Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burhan47

Neden net degil bi soylenti var mahkemelk olmus prins ondan dolay mi baska bisey mi

lütfen söylentilere ve asılsız duyumlara kulak asmayınız .mehmet ustanında dediği gibi disribütör firmalardan gerekli bilgiyi alınız.
  • Neden saldırı şeklinde yazılar yazılıyorki evet çoktandır tsi motorlara ha bugün ha yarın diye bekledik ne oldu beklediysek bu bize saldırı hakkımı veriyorki parayı peşinmi verdikte oyalanıyoruz işine gelmeyen vaz geçer gider başka marka taktırır ben burada prinsin ustalarının yazdıkları yazıdan dlm sistemi hakkında epey bilgi sahibi oldum onlara teşekkür ederim 1 yıl önce vialenin dlm haberi çıktı ama varmı taktıran?Lütfen burada nezaketi elden bırakmayalım doğru bilgiyi paylaşalım geçenlerde izmirli bir arkadaş eylül otogazda 100 tl karşılığı bakım yaptırmış burada bu işin değerinin 30 tl olduğu yazıldı bu tip olayları paylaşıp birbirimize yardımcı olalım,ben kimim derseniz yeti 1,2 tsi araç sahibiyim fiyatların makule gelmesini bekliyorum olur olmaz ayrı konu bana prinse saldırı hakkı vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

Neden saldırı şeklinde yazılar yazılıyorki evet çoktandır tsi motorlara ha bugün ha yarın diye bekledik ne oldu beklediysek bu bize saldırı hakkımı veriyorki parayı peşinmi verdikte oyalanıyoruz işine gelmeyen vaz geçer gider başka marka taktırır ben burada prinsin ustalarının yazdıkları yazıdan dlm sistemi hakkında epey bilgi sahibi oldum onlara teşekkür ederim 1 yıl önce vialenin dlm haberi çıktı ama varmı taktıran?Lütfen burada nezaketi elden bırakmayalım doğru bilgiyi paylaşalım geçenlerde izmirli bir arkadaş eylül otogazda 100 tl karşılığı bakım yaptırmış burada bu işin değerinin 30 tl olduğu yazıldı bu tip olayları paylaşıp birbirimize yardımcı olalım,ben kimim derseniz yeti 1,2 tsi araç sahibiyim fiyatların makule gelmesini bekliyorum olur olmaz ayrı konu bana prinse saldırı hakkı vermez

Arkadasim saldiri degil ben bir tuketici olarak bana prinsin kac aydir bana verdikleri montaj zamaninin neden aksadigini prins gibi ciddi bir fimaya yakistirmadigim icin nedenini soruyorum musteri olarak bu benim ve herkesin hakki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

2008 Toyota Corolla 1,6 Elegance 124HP araç için bu sistemin yaklaşık maliyeti nedir? Özelden ya da açıktan yuvarlak bir rakam verebilir misiniz?

bahssettiğiniz araç için DLM SİSTEMİ uygulanmıyoır.. sizin araca PRİNS SİLVER LİNE ve PRİNS VSI-2 SİSTEMİ UYGUNDUR.. gönül rahatlığıyla takabilirsiniz..

PRİNS SİLVERLİNE-= 1900/10 1800 NAKİT.
    PRİNS VSI -2 = 2450/10 2350 NAKİT..

Cevap için teşekürler ustam.

Bu modele sıvı LPG sistemi uygulanamıyor olmasına üzüldüm...
    Peki "SILVERLINE" ile "VSI-2" sistemi arasındaki farklar nelerdir? Arada kalite, problemsizlik, yakıt tüketimi ve güç yönüyle fark var mı acaba?
    Bir de bu fiyatlara proje falan dahil değil mi? Yani bu ücreti verdikten sonra ekstra masraf yapmadan direk muayeneye gidebiliriz değil mi?

