Şimdi Ara

prins dönüşüm kiti hakkında (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.820
Cevap
43
Favori
548.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 Honda Civic ot aracıma uzun süre araştırmalardan sonra prins ve teleflex arasında kalmıştım.Teleflex takan Tunalı otomotive giderek yerinde gördüm enjektörleri direk manifolta takıyorlar komple söküyorlar capakta kaçmıyor bu sayade ve 1.900 fiyat verildi. tecihimi yine prinsten yana kullandım.Sonunda 1000 euro prins taktırarak bu lpg işini sonuçlandırdım.Memduh usta montajı yaptı ve gercekten işcilik güzel ve malzemede kaliteli olunca herşey gayet güzel oldu.Şuan ikinci deponun bitmesini bekliyorum tam bi ölcüm yapamadım.Bununla ilgili bilgileride iletecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: press_reset

2004 Honda Civic ot aracıma uzun süre araştırmalardan sonra prins ve teleflex arasında kalmıştım.Teleflex takan Tunalı otomotive giderek yerinde gördüm enjektörleri direk manifolta takıyorlar komple söküyorlar capakta kaçmıyor bu sayade ve 1.900 fiyat verildi. tecihimi yine prinsten yana kullandım.Sonunda 1000 euro prins taktırarak bu lpg işini sonuçlandırdım.Memduh usta montajı yaptı ve gercekten işcilik güzel ve malzemede kaliteli olunca herşey gayet güzel oldu.Şuan ikinci deponun bitmesini bekliyorum tam bi ölcüm yapamadım.Bununla ilgili bilgileride iletecem

prinsle bence en doğru tercihi yapmışsın yaşadığın tecrübeleri bizlerle paylaşırsan sevinirim.
    görüşmek dileğiyle

saygılar...
  • Araçın montajı nerde yapıldı bu 1 2. sine gelincede ALLAH eline düşürmesin dedin kişi PRİNS TÜRKİYE EĞİTMENİDİR VE PRİNS İ Türkiye ye getiren ilk kişidir.Senin bundan hiç haberin varmı ? arabanı ucuza yaptırmışın 2 gün sonra yine basın ağrıcak bunuda bil !!!! Eline düşürmesin dedin kişiden TÜRKİYE memnun ve met ediyo.İstisnalar kayideyi bozmaz !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06krb15 -- 30 Nisan 2009; 12:04:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 06krb15

Araçın montajı nerde yapıldı bu 1 2. sine gelincede ALLAH eline düşürmesin dedin kişi PRİNS TÜRKİYE EĞİTMENİDİR VE PRİNS İ Türkiye ye getiren ilk kişidir.Senin bundan hiç haberin varmı ? arabanı ucuza yaptırmışın 2 gün sonra yine basın ağrıcak bunuda bil !!!! Eline düşürmesin dedin kişiden TÜRKİYE memnun ve met ediyo.İstisnalar kayideyi bozmaz !!!!

kardeş konuyla alakası olmayan tarafsız biri olarak şunu söylemek istiyorum ki henüz ilk foruma katılışında ne bu şiddet bu celal?
    doğru söylüyo olabilirsin ama bunları yazmak için mi bu siteye üye oldun?
    tekrar tarafsız olduğumu belirterekten şunu eklemek istiyorumki niyetin hiç iyi algılanmıyo.

• Aynı fikirdeyim, kimsenin kimseye bu şekilde ukalaca dikte etmeye hakkı yok!

Gerçi yazım dilinizden söylediklerinizi ne kadar ciddiye almamız gerektiği aşikar ya...

"kayide" nedir yahu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenkonu

quote:

Araçın montajı nerde yapıldı bu 1 2. sine gelincede ALLAH eline düşürmesin dedin kişi PRİNS TÜRKİYE EĞİTMENİDİR VE PRİNS İ Türkiye ye getiren ilk kişidir.Senin bundan hiç haberin varmı ? arabanı ucuza yaptırmışın 2 gün sonra yine basın ağrıcak bunuda bil !!!! Eline düşürmesin dedin kişiden TÜRKİYE memnun ve met ediyo.İstisnalar kayideyi bozmaz !!!!

kardeş konuyla alakası olmayan tarafsız biri olarak şunu söylemek istiyorum ki henüz ilk foruma katılışında ne bu şiddet bu celal?
    tekrar tarafsız olduğumu belirterekten şunu eklemek istiyorumki niyetin hiç iyi algılanmıyo.

aynen öyle bu siteye sana cevap vermek için üye oldum ( kardeş konuyla alakası olmayan tarafsız biri olarak şunu söylemek istiyorum ) ewet baya tarafsızsın ( yamyamlar kan emiciler Allah ellerine düşürmesin) bunları kim yazdı ?? tarafsız oldugundan emin ol önce ok !!! bu sözlerin hakaret içeriyo bunuda belirtirim

• quote:

Orjinalden alıntı: greentooth

Aynı fikirdeyim, kimsenin kimseye bu şekilde ukalaca dikte etmeye hakkı yok!

