Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana viellanin ix35 e montaj yapan bayisini soyle yarin gideyim gorusuyorum ustam gdi motora montaj yok simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir kuyumcu malını satmak için bağırmaz.... bahsettiğiniz firmaya montaj yaptırabilir ve sonuçlarını forum üyeleriyle paylaşabilirsiniz... tabiki Türkiye de dört mevsim geçirip minimum 50.000km yaptıktan sonra...
  • Montaji yapmiyorlar ustam hala test asamasindaymis ix 35 lerin testleri arabayi alali 10 ay olmus 50 bin km deyim vielladan tutunda prinse butun markalarla gorustum testler bitmeden gicbiri montaja baslamayacakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: burhan47

Montaji yapmiyorlar ustam hala test asamasindaymis ix 35 lerin testleri arabayi alali 10 ay olmus 50 bin km deyim vielladan tutunda prinse butun markalarla gorustum testler bitmeden gicbiri montaja baslamayacakmis

formda gdı motorlarla birlikte tsi-tfsi-fsi motorlara lovato yapıyor dikkatinizi çektimi?
  • Lovatonun tasarruf oranlari net degil ve montaj yaptiran arkadaslarin tasarruf yorumlari pek fazla yok ondan lovatoya temkinli yaklasiyorum

• Prins-teknik Recep usta mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Prins-teknik Recep usta mı?

Evet benim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

Evet benim..

Bir süredir forumu takip edemedim, usta sen prinsi bırakmamışmıydın? Şu anda ipragaz bayisimisin yoksa kendin mi getirtip takıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

Evet benim..

Bir süredir forumu takip edemedim, usta sen prinsi bırakmamışmıydın? Şu anda ipragaz bayisimisin yoksa kendin mi getirtip takıyorsun?

ipragaz yetkili servisi olan Ay Otogaz çalışıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet benim..

2009 model Tiguan 150bg var bende, tsi ile tam uyumlu olan kitlerden takıyormusunuz şu anda?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet benim..

2009 model Tiguan 150bg var bende, tsi ile tam uyumlu olan kitlerden takıyormusunuz şu anda?

Prins VSİ-Dİ kit mevcut..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5.000tl lpg ye vermek dizel daha karlı.
  • quote:

quote:

quote:

Evet benim..

Hocam alt notunuzu takdir etmemek mümkün değil ,

saygılarımızla,
  • Arkadaslar sizce bu sivi sistem montaji ne zaman baslar? Sportage almak istiyorum fakat yakittan dolayi alamiyorum. 1 yil benzinde binmeye raziyim. Sizce 1 yila kadar cikarmi? Bu konuda 2010 dan bera baslik var fakat icraat yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pupilla79

Arkadaslar sizce bu sivi sistem montaji ne zaman baslar? Sportage almak istiyorum fakat yakittan dolayi alamiyorum. 1 yil benzinde binmeye raziyim. Sizce 1 yila kadar cikarmi? Bu konuda 2010 dan bera baslik var fakat icraat yok.

Arkadasim sakin sivi sistem olayina bulasma bizim piskolojimizi bozdular prins vialle ve brc uzak dur sivi sistemden lpg taktiracaksan landirenzo montaj yapiyor ve montaj yaptiranlar memnun %30 tasarruf var bende kit bekliyorum haftaici montaj yaptiracam sivi sistem yalan oldu

• Arkadaşlar şuanda bulunduğunuz forumu başından beri bazı mesajlarını okuyarak sonuna ulaştım ne çileler çekmişsiniz böyle takıldı takılacak geldi gelecek artık bende çok merak etmekteyim bu sistem ne zaman gelecek ve nasıl olacak diye.ben vialle kiti taktırdım allaha şükür hiçbir şikayetim yok toplam 2000km yol yaptım.araç benzindemi lpgdemi farkında bile değilim arkadaşlar sıvı sistem süper yeni taktıracak arkadaşlara tavsiyem ya prinsi beklesinler yada vialle taktırsınlar direkt injection sistemi dururken gazlı sistem kullanmayın derim araçta çekiş problemi yok.rampaları canavar gibi çıkıyorum.sadece bilginiz olsun iy günler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.jackal50