• quote:

quote:

Neden saldırı şeklinde yazılar yazılıyorki evet çoktandır tsi motorlara ha bugün ha yarın diye bekledik ne oldu beklediysek bu bize saldırı hakkımı veriyorki parayı peşinmi verdikte oyalanıyoruz işine gelmeyen vaz geçer gider başka marka taktırır ben burada prinsin ustalarının yazdıkları yazıdan dlm sistemi hakkında epey bilgi sahibi oldum onlara teşekkür ederim 1 yıl önce vialenin dlm haberi çıktı ama varmı taktıran?Lütfen burada nezaketi elden bırakmayalım doğru bilgiyi paylaşalım geçenlerde izmirli bir arkadaş eylül otogazda 100 tl karşılığı bakım yaptırmış burada bu işin değerinin 30 tl olduğu yazıldı bu tip olayları paylaşıp birbirimize yardımcı olalım,ben kimim derseniz yeti 1,2 tsi araç sahibiyim fiyatların makule gelmesini bekliyorum olur olmaz ayrı konu bana prinse saldırı hakkı vermez

Arkadasim saldiri degil ben bir tuketici olarak bana prinsin kac aydir bana verdikleri montaj zamaninin neden aksadigini prins gibi ciddi bir fimaya yakistirmadigim icin nedenini soruyorum musteri olarak bu benim ve herkesin hakki

değerli arkadaşlar her ikinizde haklısnız ama bi yerde bizde haklıyız.. tamam montajların ne zaman başlanacağı dahası bu sürenin tahmin edilen sürenin üstünde seyretmesi doğal olarak bekleyenleri ve bi yerde bizleride rahatsız ettti.. ancak geçerli açıklamalrı ve daha dikkatli adım atmaları konusunda ipragazın titiz çalışması haklıydı..

neticede sonuç olarak artık bölge servisleri siparişleri alıyor.. hatta büyük ölçüde ilk siparişler geldi diye duyum aldım.. herkese hayırlı olmasını diler herkesin mübarek ramazan ayını tebrik ederim..

• quote:

quote:

quote:

2008 Toyota Corolla 1,6 Elegance 124HP araç için bu sistemin yaklaşık maliyeti nedir? Özelden ya da açıktan yuvarlak bir rakam verebilir misiniz?

bahssettiğiniz araç için DLM SİSTEMİ uygulanmıyoır.. sizin araca PRİNS SİLVER LİNE ve PRİNS VSI-2 SİSTEMİ UYGUNDUR.. gönül rahatlığıyla takabilirsiniz..

PRİNS SİLVERLİNE-= 1900/10 1800 NAKİT.
    PRİNS VSI -2 = 2450/10 2350 NAKİT..

Cevap için teşekürler ustam.

Bu modele sıvı LPG sistemi uygulanamıyor olmasına üzüldüm...
    Peki "SILVERLINE" ile "VSI-2" sistemi arasındaki farklar nelerdir? Arada kalite, problemsizlik, yakıt tüketimi ve güç yönüyle fark var mı acaba?
    Bir de bu fiyatlara proje falan dahil değil mi? Yani bu ücreti verdikten sonra ekstra masraf yapmadan direk muayeneye gidebiliriz değil mi?

PRİNS VSI ile PRİNS SİLVER LİNE arasında kalite olarak hiçbir fark yoktur.. hatta PRİNS in SİLVER LİNE olarak tabir ettiğimiz ve fiyat olarak şuanda makul olan bu sistemin aslında PRİNS in MPI araçlar için 150 hp gücü altındaki araçlar için dizayn edlmiş bir sistemdir..yani silver line değildir aslında.. silver line nin daha geliştirmiş bir üst modelidir.. VSI - 2 kullanılan bütün ekipmanlar aynı şekilde bu sistemdede kullanılmakta aradaki tek fark enjektörlerdir.. peki her iki enjektör arasında ne fark var.. VSI- 2 de kullanılan enjektör keihin marka olup en üstün kaliteli malzemden üretilmiş olup daha çok üst sınıf beygir gücü yüksek araçlar için tasarlanmıştır.. şimdiki silver line olarak adlandırdığımız sistemin enjektörleri yine keihin tarafından üretilip içindeki kompanakla ve bileşenlerin motor gücü 150 hp nin altındaki araçlar için tasarlanmıştır..

