Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

Volkswagen Jetta 1.2 TSI Prins Direct Liqui Max Ar-Ge Projesi Başarıyla Tamamlandı

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

Tebrik ederim recep ustam.. Son kullanıcı arabalarına resmi olarak montajlara başladınız mı?

• Çok Kısa Zaman içinde Kitlerimiz geliyor. Resmi olrak Herşey hazır.
  • jetta 1,2 tsi ye olduğuna göre skoda yeti 1,2 tsi yede dlm uygulanabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

jetta 1,2 tsi ye olduğuna göre skoda yeti 1,2 tsi yede dlm uygulanabilirmi?

Tabi Motor Kodu Aynı.
  • Efsane geri donmuş. Yine başladık yakında pek yakında az sonralara:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tabi Motor Kodu Aynı.

bu sistem sadece lpg mi kullanıyor yoksa önce benzinle başlayıp sonra lpg yemi geçiyor?
  • quote:

quote:

quote:

Tabi Motor Kodu Aynı.

bu sistem sadece lpg mi kullanıyor yoksa önce benzinle başlayıp sonra lpg yemi geçiyor?

%100 Lpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Efsane geri donmuş. Yine başladık yakında pek yakında az sonralara:)

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccetinkaya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aytaccetinkaya

bende prins direct liqui max taktırmaktan vazgeçtim. zaten prins de takamıyor. tiguan 1.4 150 hp takılamazmış. be kardeşim ne oyaladınız aylarca... ???..
    takabilmek için beklemem lazımmış. ne için tiguan 150 hp içinde arge yapılacakmış. sonra..5500 6000 tl verecekmışım. hadi ordan size..6000 tl ye benzin alır yıllarca biner arabamı eskitir gider yenisini alırım..

yada 6000 tl fark verir başka araca şimdi geçerim..arge arge arge..

Sizin araç için uygun sistem Prins VSI-DI sistem.

Sayın prins teknik.. Özetle
    Prins direct liqui max su araçlara takilamiyor ..

Passat 1.4 tsı 150 hp
    Tiguan 1.4 tsı 150 hp
    Scorocco 1.4 tsı 160 hp

Golf 1.4 tsı 160 hp

Bizlere çıkıp diğer alternatifleri söylemeyin..
    TAKAMİYORSUNUZ.
    hatta suan 1.4 tsı hiç bir araca takilamiyor.. En az 9 ay hatta 12 ay test sürüşünüz devam edecek.sonra 1.4 lere belki takarsınız.. Arkadaslar beklemeyin bosuna. Bizleri saf buldular. Piyasayı canlı tutma stratejisi bunlar. Hiç bir müşterinize montajı yapamadınız KİTİN fiyatı neden bellide montaj tarihi belli değil.?

Arkadasim dedigine katiliyorum piyasayi sicak tutmak icin bir senedir oyalayip duruyorlar prins marka lpg taktirmak icin ix35 aracima 9 aydir yani bir seneyeyakin birzamandir prinsin yalanlarini dinliyoruz bugun yari. Haftaya yada onumuzdeki ay kesin gelecek yurtdisinda diye diye bizi kandiriyorlar bence bunlara kanmayalim ben lovatoya niyeti bozdum prinsin yalanlarindanbiktigim icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu sistemin montajına başladığını görsem gözüm açık gitmeyecek, son durum nedir? ağustosta çıkıyor mu piyasaya
  • değerli arkadaşlar siz haklısnız kesinlikle size katılıyorum.. belirlenen daha tahmin edilen sürenin üstünde bir zaman geçti.. yanlız devrim niteliği taşıyan yeni bir sistemin ha deyince oturması ve takılması olmaz.. neticede ipragaz ülke şartlarını ekonomisini iklim şartlarını ve araç üstündeki testlerini baz alarak doğru adım atmalı düşüncesindeyim.. ki öylede oluyor.

SEVİNDİRİCİ BİR HABER VEREYİM: MONTAJI YAPILMIŞ OLUP TESTTEN GEÇİP BELİRLİ KM YAPAN ARAÇLAR İÇİN ARTIK SİPARİŞLER ALINIYOR.. İPRAGAZIN STOĞUNDA BULUNUYORSA KISA SÜREDE MONTAJI YAPILACAK.. ANCAK BUNDAN ÖNCE TAHMİNİMCE BAYİLER İLE GÖRÜŞÜP MONTAJCI BAYİLER BELİRLENECEK.. ONUN ŞİMDİLİK SADECE BÖLGE SERVİSLERİYLE DİYALOĞA GEÇMENİZDE FAYDA VAR...
  • Anlamadigim bir konu var istanbul prins ile gorustum montaja basladiklarini soylediler baska yerlerdeki prins bayilerine sordum daha oyle bisey yok dediler anlamadim prins neden bizi kandiriyor farkli konusuyor desinler su tarihte takacaz o zamana kadar isine gelen bekler gelmeyen beklemez buyuk bir markadan beklenen budur musterisini ciddiye alip dogru bilgilendirmek bakalim viella da ayni sistemden takacakmis onlarda prins gibi yalan atmiyorlarsa bayramdan once montaja baslayacaklar dogruyu soyluyorlarsa prinsin isi zor musterilerini oyalamanin ceremesini cekecek bos vaatleri yuzunuden

