Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trio motion

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Orijinalden alıntı: trio motion

quote:

Orijinalden alıntı: asilyan06

bu sayfa tıs olmuş dlm gibi

nedir bu sıvı lpg oyalamaları anlamış değilim millet uranyumdan bor dan hatta hava ve sudan yakıt yapmaya
    başladı kırk yıllık lpg ciler bir sıvı dönüşümü beceremediler yuh olsun

sizleri gayet iyi anlıyoruz.. haklısınız ancak burda kırk yıllık ustanın suçu yok tamamiyle üretici firma yani prinsin çok ama çok titiz davranmasındna kaynaklı bir geçikme var..

şuan için elime geçen bilgiyi siiznle paylaşmak gerekirse türkiyedeki propan ve bütan oranlarının iklim şartlarına göre değiştirildiğinden araçlarda karışım hatası meydana geliyordu ve bu sorun kaldırldı. en büyük sorun olan marşın uzun alması o sorunda çözüldü ve buna yeniden R-115 belgesi alındı. ki sanırım yanlış değilsem bu sadece prins te var. yakın zamanda diğer markalarda almışs abilmiyorum ama takip ettiğim kadarıyla R-115 BELGESİ SADECE PRİNS DİRECT LİQUİ MAX ta var.

ve en son olarak bu hafta başı yeni mercedes turbo montaja alındı hollandada onun montajıda yapılıyor.

ve en kötüsü yine tarih yok süre yok fiyat mechul.

ustalarımıza bişey demedik zaten burdan kasıt lpg firmalarıydı
    firma kit üretemezse usta ne yapsın
    kolay gelsin

teşşekkür ederim :) suçun bizde olmadığını bilmeniz sevindirdi :::::::::::D inşallah çok kısa bir zaman içinde montajlar başlarda siz rahat edersiniz bizde :D

• Merhaba

Ford Fiesta 1.4 Otomatik vites icin Sivi otogaz sistemi takilabiliyor mu?
  • dlm montajları başlamış.peşin 4850 ,10 taksit 5100 tl.
    biraz beklemekte fayda var.(fiyat düşmez ama hatalar giderilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: llvrsn

dlm montajları başlamış.peşin 4850 ,10 taksit 5100 tl.

Şuan için hata yok sıfır sorun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Merhaba

malesef prinste şuan için sadece direk enjeksiyonlu araçlar için var.. sie tavsiyemiz prins silver line yada vsı-2 dir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Merhaba

malesef prinste şuan için sadece direk enjeksiyonlu araçlar için var.. sie tavsiyemiz prins silver line yada vsı-2 dir..

Alıntıları Göster
    gerçekten montajlar başladı mı usta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arinalw -- 15 Nisan 2013; 10:48:06 >

• quote:

quote:

tek model mi var ? aracın beygirine göre yapılacak uygulamada/parçalarda değişiklik oluyor mu,örneğin 122tsi ile 160tsi için yapılacak uygulamada farklar mevcut mudur?
  • quote:

quote:

quote:

tek model mi var ? aracın beygirine göre yapılacak uygulamada/parçalarda değişiklik oluyor mu,örneğin 122tsi ile 160tsi için yapılacak uygulamada farklar mevcut mudur?

ilk montajlar hyundai gurubu için olacak.. tsi ve tfsi ondan sonraki aşama.. beygir gücünew göre pompa değişkenlik gösteriyor başka bi durum yok.. küçük değişikliler dışında ön kısım aynı

• arkadaşlar ix35 almayı düşünüyorum prinsten bu yeni sistemi anadolu bölgesinde en iyi kim montaj yapar? malum alacağım araba sıfır tüp te 5100 liraymış haliyle tedirgin oluyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • vw jetta 1.4 TSI comfortline 140 hp 2007 mdel prins dlm montajı başladı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aligundogdu

arkadaşlar ix35 almayı düşünüyorum prinsten bu yeni sistemi anadolu bölgesinde en iyi kim montaj yapar? malum alacağım araba sıfır tüp te 5100 liraymış haliyle tedirgin oluyorum yardımcı olursanız sevinirim

anadolu yakasında çetinsay otogaz var.. orda yaptırabilirsniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inyaa80

vw jetta 1.4 TSI comfortline 140 hp 2007 mdel prins dlm montajı başladı mı acaba?

2007 için sistemin çıkacağını sanmıyorum.. tabi bi ihtimal aracın yazılımı ecu nosu tutarsa listeye alırlar.
    ilk aşama gdi araçlar . tsi ve ecobostlar tahminimce 2-3 ay uzayacak.
  • Merhaba mehmet usta
    2011 model volvo S60 T5 2.0 T aracıma Prins Direct Liquimax 'un uygun sistemi ne zaman gelecektir aracımı çok seviyorum ama sanırım satıcam bu sebebten sistem eğer 1-2 ay içinde gelicekse bekleyeceğim.
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam1985 -- 30 Mayıs 2013; 18:54:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam1985

Merhaba mehmet usta
    2011 model volvo S60 T5 2.0 T aracıma Prins Direct Liquimax 'un uygun sistemi ne zaman gelecektir aracımı çok seviyorum ama sanırım satıcam bu sebebten sistem eğer 1-2 ay içinde gelicekse bekleyeceğim.
    Saygılarımla...

sizin araç için PRİNS DİRECT LİQUİ MAX uygun değil.. sizin araç mpı turbo araç. aracınıza PRİNS VSI-2 yi taktırabilirsiniz..
  • Montaj hala başlamadı mı Ustam?
  • 6 TFSİ 2.0 MOTORLARA HANGİ MARKA VE MODEL LPG SİSTEMİ TAKILABİLİRYOR.? PRİNS DİREK SIVILAŞTIRILMIŞ LPG TAKILIABİLİRYOR MU?ONA GÖRE BU ARABADAN ALAMAK İSTİYORUM DA YAKITTA NE KADAR TASARRUF YAPIYOR?(CEVAPLAYABİLECEK BİR USTA OLURSA ÇOK MEMNUN OLURU MVE LPG Yİ ORDA TAKTTIRIRIM)
  • merhabalar,

2005 model Honda civic 1.6 HB otm. vites araca sahibim. Bu araç için prins DLM dönüşümü yapılabilir mi? Uygun mudur?

@mehmet_usta
    @AyOtogaz - RecepUsta
  • quote:

Orijinalden alıntı: eelgun

merhabalar,

2005 model Honda civic 1.6 HB otm. vites araca sahibim. Bu araç için prins DLM dönüşümü yapılabilir mi? Uygun mudur?

@mehmet_usta
    @AyOtogaz - RecepUsta

sizin aracınız için uygun değil. direk enjeksiyon araçlar için tasarlanmış bir sistemdir.

aracınız için PRİNS VSI kit dönüşümünü yapabilirsiniz. %45 tasaruf oranını yakalarsınız. bulunduğunuz ilide yazarsanız yardımcı oluruz
  • mehmet_usta kullanıcısına yanıt
    Ankaradayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eelgun

Ankaradayım.

kayra otogaz Tufan usta yada Prins lpg menduh usta
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.