Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asilyan06

quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

quote:

saygıdeğer ustalarım bugün prins takılmış ix 35 i test etme şansım oldu sistem gayet derli toplu duruyor malzeme kalitesi iyi görünüyor aracı kullanma şansımda oldu aracın çekişi fena değil yakıt tasarrufuda gerçekten % 50 ye yakın tek sıkıntı araç zor çalışıyordu bu neden olabilir diye araç sahibine sordum firma bu sorunla ilgili çalışma yapıyor dedi bu sorunla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim saygılar (araç yaklaşık 6000 km yol yapmış)

Recep Ustam arabanın zor çalışması diye birşey olabilir mi ki olmuşki arkadaş yazmış?* Neden kaynaklanır bu sorun? Acaba bu tip sorunlardan mı prins dlm sistemini 2 yıldır piyasaya sürmüyor??

Komutanım bu bir sorun değil Likid sistemlerde 1-2 saniye geç çalışıyor.

5 sn geç çalışsın bu mu sorun... Arkadaş öylebir yazmış ki ben 10-15 sn bekliyorsun zannettim..

3 sn 5 sn sonuçta geç çalışıyor, daha doğrusu çalışırken nazlanıyor sanki böle avansı kaçık araba gibi yada bujileri ölmüş araç gibi örnekleme çoğaltılabilir diyelim zaten bir sorun diye yazmadım sorunmudur bu diye yazdım dikkat ederseniz ustalarım diye başladım söze yeni bir sistem herşeyini bilmek isterim buda en doğal hakkımız diye düşünüyorum yanlışmıyım

Haklısınız bilgilendirmenizden dolayı teşekkürler.. Arabayı test ettiğiniz kişi sıfır mı taktırmış kiti? Nerde taktırmış? Kaça taktırmış..Ruhsata işletebilmiş mi? Benzinle kullanırken gibi mi yoksa performans kaybı var mı? Yüzde 55 tasarruf demişsiniz siz mi arkadaşınız mı bunu dedi?
    Depoyu ful doldurup denemek lazım aslında.. Benzini hiç kullanıyor mu??

Kafanıza neler takıldı..Diğer lpg sistemlerine göre artı ve eksilerini yazarmısınız?

• quote:

saygıdeğer ustalarım bugün prins takılmış ix 35 i test etme şansım oldu sistem gayet derli toplu duruyor malzeme kalitesi iyi görünüyor aracı kullanma şansımda oldu aracın çekişi fena değil yakıt tasarrufuda gerçekten % 50 ye yakın tek sıkıntı araç zor çalışıyordu bu neden olabilir diye araç sahibine sordum firma bu sorunla ilgili çalışma yapıyor dedi bu sorunla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim saygılar (araç yaklaşık 6000 km yol yapmış)

Tüketiciler bilgilendirirseniz memnun olcaz.'' Araçın performans kaybı var mı? ''
  • MRB SN PRINS YETKILISI ONCELIKLE IYI CALISMALAR ARACIM 2009 MODEL Opel OTOMATİK CORSA 1.4 ENJOY . ARACIMA HANGI KITINIZ UYGUNDUR ? FİYATI NEDİR ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boreas06

MRB SN PRINS YETKILISI ONCELIKLE IYI CALISMALAR ARACIM 2009 MODEL Opel OTOMATİK CORSA 1.4 ENJOY . ARACIMA HANGI KITINIZ UYGUNDUR ? FİYATI NEDİR ? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Prins VSI-2 LPG Sistemi uygundur.

Prins Silverline-2 LPG Sistemi uygundur.

Prins VSI-2 ( 2.450 TL. / 10 Taksit. Peşin 2.300 TL )

Prins Silverline-2 ( 1.900 TL. / 10 Taksit. Peşin 1.800 TL )

Opel'in yeni 1.4 Ecotec motorlarına, Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemlerini daha önce dönüşümünü yaptık,hiçbir problem yok.

Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemlerini Doğru ayar ve montajla sorun olmaz Taktıra Bilirsiniz.

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 30 Mayıs 2012; 11:42:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Recep Ustam arabanın zor çalışması diye birşey olabilir mi ki olmuşki arkadaş yazmış?* Neden kaynaklanır bu sorun? Acaba bu tip sorunlardan mı prins dlm sistemini 2 yıldır piyasaya sürmüyor??

Komutanım bu bir sorun değil Likid sistemlerde 1-2 saniye geç çalışıyor.

5 sn geç çalışsın bu mu sorun... Arkadaş öylebir yazmış ki ben 10-15 sn bekliyorsun zannettim..

