Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burhan47

Prinsten ses seda yok bilgilendirmeye bile tenezzulnetmiyorlar

Kusura bakmayınız Cvp geç oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

opelın yenı motoruda bu sıstemı dırek ejeksıyon dıye duydum hatta yenı astraya bu motoru kullanabılırler ıns prins bu motorlara kit uretir yada mantaj yapar

Opel icin Çalısmalar var Hollanda. Araba Türkiye'de varmı?

Ustam siz prinsin yetkilisimisiniz yetkiliyseniz ne kadar yetkilisiniz firmada muşteriye gerçek montaj tarihini soyleyecek kadar yetkili misiniz firmada

Kullanıcı adında belirttiği teknik içerikli sorularınızı bana iletebilirsiniz. Ürün montaj tarihini bölge tedarikçisi arkadaslardan öğrenebilirsiniz.

Bolge tedarikcileri kim ben mardinde kaliyorum burda inayet usta var o bile aylardir oyalaniyor ona bile tarih konusunda ha bire yanlis tarih veriliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burhan bey Prins ve Ipragaz kimseye net tarih vermedi buna emin olunuz.

DLM montajları dünya genelinde başlamadı! Prins mühendisler ile her gün konuşuyoruz 50 Adet dönüşüm yapılmış araçlar var ve bunların test bitmeden piyasada takılmayacak.

Saygılar

• Yani daha montajlar belli değil ama bizlere bu soylenmedi ustam bize ha bire montaj icin tarih verildi konustugumuz butun prins servisleri tarafindan

• quote:

Yani daha montajlar belli değil ama bizlere bu soylenmedi ustam bize ha bire montaj icin tarih verildi konustugumuz butun prins servisleri tarafindan

Burhan bey,
    Bu sistem 7 yıldır ar-ge yapılıyor.
    Ve dönüşümler 2 yıl önce Prins merkezinde başladı.
    Dünya genelinde araçlar aynı kod model ama map haritaları hava sartlari farklı ve Türkiye'de biz kendi araçlarımıza dönüşüm yaptık ve test ediyoruz TSi motorların testi bitti ve GDi bölgelerde test ediliyor.( Test bitmeden dönüşüm yapmayacaz) Ecoboos motora montaji yeni yapıldı Ben size net tarih değilde bizim tamın etdimiz Eylül'de başlayacaz.

İngiltere'de GDİ motorun testi bitti sonuclar müthiş araç 100.000 Km tamamladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 28 Temmuz 2012; 22:16:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

arkadaşlar,

prins adı altında alınmış isimlerinizin altlarına firma ve tlelfon numaraları belirtin lütfen. özellikle yeni arkadaşlar için belirtmek istiyorum.

İmza var sayın bölge tedarikçisi . Konuyu çarpıtmayın. Varsa öğrenmek istediğin bı şey beni cepten arayabilirsin

• Merak ettiğim husus gorustugum prins istanbul yetkilisi tam hatirlamiyorum 10 veya 15 araca montaja basladik dedi mersindeki arkadasta kapora verirsem 3-4 gunde gelir montaji yapariz demisti arkadaslar malzemeyi nerden tedarik etmis kuru siki mi sallamislar bu konudaki net bilgi ne montaj yapiliyor mu yapilmiyor mu prinsten gercek bir yetkili bizi bilgilendirse bilgi kirliliği yasanmaz

• quote:

Merak ettiğim husus gorustugum prins istanbul yetkilisi tam hatirlamiyorum 10 veya 15 araca montaja basladik dedi mersindeki arkadasta kapora verirsem 3-4 gunde gelir montaji yapariz demisti arkadaslar malzemeyi nerden tedarik etmis kuru siki mi sallamislar bu konudaki net bilgi ne montaj yapiliyor mu yapilmiyor mu prinsten gercek bir yetkili bizi bilgilendirse bilgi kirliliği yasanmaz

Kardes burda laf konuşuyoruz!
    Daha sen Haci sunu dedi Ahmet sunu dedi Türkiye'de daha coo adam buhar fazı sistemle sıvı sistemi arasındaki farkı bilmiyor.

