece o kaldı

Bizim her soruya cevabımız var.

Size bu sistem 4.500 tl ( Buyrun tlf 0531 929 54 51 ) Şimdi Tlf Acık arayabilirsiniz haftaya Montajınızı yapalım.

mesajınızı şimdi gördüm yarın sabah ilk iş sizi arayacağım, bizimde istediğimiz işte bu saygılar

• Merhabalar Sn. Prins yetkilisi,
    Aracim 2011 model 1.4 tsi 150 ps 4motion CAVA motor kodlu Tiguan, bu arac icin hangi sistemi tavsiye edersiniz? Ayrica fiyati nekadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeri -- 29 Mayıs 2012; 6:38:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

Merhabalar Sn. Prins yetkilisi,
    Aracim 2011 model 1.4 tsi 150 ps 4motion CAVA motor kodlu Tiguan, bu arac icin hangi sistemi tavsiye edersiniz? Ayrica fiyati nekadar?

Volkswagen Tiguanlar için Türkiye'de su anda Direct Liqui Max ilgili çalışmamız yok.

Mevcutta bulunan Prins VSI-DI sistemi''dönüştürebiliriz.VSI-DI sistemin yakıt tasarrufu %30 ve %35 saglamaktadir.Tavsiye edilen Fiyatı 3.500 tl 10 Taksit 3.300 tl Peşin.
  • quote:

Aracınız için VSD-DI sistemi uygundur. bir çok ilde montajlarımız vardır. Örnek araçlar için aşşağıda linkten facebook sayfamızda ki montajı gerçekleşmiş araçları görebilirsiniz.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292821254061303.80165.223090701034359&type=3

• quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

quote:

Aracınız için VSD-DI sistemi uygundur. bir çok ilde montajlarımız vardır. Örnek araçlar için aşşağıda linkten facebook sayfamızda ki montajı gerçekleşmiş araçları görebilirsiniz.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.292821254061303.80165.223090701034359&type=3

• 2001 model bmw 5,20i için hangi sistem uygundur ve bana maliyeti nedir öğrenebilirmiyim ve nekadarlık bir tasarruf sağlar
  • quote:

quote:

Volkswagen Tiguanlar için Türkiye'de su anda Direct Liqui Max ilgili çalışmamız yok.

Mevcutta bulunan Prins VSI-DI sistemi''dönüştürebiliriz.VSI-DI sistemin yakıt tasarrufu %30 ve %35 saglamaktadir.Tavsiye edilen Fiyatı 3.500 tl 10 Taksit 3.300 tl Peşin.

Peki manifold delme işlemi oluyormu? yani yakıt ne şekilde silindirlere veriliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

2001 model bmw 5,20i için hangi sistem uygundur ve bana maliyeti nedir öğrenebilirmiyim ve nekadarlık bir tasarruf sağlar

Prins VSI-2 sistem uygun.

6 Silindir Prins VSI-2 3.600 TL. / 10 Taksit Peşin 3.300 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 29 Mayıs 2012; 20:42:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Peki manifold delme işlemi oluyormu? yani yakıt ne şekilde silindirlere veriliyor?

Emme manifolt 4 adet delik acılıyor özel aparatları kullanır.

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

• quote:

quote:

2001 model bmw 5,20i için hangi sistem uygundur ve bana maliyeti nedir öğrenebilirmiyim ve nekadarlık bir tasarruf sağlar

Prins VSI-2 sisteö uygun.

tesekkurler fiyat biraz fazla gibi geldi bana uyum sorunu olmuyor değilmi yani daha önce taktığınız araçlar oldumu
  • quote:

quote:

quote:

Prins VSI-2 sisteö uygun.

tesekkurler fiyat biraz fazla gibi geldi bana uyum sorunu olmuyor değilmi yani daha önce taktığınız araçlar oldumu

BMW 5 serisine 2002 yılından beri montaj yapmaktayım. Doğru ürün, doğru montaj ve iyi bir ayarla sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 29 Mayıs 2012; 16:38:57 >