verdiğimiz fiyyatta proje dahil montaj fiyatıdır.. aracınızı projesi hazır bi şekilkde alıp ilk önce sızdırmazlık raporu almak için MMO ( makina mühendisleri odası) ya götürüp ordan fenni muayene götürebilirsiniz.. hayırlı ramazanlar dilerim

• quote:

quote:

quote:

değerli arkadaşlar her ikinizde haklısnız ama bi yerde bizde haklıyız.. tamam montajların ne zaman başlanacağı dahası bu sürenin tahmin edilen sürenin üstünde seyretmesi doğal olarak bekleyenleri ve bi yerde bizleride rahatsız ettti.. ancak geçerli açıklamalrı ve daha dikkatli adım atmaları konusunda ipragazın titiz çalışması haklıydı..

neticede sonuç olarak artık bölge servisleri siparişleri alıyor.. hatta büyük ölçüde ilk siparişler geldi diye duyum aldım.. herkese hayırlı olmasını diler herkesin mübarek ramazan ayını tebrik ederim..

Mujdeniz sevindirmdi bizleri desenize bayramdan once mubarek ayda montaja baslarlar rahatlariz benzine fazla para vermekten kurtuluruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mujdeniz sevindirmdi bizleri desenize bayramdan once mubarek ayda montaja baslarlar rahatlariz benzine fazla para vermekten kurtuluruz

zaten onu diyorum burhan bey.. aracınızın bilgilerini bölge servislerinden birine verin.. stoklarında kodu varsa montajını yaparlar.. umarım bu sevindirici oldu :)) hayırlı iftarlar

• Demin guneydogu bolge sevisi olan gazikent otogazi aradim bana montajin yapildigini soylediler kendilerine gelecegimi soyledim mardinde oturuyorum antebe gelebilirim dedim beni mardindeki prins servisi olan inayet beye yonlendirdiler kendilerine inayet beyle hergun gorustugumu kitlerin yollanmadigindan sikayetci oldugunu soyledim yok siparisler yollaniyor ddiler kendisi montaj yapmak istememis olabilir dediler kafam karisti oyle bir tercihi olabilir mi prins servisi in montaj yapmama gibi prins merkezden bizi adam yerine koyup dogru durust bililendirecekler mi

• quote:

Demin guneydogu bolge sevisi olan gazikent otogazi aradim bana montajin yapildigini soylediler kendilerine gelecegimi soyledim mardinde oturuyorum antebe gelebilirim dedim beni mardindeki prins servisi olan inayet beye yonlendirdiler kendilerine inayet beyle hergun gorustugumu kitlerin yollanmadigindan sikayetci oldugunu soyledim yok siparisler yollaniyor ddiler kendisi montaj yapmak istememis olabilir dediler kafam karisti oyle bir tercihi olabilir mi prins servisi in montaj yapmama gibi prins merkezden bizi adam yerine koyup dogru durust bililendirecekler mi

Güneydoğu bölge servisi ESAŞ LPG KIZILTEPE dir. dediğiniz gibi İNAYET ustadır. gazikent otogaz gaziantep yetkili bayidir. inayet ustamız belkide siizn araç için kitin henüz olmadığını söylemiştir.. çünkü bu kitler sipariş üzeri hollandadan geliyor.. ve siparişe almışlarsa sizin aracı ilk vereceği siparişte sizin araç içinde kit isterler..

bi konuya daha açıklık getirmek istiyorum.. normal mpı araçlar için kullanılan SGI sistemler hemen hemen her araç için kit mevcut.. ancak direct enjeksiyonlu araçlar için kitler sipariş usulu hollandadan gelmekte..