( Prins Autogas seri üretim kit yok.)

Yetkili arıyorsanwww.prins.com.tr tlf açarak bilgi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 29 Temmuz 2012; 0:33:31 >

• quote:

quote:

Merak ettiğim husus gorustugum prins istanbul yetkilisi tam hatirlamiyorum 10 veya 15 araca montaja basladik dedi mersindeki arkadasta kapora verirsem 3-4 gunde gelir montaji yapariz demisti arkadaslar malzemeyi nerden tedarik etmis kuru siki mi sallamislar bu konudaki net bilgi ne montaj yapiliyor mu yapilmiyor mu prinsten gercek bir yetkili bizi bilgilendirse bilgi kirliliği yasanmaz

Daha sen Haci sunu dedi Ahmet sunu dedi Türkiye'de daha coo adam buhar fazı sistemle sıvı sistemi arasındaki farkı bilmiyor.

Ustam son noktayi koydun bu yaziyla tam anlamiyla bilgilendim size tesekkur ederim demek çogu usta sistemi bilmiyor yanliş anlaşilmalardan dolayi bizde anlamiyoruz ben sizin yonlendirmenizle montaji yapacam

• quote:

quote:

quote:

Ustam son noktayi koydun bu yaziyla tam anlamiyla bilgilendim size tesekkur ederim demek çogu usta sistemi bilmiyor yanliş anlaşilmalardan dolayi bizde anlamiyoruz ben sizin yonlendirmenizle montaji yapacam

Burhan bey 7/24 arayabirsiniz Kafanıza bişey takılırsa.
    0531 929 54 51

• Ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim ustam ariyacam

• dıcı max 2013 sonu gelırmı arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rckoray

dıcı max 2013 sonu gelırmı arkadaslar

Eylul gibi bekliyoruz.

• Merhaba,

yeri burasımı bilmiyorum ama bir sorum olacak. Bmw e46 320i 2001 model aracım var. Araçta malesef zovoli marka takılı. Prins sistemine geçmek istesem yeterli performansı alırmıyım. Ayrıca bana aşağı yukarı ne kadara malolur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ankaradayım yönlendirebileceğiniz bir bayi usta vs varsada çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volleybjk

Merhaba,

yeri burasımı bilmiyorum ama bir sorum olacak. Bmw e46 320i 2001 model aracım var. Araçta malesef zovoli marka takılı. Prins sistemine geçmek istesem yeterli performansı alırmıyım. Ayrıca bana aşağı yukarı ne kadara malolur. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ankaradayım yönlendirebileceğiniz bir bayi usta vs varsada çok sevinirim.

* aracınızın performansından neden memnun değilsiniz hiç araştırdınız mı?
    * zavoli marka bayiilerine gidip bunu hiç gösterdiniz mi ?
  • Eyül ayini sabirsizlikla bekliyorum diger markalari arastirdim pek kafama yatmadilar tasarruf oranlari arabanin motorunu deldirmeye degmez su anda en mantiklisi sivi sistem hem tasarruf olarak hemde motora hic bir mudahale yapilmamasi

• Siz daha çıkacaktı,çıktıydı,takılacaktı deyip durun.Adamlar golü atmış bile.http://resim.donanimhaber.com/m_64046496/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasfer -- 8 Ağustos 2012; 1:16:26 >
  • Golu atan yok ix35 GDI motorlar icin daha bisey yok tsi motorlar icin montaja baslanmis icime doguyor GDI motorlar icin ilk montaji prins yapar

• quote:

Golu atan yok ix35 GDI motorlar icin daha bisey yok tsi motorlar icin montaja baslanmis icime doguyor GDI motorlar icin ilk montaji prins yapar

Nasıl yok kardeşim, piyasada kaç adet Gdi, kaç adet Tsi araç var bir düşündün mü hiç.
    Adamlar çatır çatır takıyor hayaldi gerçek oldu :)
  • Ayrıca ne Prins ne de BRC'den olumlu olumsuz bir tespit yok, dut yemiş bülbül olmuşlar sanırım :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.