• saygıdeğer ustalarım bugün prins takılmış ix 35 i test etme şansım oldu sistem gayet derli toplu duruyor malzeme kalitesi iyi görünüyor aracı kullanma şansımda oldu aracın çekişi fena değil yakıt tasarrufuda gerçekten % 50 ye yakın tek sıkıntı araç zor çalışıyordu bu neden olabilir diye araç sahibine sordum firma bu sorunla ilgili çalışma yapıyor dedi bu sorunla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim saygılar (araç yaklaşık 6000 km yol yapmış)
  • MRB SN PRINS YETKILISI ONCELIKLE IYI CALISMALAR ARACIM 2012 MODEL SKODA OCTAVİA 1.6 102 BG MPI EURO 5 MOTOR. ARACIMA HANGI KITINIZ UYGUNDUR AYRICA MANIFOLD DELME ISLEMI YAPILMADAN MONTAJ IMKANI VAR MIDIR ? FİYATI NEDİR ? PERFORANS KAYBI SOZKONUSU OLUR MU ?
  • quote:

saygıdeğer ustalarım bugün prins takılmış ix 35 i test etme şansım oldu sistem gayet derli toplu duruyor malzeme kalitesi iyi görünüyor aracı kullanma şansımda oldu aracın çekişi fena değil yakıt tasarrufuda gerçekten % 50 ye yakın tek sıkıntı araç zor çalışıyordu bu neden olabilir diye araç sahibine sordum firma bu sorunla ilgili çalışma yapıyor dedi bu sorunla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim saygılar (araç yaklaşık 6000 km yol yapmış)

Recep Ustam arabanın zor çalışması diye birşey olabilir mi ki olmuşki arkadaş yazmış?* Neden kaynaklanır bu sorun? Acaba bu tip sorunlardan mı prins dlm sistemini 2 yıldır piyasaya sürmüyor??
  • quote:

saygıdeğer ustalarım bugün prins takılmış ix 35 i test etme şansım oldu sistem gayet derli toplu duruyor malzeme kalitesi iyi görünüyor aracı kullanma şansımda oldu aracın çekişi fena değil yakıt tasarrufuda gerçekten % 50 ye yakın tek sıkıntı araç zor çalışıyordu bu neden olabilir diye araç sahibine sordum firma bu sorunla ilgili çalışma yapıyor dedi bu sorunla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim saygılar (araç yaklaşık 6000 km yol yapmış)

Likid sistemlerde 1-2 saniye geç çalışıyor bu bir sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 29 Mayıs 2012; 20:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

Recep Ustam arabanın zor çalışması diye birşey olabilir mi ki olmuşki arkadaş yazmış?* Neden kaynaklanır bu sorun? Acaba bu tip sorunlardan mı prins dlm sistemini 2 yıldır piyasaya sürmüyor??

Komutanım bu bir sorun değil Likid sistemlerde 1-2 saniye geç çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: militaire-06

MRB SN PRINS YETKILISI ONCELIKLE IYI CALISMALAR ARACIM 2012 MODEL SKODA OCTAVİA 1.6 102 BG MPI EURO 5 MOTOR. ARACIMA HANGI KITINIZ UYGUNDUR AYRICA MANIFOLD DELME ISLEMI YAPILMADAN MONTAJ IMKANI VAR MIDIR ? FİYATI NEDİR ? PERFORANS KAYBI SOZKONUSU OLUR MU ?

Prins VSI-2.0 LPG Sistemi 2.450 TL. / 10 Taksit

Manifold delmeden montaj imkanımız mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 29 Mayıs 2012; 20:45:59 >
  • quote:

quote:

quote:

5 sn geç çalışsın bu mu sorun... Arkadaş öylebir yazmış ki ben 10-15 sn bekliyorsun zannettim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 sn geç çalışsın bu mu sorun... Arkadaş öylebir yazmış ki ben 10-15 sn bekliyorsun zannettim..

3 sn 5 sn sonuçta geç çalışıyor, daha doğrusu çalışırken nazlanıyor sanki böle avansı kaçık araba gibi yada bujileri ölmüş araç gibi örnekleme çoğaltılabilir diyelim zaten bir sorun diye yazmadım sorunmudur bu diye yazdım dikkat ederseniz ustalarım diye başladım söze yeni bir sistem herşeyini bilmek isterim buda en doğal hakkımız diye düşünüyorum yanlışmıyım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.