• İnayet ustam aylardir siparisi verdigini soyluyor ama bir turlu gelmediginden sikayetci

• Mersin için yetkili bayi kimdir?
  • Arkadaslar prins tamamiyle yalan beklemeyin takiyoruz diyenlerde yalan atiyor sadece piyasayi sicak tutmaya calisiyorlar ben viellayi bekleyecem bayrama kadar oda olmasa lovato taktiracam sadece sun soylemek istiyorum size prinsin verdigi sureye inanmayin aylardir oyaliyorlar beni oyaladilar haram olsun onlara bu kadar ay umut verdikleri ve beklettikleri lovatoya camur attiklari icin allaha havale ediyorum onlari pronsin tum servisleri farkli farkli konusuyor antep takiyoruz dedi gelecem deyince caydi istanbul takiyoruz dedi gelecem deyince oda yan yatti mersinle gorustum oda kapora yolla diyor ya besyus tl veya bin tl siparis vereyim diyor anlamadim nemenem istir bu yakisiyor mu prins gibi bir firmaya gerci yakismasa yapmazlar prinste inayet usta ve ankarada ahmet usta gibi ustalar cok iyi hic yanlis bilgi vermediler sasiyorum nasil prinsin servisligini yapiyorlar prinsin merkezi kurban olsun onlara cok sinirliyim enayilik ettim seslerini kaydetmedim aylardir verdikleri vaatlerin sirf turk milletini saf gormesinler diye mahkemeye verecektim lpgye verecegim bes bin besyuz tl yi mahkeme ve avukat masrafina verirdim ama yeterki milletle dalga gecmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan47 -- 21 Temmuz 2012; 20:18:57 >

• quote:

Arkadaslar prins tamamiyle yalan beklemeyin takiyoruz diyenlerde yalan atiyor sadece piyasayi sicak tutmaya calisiyorlar ben viellayi bekleyecem bayrama kadar oda olmasa lovato taktiracam sadece sun soylemek istiyorum size prinsin verdigi sureye inanmayin aylardir oyaliyorlar beni oyaladilar haram olsun onlara bu kadar ay umut verdikleri ve beklettikleri lovatoya camur attiklari icin allaha havale ediyorum onlari pronsin tum servisleri farkli farkli konusuyor antep takiyoruz dedi gelecem deyince caydi istanbul takiyoruz dedi gelecem deyince oda yan yatti mersinle gorustum oda kapora yolla diyor ya besyus tl veya bin tl siparis vereyim diyor anlamadim nemenem istir bu yakisiyor mu prins gibi bir firmaya gerci yakismasa yapmazlar prinste inayet usta ve ankarada ahmet usta gibi ustalar cok iyi hic yanlis bilgi vermediler sasiyorum nasil prinsin servisligini yapiyorlar prinsin merkezi kurban olsun onlara cok sinirliyim enayilik ettim seslerini kaydetmedim aylardir verdikleri vaatlerin sirf turk milletini saf gormesinler diye mahkemeye verecektim lpgye verecegim bes bin besyuz tl yi mahkeme ve avukat masrafina verirdim ama yeterki milletle dalga gecmesinler

Burhan bey size yakışmayan usluplar kullanıyosunuz.. lütfen rica ediyorum biraz daha saygılı davranın. biz size kesinlikle yalan söylemiyoruz.. siz ya anlamak istemiyosunuz yada gerçekten biz anlatamıyoruz.. size baştadada montajlar sipariş usulu yapışıyor. siz ilk önce siparişinizi verecekesiniz. ve kitinizini bekleyeceksiniz. ben bile daha montaj yapıp yapmayacağımı bilmeden 4 adet sipariş verdim. 1 adet GDI 3 adet 1,4 TSI. kitler büyük ülçüde ipragaza yetişti. ve şimdi ipragaz mühendisleri sırayla bu montajları montaj yapacak bayilerle beraber yapıp eğitimler gerçekleşecek. size tavsiyem inayet ustayla sürekli irtibatta olun. sizide sıraya alsın. ha o almıyorsa ben alayım sizi sıraya. yerimiz diyarbakırda AYKA OTOGAZ. Eğer ipragaz tafından montaj bana verilirse size söz veriyorum 2. montajım sizinki olacak. sizi olayı şöyle düşünüyosunuz kit hazır ama takmıyıolar. montaj yapmak isteyen kişi gelir kaporasını bırakır ( dükkanın ekonomik şartına dayalı tüm de verebilir) sırasını bekler.. size anlatmak istediğim budur kaçgündür. PRİNS DLM SİSTEMİNDE SİPARİŞLER ALINIYOR İSTER TAKARSINIZ İSTER TAKMAZSINIZ..