3 sn 5 sn sonuçta geç çalışıyor, daha doğrusu çalışırken nazlanıyor sanki böle avansı kaçık araba gibi yada bujileri ölmüş araç gibi örnekleme çoğaltılabilir diyelim zaten bir sorun diye yazmadım sorunmudur bu diye yazdım dikkat ederseniz ustalarım diye başladım söze yeni bir sistem herşeyini bilmek isterim buda en doğal hakkımız diye düşünüyorum yanlışmıyım

Haklısınız bilgilendirmenizden dolayı teşekkürler.. Arabayı test ettiğiniz kişi sıfır mı taktırmış kiti? Nerde taktırmış? Kaça taktırmış..Ruhsata işletebilmiş mi? Benzinle kullanırken gibi mi yoksa performans kaybı var mı? Yüzde 55 tasarruf demişsiniz siz mi arkadaşınız mı bunu dedi?
    Depoyu ful doldurup denemek lazım aslında.. Benzini hiç kullanıyor mu??

Kafanıza neler takıldı..Diğer lpg sistemlerine göre artı ve eksilerini yazarmısınız?

abicim vatandaş sistemi sıfır taktırmış, araç sahibi bulunduğum yerdeki bayinin arkadaşıymış hollandaki prins buradaki bayiden montaj ve test için bir araç istemiş bunlarda arkadaşlarının aracını götürmüşler, hollanda prins bayinin adına bu baktığım araca hollandadan gelip montaj yapmışlar, sizin anlayacağınız adam doğuştan şanslı cebinden beş kuruş para çıkmamış amaaaa işte benim gibi aracı merak eden herkese ve heryere götürüyor yok diyemiyor reklam ve tanıtım meselesi yüzünden, 65 lira lpg ile 300 350 km yol yapmış aaraç 140 ila 160 arasında seyrediyormuş bu esnada bende bu verileri düşünerek bir hesap yaptım tasarrufunuz %50 %55 civarında diye düşündüm aracın çekişinde hiç problem yok sistem parçaları gayet kaliteli, simit tanktaki benzin pompası biraz gürültülü çalıştığı için simit deponun etrafına ses izalasyonu yapılmış benzin hiç kullanmıyor kafama tek takılan şey çalışırken biraz zorlanmasıydı onuda prins yetkiliisi cevaplandırdı ama buradaki usta marş zamanını ben ayarlıyorum oyuzden geç çalışyor dedi araç sahibi ise motor ılıksa böyle nazlanıyor dedi soğuksa ve sıcaksa böyle yapmıyor dedi aklıma tek takılan bu başka bir şey yoktur saygılar çünki sadece o kaldı şunuda eklemek istiyorum servis biz hiçbirşekilde ayar yapamıyor online olarak hollanda müdahale ediyor sisteme dediler böyle bir şey varmı diye burdan soruyorum ben burdaki servisin yalancısıyım:) tekrar saygılar

• Açıklamanız için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mokur

Son yazılanları okuduğumuzda artık insanların bu likit LPG olayındaki sürekli erteleme işinden bıktığı ve bu hikaye ile uğraşacağıma hiç canımı sıkmam benzinli araca binerim durumuna geldiği apaçık ortada. Ben aracımı 0 km aldım sizi bekleye bekleye 8000 km oldu. Şimdi diyorsunuzki hem 5500 tl alırız hem de sıfır km harici araca lpg den dolayı hasar da gelse ödeme yapmayız. Şimdi benim suçum ne. Hem piyasanın en iyisiyiz diiyip 5500 tl gibi fahiş bir ücret istiyorsunuz, onu kabul ettik bu sefer diyorsunuz ki garanti veremeyiz. Bir de üstüne üstlük ortada montajlanacak bir kit de yok

Motor Garantisi Hakında Çalışmalarımız devam ediyor.

Sizin aracınız nedir?

Benim aracım Skoda Yeti 1.2 TSI CBZ motor kodlu.

• quote:

quote:

quote:

Son yazılanları okuduğumuzda artık insanların bu likit LPG olayındaki sürekli erteleme işinden bıktığı ve bu hikaye ile uğraşacağıma hiç canımı sıkmam benzinli araca binerim durumuna geldiği apaçık ortada. Ben aracımı 0 km aldım sizi bekleye bekleye 8000 km oldu. Şimdi diyorsunuzki hem 5500 tl alırız hem de sıfır km harici araca lpg den dolayı hasar da gelse ödeme yapmayız. Şimdi benim suçum ne. Hem piyasanın en iyisiyiz diiyip 5500 tl gibi fahiş bir ücret istiyorsunuz, onu kabul ettik bu sefer diyorsunuz ki garanti veremeyiz. Bir de üstüne üstlük ortada montajlanacak bir kit de yok

Sizin aracınız nedir?