Gerçi yazım dilinizden söylediklerinizi ne kadar ciddiye almamız gerektiği aşikar ya...

"kayide" nedir yahu???

kimin kime ukalaca konuştuğu ve hakaret içeren sözler söylediği belli formu iyi oku sadece bir yazışmayı okuyarak fikir belirtme
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkzenk

memduh usta bana 500 tl fiyat çıkardı problem var diye Kesinlikle ankara şaşmazdaki hiç bir otogazcıyı önermiyorum prise telefon ettim bana kayra otogazı söyledi ostimde adamlar 1 numara bu işin eğitimini almış insanlar memduh usta senide keklemiş üc kağıtçı 500 tl dediği arızayı 40 tl ye yaptırttım ALLAH kimseyi şaşmaza düşürmesin tüm kan emiciler orada.

sayın cenk zenk kimin hakkında yorum yaptıgını bilmedigin belli kayseri demen beni demen oluyor prins sistemi 2001 senesinde türkiyeye ben getirdim aynı zamanda kayra lpg ile ben birlik sayılırım ustalıgıma gelince başlangıç zamanım 1983 senesidir siz iki üç senelik firmalarla kıyaslarsanız ayıp etmiş olursunuz ayrıca 500 tl fiat çıkarttı dediginiz araç veyapılacak işleride yazarsanız insanlar daha iyi bilgilenir ve eleştiri yapabilmek için bir firma iş yapar ve 500tl alır işin hakkı 50 tl olursa o zaman eleştirirsiniz ayrıca eleştiri hakaret içeremez kanunu işlem başlar sahtekar kanemici üçkagıtçı hakaret etmek demek bunları kısa zamanda düzeltin düzeltme yapmazsanız kanuni işlem başlatacagım gerekeni kısa zamanda yapın saygılar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erenkonu

quote:

aynen öyle bu siteye sana cevap vermek için üye oldum ( kardeş konuyla alakası olmayan tarafsız biri olarak şunu söylemek istiyorum ) ewet baya tarafsızsın ( yamyamlar kan emiciler Allah ellerine düşürmesin) bunları kim yazdı ?? tarafsız oldugundan emin ol önce ok !!! bu sözlerin hakaret içeriyo bunuda belirtirim

benim forumda hakaret içeren bir yazımı bulmanız malesef mümkün değildir.memduh ustayla ilgili kötü bir tanımlamam da asla olmamıştır.
    forumda yazılanları takip edersen ( yamyamlar kan emiciler Allah ellerine düşürmesin) bu yazının bana ait olmadığını görürsün.
    tarzın prins ve memduh usta için kötü reklama sebep olabilir.

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemens -- 29 Mayıs 2009; 15:36:00 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: greentooth

Aynı fikirdeyim, kimsenin kimseye bu şekilde ukalaca dikte etmeye hakkı yok!

"kayide" nedir yahu???

kimin kime ukalaca konuştuğu ve hakaret içeren sözler söylediği belli formu iyi oku sadece bir yazışmayı okuyarak fikir belirtme

Arkadaşım öncelikle bu tarzını değiştir, sana siz diye hitap ediliyor, sen halen emir kipinde konuşuyorsun.
    Emir kipi çok karışık olmadı umarım, anlayabildin mi?

Sen bize uyamadığından, biz sana ayak uyduralım bari, belki daha rahat iletişim kurarız.

Burada muhatap olduğun insanlar senin çırağın değil, potansiyel müşteri kitlen. Hani bazı arkadaşların "dudak uçuklatan rakam" dedikleri miktarı ödeyip, prins kiti satın alan insanlar.

Yani böyle külhanbeyi çıkışları yapmak en iyi ihtimal ile haklı olsan dahi prestij kaybettirir.

Buraya kadar anlaşılmayan, birşey yoktur umarım.

Arkadaş yaşadığı problemi anlatmış, 500 lira istenen problemi 40 liraya yaptırdım diyor. Eğer verecek cevabın varsa, haksızlık yapıyorsa, yanlış bilgi veriyorsa sen de yazar, aydınlatırsın insanları.

Böyle iki koldan cevap yazıp insanları ikna ettiğinizi falan mı düşünüyorsunuz? Ben kendi adıma söyleyeyim, kapınızdan geçmem, tanıdığım kimseyi de geçirtmem. Ha bu yaşanan problemden değil, sizin takındığınız tavırdan dolayı.