herkes istediği markayı cihazı takabilir. ve biz kimsenin cihazını kötülemedik. ve size baştada dedim. bölge servisleri siparişleri alıyor. ANKARA UDT ELEKTRONİK. KAYSERİ ÖZZİRVE OTOGAZ. MARDİN ESAŞ LPG.
    bayilerle görüşmeniz size sonuç vermez.. çünkü daha montaj yapacak bayiler belli değil.. saygı ve sevgilerimle hayırlı ramazanlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: mokur

Mersin için yetkili bayi kimdir?

DLM sistemi için BÖLGE servisleriyle irtibata geçmeniz lazım..
  • quote:

quote:

Arkadaslar prins tamamiyle yalan beklemeyin takiyoruz diyenlerde yalan atiyor sadece piyasayi sicak tutmaya calisiyorlar ben viellayi bekleyecem bayrama kadar oda olmasa lovato taktiracam sadece sun soylemek istiyorum size prinsin verdigi sureye inanmayin aylardir oyaliyorlar beni oyaladilar haram olsun onlara bu kadar ay umut verdikleri ve beklettikleri lovatoya camur attiklari icin allaha havale ediyorum onlari pronsin tum servisleri farkli farkli konusuyor antep takiyoruz dedi gelecem deyince caydi istanbul takiyoruz dedi gelecem deyince oda yan yatti mersinle gorustum oda kapora yolla diyor ya besyus tl veya bin tl siparis vereyim diyor anlamadim nemenem istir bu yakisiyor mu prins gibi bir firmaya gerci yakismasa yapmazlar prinste inayet usta ve ankarada ahmet usta gibi ustalar cok iyi hic yanlis bilgi vermediler sasiyorum nasil prinsin servisligini yapiyorlar prinsin merkezi kurban olsun onlara cok sinirliyim enayilik ettim seslerini kaydetmedim aylardir verdikleri vaatlerin sirf turk milletini saf gormesinler diye mahkemeye verecektim lpgye verecegim bes bin besyuz tl yi mahkeme ve avukat masrafina verirdim ama yeterki milletle dalga gecmesinler

Burhan bey size yakışmayan usluplar kullanıyosunuz.. lütfen rica ediyorum biraz daha saygılı davranın. biz size kesinlikle yalan söylemiyoruz.. siz ya anlamak istemiyosunuz yada gerçekten biz anlatamıyoruz.. size baştadada montajlar sipariş usulu yapışıyor. siz ilk önce siparişinizi verecekesiniz. ve kitinizini bekleyeceksiniz. ben bile daha montaj yapıp yapmayacağımı bilmeden 4 adet sipariş verdim. 1 adet GDI 3 adet 1,4 TSI. kitler büyük ülçüde ipragaza yetişti. ve şimdi ipragaz mühendisleri sırayla bu montajları montaj yapacak bayilerle beraber yapıp eğitimler gerçekleşecek. size tavsiyem inayet ustayla sürekli irtibatta olun. sizide sıraya alsın. ha o almıyorsa ben alayım sizi sıraya. yerimiz diyarbakırda AYKA OTOGAZ. Eğer ipragaz tafından montaj bana verilirse size söz veriyorum 2. montajım sizinki olacak. sizi olayı şöyle düşünüyosunuz kit hazır ama takmıyıolar. montaj yapmak isteyen kişi gelir kaporasını bırakır ( dükkanın ekonomik şartına dayalı tüm de verebilir) sırasını bekler.. size anlatmak istediğim budur kaçgündür. PRİNS DLM SİSTEMİNDE SİPARİŞLER ALINIYOR İSTER TAKARSINIZ İSTER TAKMAZSINIZ..

herkes istediği markayı cihazı takabilir. ve biz kimsenin cihazını kötülemedik. ve size baştada dedim. bölge servisleri siparişleri alıyor. ANKARA UDT ELEKTRONİK. KAYSERİ ÖZZİRVE OTOGAZ. MARDİN ESAŞ LPG.
    bayilerle görüşmeniz size sonuç vermez.. çünkü daha montaj yapacak bayiler belli değil.. saygı ve sevgilerimle hayırlı ramazanlar..

