Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Orijinalden alıntı: burhan47

Hayirli ramazanlar arkadaslar prins servisleri bilgilendirme yapacakmi bugun

sizede hayırlı ramazanlar burhan bey.. gelişmeleri an ve an size bildireceğimden emin olabilirsiniz..

Sagolun ustam peki gelip size parayi verip siparisi vermenizi istesem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hayirli ramazanlar arkadaslar prins servisleri bilgilendirme yapacakmi bugun

sizede hayırlı ramazanlar burhan bey.. gelişmeleri an ve an size bildireceğimden emin olabilirsiniz..

Sagolun ustam peki gelip size parayi verip siparisi vermenizi istesem

dediğim gibi burhan bey.. daha montaj yapacak bayiler bellirlenmedi.. eğer montaj yapacak bayiler arasına girersem gayet tabi montajını yaparız.. büyük ölçüde montajını yapcaz. ama işin birde resmiyet yüzü var..

• Tamam ustam insallah bayrama kadar netleşir bayramdan sonra mecbur lovato taktiracam

• Baska bir prins servisinden aldigim bilgiye gore bayramdan sonraya sarkacak montaj agustosun 27si ile 30 u arasi olabilir

• BİLEN BİLMEYEN KONUŞUR OLDU DAHA ORTADA MALZEME YOK OLURDU OLMAZDI TARTIŞILIYOR AMA ŞU GERÇEK PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI (SIVI SİSTEM) ON NUMARA CİHAZ 1,2 TSI JETTA VAR TEŞHİR ARACIMIZ GÖREBİLİRSİNİZ TEL.05558018283
  • quote:

Orijinalden alıntı: *****PRİNS*****EGE*****

BİLEN BİLMEYEN KONUŞUR OLDU DAHA ORTADA MALZEME YOK OLURDU OLMAZDI TARTIŞILIYOR AMA ŞU GERÇEK PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI (SIVI SİSTEM) ON NUMARA CİHAZ 1,2 TSI JETTA VAR TEŞHİR ARACIMIZ GÖREBİLİRSİNİZ TEL.05558018283

Sen Bilmiyorsun o zaman Hadi söyle bakalım, Prins Direct Liqui Max sistem ne zaman gelecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

BİLEN BİLMEYEN KONUŞUR OLDU DAHA ORTADA MALZEME YOK OLURDU OLMAZDI TARTIŞILIYOR AMA ŞU GERÇEK PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI (SIVI SİSTEM) ON NUMARA CİHAZ 1,2 TSI JETTA VAR TEŞHİR ARACIMIZ GÖREBİLİRSİNİZ TEL.05558018283

Sen Bilmiyorsun o zaman Hadi söyle bakalım, Prins Direct Liqui Max sistem ne zaman gelecek?

Hakkat Prinsle ilgili servisler bisey bilmiyor biz bilmiyoruz kim biliyor diye sorsam abes olur mu bilen biri ciksa bizde prinsin servisleride bilgilensek iyi olacak

• quote:

Ya hakketen siz kimsiniz:)) bismillah desttur.. aracınız hayırlı uğurlu olsun. bi zahmet bilmediğimiz gelişmelri akatarsanız da bizde sizi alkışlasak..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mokur

Mersin için yetkili bayi kimdir?

DLM sistemi için BÖLGE servisleriyle irtibata geçmeniz lazım..

Peki bölge servisi kimdir ve nerededir?
  • Prinsten bilgi alabilen var mi montajla ilgili net bir tarih var mi

• Soruyorum bir nevi bende aliskanlik haline geldiginden prins takacakta ben gorecem diye yoksa ben tasarrufun cozumunu buldum arabamdan vazgecemiyorum tasarruf olayida onemli baktim olacak gibi degil ev ile isyerinin arasi git gel 40 km bazen aksamlarida isyerine gitmek zorunda kaliyorum cogunlugu sehir ici bu 40 km lik yolun varin siz dusunun gunluk tuketimimi ve sehirler arasi yol haric alali 10 ay oldu arac 49600 km de ama cozumu buldum rahatlayacam bit kac gun sonra

• opelın yenı motoruda bu sıstemı dırek ejeksıyon dıye duydum hatta yenı astraya bu motoru kullanabılırler ıns prins bu motorlara kit uretir yada mantaj yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: acarfm

opelın yenı motoruda bu sıstemı dırek ejeksıyon dıye duydum hatta yenı astraya bu motoru kullanabılırler ıns prins bu motorlara kit uretir yada mantaj yapar

Opel icin Çalısmalar var Hollanda. Araba Türkiye'de varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar,

prins adı altında alınmış isimlerinizin altlarına firma ve tlelfon numaraları belirtin lütfen. özellikle yeni arkadaşlar için belirtmek istiyorum.
  • quote:

quote:

opelın yenı motoruda bu sıstemı dırek ejeksıyon dıye duydum hatta yenı astraya bu motoru kullanabılırler ıns prins bu motorlara kit uretir yada mantaj yapar

Ustam siz prinsin yetkilisimisiniz yetkiliyseniz ne kadar yetkilisiniz firmada muşteriye gerçek montaj tarihini soyleyecek kadar yetkili misiniz firmada

• Prinsten ses seda yok bilgilendirmeye bile tenezzulnetmiyorlar

• Prinsteki , vielladaki ve brc deki ustalari ve servisleri kastetmiyorum ama yetkilileri Tam yalanci bunlarin montaj yaptiracaklari yok oyalamaktan başka bişey yapmiyorlar kimse inanmasin onlara onlar yuzunden aylardir yaptigimiz benzin sarfiyati onlar olmasaydi lovatonun yada diğerlerinin sistemini takacaktik benim gibi 10 ayda 50 bin km yapan birinin ne kadar tasarruf edecektim sirf onlarin oyalamasi yuzunden ne kadar fark odedim benzine haram olsun onlara kufredecem forumun nezaketine uymaz yanliş anlaşilmasin ustalara ve servislere değil bu firmalarin genel merkezindeki halki oyalayan ...... Şahislara icimden bol bol saydiriyorum

• Prins'in aydın bölge bayiileri maalesef bana bir valvecare sıvısını temin edemiyorlar.. ben de artık bıktığım için bu durumdan lpg kitini araçtan söktürmeye karar verdim.. çok yazık böyle bir markanın bayiileri basit bir sıvıyı temin edemiyor..
  • quote:

quote:

quote:

Ustam siz prinsin yetkilisimisiniz yetkiliyseniz ne kadar yetkilisiniz firmada muşteriye gerçek montaj tarihini soyleyecek kadar yetkili misiniz firmada

Kullanıcı adında belirttiği teknik içerikli sorularınızı bana iletebilirsiniz. Ürün montaj tarihini bölge tedarikçisi arkadaslardan öğrenebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

Prins'in aydın bölge bayiileri maalesef bana bir valvecare sıvısını temin edemiyorlar.. ben de artık bıktığım için bu durumdan lpg kitini araçtan söktürmeye karar verdim.. çok yazık böyle bir markanın bayiileri basit bir sıvıyı temin edemiyor..

Kargo adresi veriniz ben size göndereyim. ( ücretsiz )

0531 929 54 51 7/24 ulaşabilesiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 28 Temmuz 2012; 20:20:03 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.