Merhaba mokur,

Yurt dışına üretilen 1.2 TSI Motorların Kodu CBZA Türkiye için üretilen 1.2 TSI Motorların Kodu CBZB. Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemleri Bölge Distribütörü Ufuk bey, Türkiye'den Hollanda'ya 1.2 TSI Kodu CBZB götürdü Aracın üstünde Ar-ge yapıldı test ediliyor,testleri bittikten sonra Türkiye'de dönüşümleri gercekleştirecegiz.

Size net bir tarih vermek dogru değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin aracınız nedir?

Merhaba mokur,

Yurt dışına üretilen 1.2 TSI Motorların Kodu CBZA Türkiye için üretilen 1.2 TSI Motorların Kodu CBZB. Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemleri Bölge Distribütörü Ufuk bey, Türkiye'den Hollanda'ya 1.2 TSI Kodu CBZB götürdü Aracın üstünde Ar-ge yapıldı test ediliyor,testleri bittikten sonra Türkiye'de dönüşümleri gercekleştirecegiz.

Ufuk Bey ile yaklaşık 1 ay önce görüştüm. Bana Temmuz ayında aracınıza montaj yapılabilir dei ama ben yinede şüpheliyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin aracınız nedir?

Merhaba mokur,

Ufuk Bey ile yaklaşık 1 ay önce görüştüm. Bana Temmuz ayında aracınıza montaj yapılabilir dei ama ben yinede şüpheliyim

Hollanda'ya Gidecez,yeni bir araç bırakacaz onu alıp gelicez en kısa zaman içinde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizin aracınız nedir?

Merhaba mokur,

Hollanda'ya Gidecez,yeni bir araç bırakacaz onu alıp gelicez en kısa zaman içinde.

Nasıl yani?? şimdi siz hollandaya araç mı götürüyorsunuz?? Sıvı sistem yapmak için.

• Altan bey.

Yurt dışına üretilen TSI Motorların Kodu ve Map haritası farklı,Türkiye için üretilen TSI Motorların Kodu map farklı!! bizde burdan araç götürek Ar-ge yapıyoruz.

İpragaz A.Ş,bu konuda hızlı ve bilinçli şekilde çalışmalar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 1 Haziran 2012; 9:51:00 >
  • 2011 Focus aracımda Pirins tüp var. Bir ay öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu. Bir gün araç ilk çalışmada tüpte çalışmadı, tüp lambaları yanmadı ve kendiliğinden benzinede geçmedi. Malatyadaki servisine götürdüm baktı inceledi, sigorta atmış dedi sigortayı değiştirdi. Herşey normale döndü. Üzerine yaklaşık 2000 km yaptım dün yine gene aynı bulguları verdi. Tahminen yine sigorta attı. Sigorta ucuz birşey. Ama ne sigorta attır dı bu önemli. Çok büyük sıkıntılarda olabilir. Düzcede taktırdığım servisi aradım. yakın ilgi gösterdiler . Cumartesi götüreceğim. Bakalım sıkıntı nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenokulu

2011 Focus aracımda Pirins tüp var. Bir ay öncesine kadar hiç bir sorunum yoktu. Bir gün araç ilk çalışmada tüpte çalışmadı, tüp lambaları yanmadı ve kendiliğinden benzinede geçmedi. Malatyadaki servisine götürdüm baktı inceledi, sigorta atmış dedi sigortayı değiştirdi. Herşey normale döndü. Üzerine yaklaşık 2000 km yaptım dün yine gene aynı bulguları verdi. Tahminen yine sigorta attı. Sigorta ucuz birşey. Ama ne sigorta attır dı bu önemli. Çok büyük sıkıntılarda olabilir. Düzcede taktırdığım servisi aradım. yakın ilgi gösterdiler . Cumartesi götüreceğim. Bakalım sıkıntı nerde?

Diyer sayfaya Cvp yazdım..

http://forum.donanimhaber.com/m_13650398/mpage_68//tm.htm#61538591

• Direct Liqui Max Sistemi montajı başladı mı? 2007 corolla var yaptırmayı düşünüyorumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selsal

Direct Liqui Max Sistemi montajı başladı mı? 2007 corolla var yaptırmayı düşünüyorumda.

aracınız D-4 motor ise lpg dönüşümünü şimdilik uygulanmıyor.. yok vvt-i motor ise prins silverline ve prins vsı 2 taktırabilirsniz..
  • 2007 model corollam benzinli vvt-i motor. DLM sistemi taktırmak istiyorum galiba henüz çıkmamış.
  • recep usta nezaman geleceksin benim bebelerle aram uzak benzin parası beni perişan etmeye başladı :((( hala ses soluk yok
  • quote:

recep usta nezaman geleceksin benim bebelerle aram uzak benzin parası beni perişan etmeye başladı :((( hala ses soluk yok

20 Gün Daha idare ediniz komutanım.
  • Volkswagen Jetta 1.2 TSI Prins Direct Liqui Max Ar-Ge Projesi Başarıyla Tamamlandı

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.