• 2008 Toyota Corolla 1,6 Elegance 124HP araç için bu sistemin yaklaşık maliyeti nedir? Özelden ya da açıktan yuvarlak bir rakam verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhan47

Anlamadigim bir konu var istanbul prins ile gorustum montaja basladiklarini soylediler baska yerlerdeki prins bayilerine sordum daha oyle bisey yok dediler anlamadim prins neden bizi kandiriyor farkli konusuyor desinler su tarihte takacaz o zamana kadar isine gelen bekler gelmeyen beklemez buyuk bir markadan beklenen budur musterisini ciddiye alip dogru bilgilendirmek bakalim viella da ayni sistemden takacakmis onlarda prins gibi yalan atmiyorlarsa bayramdan once montaja baslayacaklar dogruyu soyluyorlarsa prinsin isi zor musterilerini oyalamanin ceremesini cekecek bos vaatleri yuzunuden

bence bu da montaj yapacak olan bayiler ve yapmayacak bayiler tarafından kaynaklanan bir sıkıntı.. çünkü bu sistemi her bayi montajını yapamayacak.. en azından ilk aşamalarda belirli bayiler dışında diğer bayiler takamayacak.. ondan ötürü bir sıkıntı olmuş olabilir.. tabi konunun tam muhattabi başta ipragaz ve bölge servisleri. onlardan biligi almak daha doğru olacak kanaaatindeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

2008 Toyota Corolla 1,6 Elegance 124HP araç için bu sistemin yaklaşık maliyeti nedir? Özelden ya da açıktan yuvarlak bir rakam verebilir misiniz?

bahssettiğiniz araç için DLM SİSTEMİ uygulanmıyoır.. sizin araca PRİNS SİLVER LİNE ve PRİNS VSI-2 SİSTEMİ UYGUNDUR.. gönül rahatlığıyla takabilirsiniz..

PRİNS SİLVERLİNE-= 1900/10 1800 NAKİT.
    PRİNS VSI -2 = 2450/10 2350 NAKİT..
  • quote:

Anlamadigim bir konu var istanbul prins ile gorustum montaja basladiklarini soylediler baska yerlerdeki prins bayilerine sordum daha oyle bisey yok dediler anlamadim prins neden bizi kandiriyor farkli konusuyor desinler su tarihte takacaz o zamana kadar isine gelen bekler gelmeyen beklemez buyuk bir markadan beklenen budur musterisini ciddiye alip dogru bilgilendirmek bakalim viella da ayni sistemden takacakmis onlarda prins gibi yalan atmiyorlarsa bayramdan once montaja baslayacaklar dogruyu soyluyorlarsa prinsin isi zor musterilerini oyalamanin ceremesini cekecek bos vaatleri yuzunuden

evet sizler gibi bayilerde montajlara başlamak istiyor fakat şu unutulmamalı sistemin tüm detayları ve sonuçları tamamlanmadan piyasaya sürmek doğru olmaz .ipragaza ve prinse yakışanda sistemin tüm işleyişini ve sorunsuzluğundan emin olup testler bittikten sonra montajlara başlamasıdır .

evet zaman olarak belirlenen süre aşıldı bunun herkes farkında lakin doğru sonuçlari çin doğru zaman gerekiyor .

selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

evet sizler gibi bayilerde montajlara başlamak istiyor fakat şu unutulmamalı sistemin tüm detayları ve sonuçları tamamlanmadan piyasaya sürmek doğru olmaz .ipragaza ve prinse yakışanda sistemin tüm işleyişini ve sorunsuzluğundan emin olup testler bittikten sonra montajlara başlamasıdır .

evet zaman olarak belirlenen süre aşıldı bunun herkes farkında lakin doğru sonuçlari çin doğru zaman gerekiyor .

selamlar

Musterilerine oyle soylesin bugun yarin demesin test asamasinda desin tarih vermesin prinsede yakisan budur genel mudurluge sesleniyorum bayilerinizi bilgilendirin musterileri oyalamayin net tarih verin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

selamlar

Musterilerine oyle soylesin bugun yarin demesin test asamasinda desin tarih vermesin prinsede yakisan budur genel mudurluge sesleniyorum bayilerinizi bilgilendirin musterileri oyalamayin net tarih verin

testler bitti gibi bişey net olmayan montaj tarihi

• Neden net degil bi soylenti var mahkemelk olmus prins ondan dolay mi baska bisey mi

• quote:

Neden net degil bi soylenti var mahkemelk olmus prins ondan dolay mi baska bisey mi

bilgiler açık ve net burhan bey. testler bitti montajlar için siparişler alınıyor.. taktırmak istiyorsanız bulunduğunuz bölgenin distiribitörü ile iletişime geçebilirsiniz.. bu zaman kadar aksamasındaki sebeleri birebir yazdık.. mahkeme durumunu ilk defa sizden duyuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.