Ustam sizi tanimadigim ve montaj icin gorusmedigim dolayi sizi asla elestirmedim ben gorustugum prins yetkilileriyle ilgili elestiri yaptim bn inayet ustaya parayi pesin vermek istedim kabul etmedi gelsinler dedi aylardir siparisi vermis bekliyor mayis ayinda en son geleceklerdi olmadi ben sunu soyluyorum boyle bir sistem var inayet ustada denedik kit takilan araci gayet guzel ama neden bize surekli zaman verip duruyorlar kac aydir inayet usta bekliyor kac tane montaj bekleyen ix 35 var sirada inayet usta bile mahcup oluyor sureden dolayi parasinda degiliz bn pazartesi inayet ustaya maliyeti 5500 l degil mi 6000 tl pesin vereyim bayramdan once gelsin yada bayramdan sonra gelsin montaji yapsinlar yok gelmiyorki bi turlu benim kizdigim baska ustalar istanbul mersin ve anteptekiler takiyoruz diyorlar nerden getirip takiyorlar anlamadim

• quote:

quote:

quote:

Ustam sizi tanimadigim ve montaj icin gorusmedigim dolayi sizi asla elestirmedim ben gorustugum prins yetkilileriyle ilgili elestiri yaptim bn inayet ustaya parayi pesin vermek istedim kabul etmedi gelsinler dedi aylardir siparisi vermis bekliyor mayis ayinda en son geleceklerdi olmadi ben sunu soyluyorum boyle bir sistem var inayet ustada denedik kit takilan araci gayet guzel ama neden bize surekli zaman verip duruyorlar kac aydir inayet usta bekliyor kac tane montaj bekleyen ix 35 var sirada inayet usta bile mahcup oluyor sureden dolayi parasinda degiliz bn pazartesi inayet ustaya maliyeti 5500 l degil mi 6000 tl pesin vereyim bayramdan once gelsin yada bayramdan sonra gelsin montaji yapsinlar yok gelmiyorki bi turlu benim kizdigim baska ustalar istanbul mersin ve anteptekiler takiyoruz diyorlar nerden getirip takiyorlar anlamadim

yanlış anlamayın ben size hak veriyorum.. kesinlikle haklısnız.. ancak elde olmayan nedenlerden dolayı geçikmeler yaşandı.. burdada prins haklı.. ha bayiler için bişey diyemem. çünkü her bayi gbir bölgeye bağlı ve o bölgenin distribitörleriyle diyalogları ne yönde onu bilmiyorum. inayet ustamın aracıda x35 isterseniz takılmışı var direk o aracı alın:))) takas olur.)).. yinede anlayışınız için teşşekür ederim.

bayilerin tutumu içinde ipragazın ne derece onu bilmiyorum.. ancak sanırım artık sistemin montajları için bayileri gezecekler. çünkü benide arayıp geleceklerini bildirdiler. herşeyin hayuırlısı olmasını dilerim.. hayırlı ramazanlar..

• Mehmet ustam ben parami pesin yatirmak istiyorum dedigim gibi miktari onemli degil forumdan bana parayi yatir ben siparisi verecem su kadar zamanda gelir sende su tarihte getir aracini montaja baslayalim diyen bolge servisi var mi ama soyledigi tarihtede montaji yapacak gumrukte sorun cikti yok gemi limana yanasmadi turu bahaneler olmayacak aylardir bu bahanelerle oyalaniyoruz sizin gibi ustalarimizda zor durumda kaliyor ya prins size bu sene montaj yapmayacam desin yada sizlere net bir gun versin biz musterilerinize randevu verin

• Hayirli ramazanlar arkadaslar prins servisleri bilgilendirme yapacakmi bugun

• quote:

Hayirli ramazanlar arkadaslar prins servisleri bilgilendirme yapacakmi bugun

sizede hayırlı ramazanlar burhan bey.. gelişmeleri an ve an size bildireceğimden emin olabilirsiniz..
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.