Arkadaşlar şuanda bulunduğunuz forumu başından beri bazı mesajlarını okuyarak sonuna ulaştım ne çileler çekmişsiniz böyle takıldı takılacak geldi gelecek artık bende çok merak etmekteyim bu sistem ne zaman gelecek ve nasıl olacak diye.ben vialle kiti taktırdım allaha şükür hiçbir şikayetim yok toplam 2000km yol yaptım.araç benzindemi lpgdemi farkında bile değilim arkadaşlar sıvı sistem süper yeni taktıracak arkadaşlara tavsiyem ya prinsi beklesinler yada vialle taktırsınlar direkt injection sistemi dururken gazlı sistem kullanmayın derim araçta çekiş problemi yok.rampaları canavar gibi çıkıyorum.sadece bilginiz olsun iy günler herkese

öncelikle kitiniz hayırlı uğurlu olsun.. sizide çevreci yakıtta görmekten mutluluk duydum. kazasız belasız nice güzel günlerde kullanmanızı dilerim..

inanın direct liqui max ın geçikmesi en çok biz moıntajcıları etkiledi desem yeridir.. sıraya yazdıklarımız artık sistemin gelmeyeceğini ve alternatif markalara yöneleceklerini söylüyorlar. gecen ay bir tiguan müşterimiz konyaya giderek takıtrdı.

işşallah yakın zamanda gelirde müşterilerimize karşı mahcup duruma düşmeyiz.. işin bir diğer yanı ipragazda haklı sistem ileri teknoloji bir sistem . her yönüyle dört dörtlük çalışmalı. hollanda özelikle bu konuda çok titiz. ve ontajlar başlarsa hollanda ekibi burda olacaklar.. hayırlısı diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Arkadaşlar şuanda bulunduğunuz forumu başından beri bazı mesajlarını okuyarak sonuna ulaştım ne çileler çekmişsiniz böyle takıldı takılacak geldi gelecek artık bende çok merak etmekteyim bu sistem ne zaman gelecek ve nasıl olacak diye.ben vialle kiti taktırdım allaha şükür hiçbir şikayetim yok toplam 2000km yol yaptım.araç benzindemi lpgdemi farkında bile değilim arkadaşlar sıvı sistem süper yeni taktıracak arkadaşlara tavsiyem ya prinsi beklesinler yada vialle taktırsınlar direkt injection sistemi dururken gazlı sistem kullanmayın derim araçta çekiş problemi yok.rampaları canavar gibi çıkıyorum.sadece bilginiz olsun iy günler herkese

öncelikle kitiniz hayırlı uğurlu olsun.. sizide çevreci yakıtta görmekten mutluluk duydum. kazasız belasız nice güzel günlerde kullanmanızı dilerim..

inanın direct liqui max ın geçikmesi en çok biz moıntajcıları etkiledi desem yeridir.. sıraya yazdıklarımız artık sistemin gelmeyeceğini ve alternatif markalara yöneleceklerini söylüyorlar. gecen ay bir tiguan müşterimiz konyaya giderek takıtrdı.

işşallah yakın zamanda gelirde müşterilerimize karşı mahcup duruma düşmeyiz.. işin bir diğer yanı ipragazda haklı sistem ileri teknoloji bir sistem . her yönüyle dört dörtlük çalışmalı. hollanda özelikle bu konuda çok titiz. ve ontajlar başlarsa hollanda ekibi burda olacaklar.. hayırlısı diyelim

+100000

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

+100000

Umarım tek dileğimiz...

• prins altından kalkamadı herhalde. Geçen sene çıktı vs. deniyordu bazı arkadaşlar kayseriden sıra aldı. Sonuç "0". Herkes Vialle ye muhtaç Servis ağı yaygın değil. Fiyatı mantık dışı 4900tl.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.