Şimdi, söyleyeceğin şeyleri çırağından takım ister veya talimat verir gibi değil, 1-2-3 diye dikte eder şekilde, emir kipinde değil, saygı çerçevesinde, doğruyu anlatmak için söyleyeceksen o zaman olabiliriz. Yoksa asla olamayız.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 1 Haziran 2009; 0:34:06 >

• Epeydir kimse yazmamış, belki biraz sohbet açılır :)

Ben prins kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 yıl oldu, 13 gün kaldı :) 17 000 km kadar yol yaptım. Henüz hiç filtre değiştirmedim.

Filtre değiştiren ya da temizlettiren arkadaş var mı ? Eğer varsa, değişim olumlu bir etki yaptı mı?

Bi ara kitapçığında 25 000 km değişmeli diye yazdığını hatırlıyorum ama emin de değilim.

Özellikle benden daha uzun süredir kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemens -- 15 Haziran 2009; 22:05:25 >
  • Prins in turbo ile alakası yok aslında, hemen bütün kitlerin aracın gücüne göre farklı seçenekleri mevcut. Elbette turbolu araçlar için daha yüksek kapasiteli enjektör kullanıyorlar. Ama turbosuz güçlü araçlar için de yüksek kapasiteli enjektörler var.

Bu prins in en iddialı olduğu nokta, birçok aracın benzin enjektöründen daha kaliteli kheine marka, japon malı enjektörler kullanıyor.

Gidip başka bir kitin ve prins in enjektörlerini elinize alıp, inceleseniz, başka bişey anlatmaya gerek kalmayacak zaten

Fiyatının yüksek olduğu doğru, değer mi? Bütçe el veriyorsa bence değer, hiç pişman olmadım bu kadar para verdiğime.

Bu memnuniyetten distribütörü muaf tutuyorum, çünkü hakikaten bundan kötüsü olamazdı. Başka bi açıdan, prins bu kadar az bilinip, bu fiyata satılıyorsa, ilk sorumlu distribütör.

Şükür ki mal kaliteli, sorun çıkarmıyor, distribütör ile işiniz olmuyor.

Ne alırsanız alın, iyi bir yerde, referansları olan bir ustaya montaj yaptırın. İnanın seçim ve montaj aşamasında yapacağınızı düşündüğünüz tasarruf, size çok daha büyük maliyetler çıkaracaktır.

• açıklamalar için teşekkürler

peki bana ankarada bildiğiniz tavsiye edeceginiz bi yer varmı
  • Firmanın ismi hatırımda değil, zaten firmayı değil çalışan arkadaşı tanıyorum :)

Özelden telefonu gönderiyorum

edit: gsm numarası onaylanmadığından özel mesaj gönderemiyormuşum Az reklam var ekranda, bi de telefonu verelim değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 1 Haziran 2009; 23:08:15 >
  • ankarada özbek servis var şaşmazda telefonu bu topikte var.geri sayfalara bakarsanız görürsünüz.fiyatıda diğerlerine göre daha uygundur.işçilik konusu 10 numara işçilik yapıyorlar. memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • teşekkür ederim şu an hala araştırıyorum, landirenzo yu da çok tavsiye eden var... gerçi aralarında çok fazlaoda bi fiyat farkı yok... önümüzdeki günlerde taktırcağım buradan paylaşırım sizlerle, ilginiz için teşekkürler
  • merhaba egemen öncelikle ben bir lpg'li araç kullanıcısı değilim.
    daha önce web sitesini yaptığım yalnızca lüx araçların satışını yapan bir ikinci el oto-galerinin araçlarında bu kaliteli ve sorunsuz sistemi gördüğümden beri çevremde lüx araçları olan kuzenim, ağabeyim, amcam gibi yakın akrabalarıma ve dostlarıma hep prins önerdim.
    ben asla kimseye benzinli aracınıza prins marka lpg takın önerisinde bulunmadım bugüne kadar(çünkü benim aracım da 2000cc ve hala benzinli) fakat sizin gibi aracına lpg taktırma niyetinde olan insanlara iyi bir montaj olması koşulunda prins deneyiminin benzinli deneyiminden çok farklı olmayacağını söylüyorum.

eğer aracını çok seviyorsan ve mutlaka sıralı sistem taktırmayı düşünüyosan bence hiç düşünme prins taktır.

quote:

Orjinalden alıntı: egemens

teşekkür ederim şu an hala araştırıyorum, landirenzo yu da çok tavsiye eden var... gerçi aralarında çok fazlaoda bi fiyat farkı yok... önümüzdeki günlerde taktırcağım buradan paylaşırım sizlerle, ilginiz için teşekkürler

• Ben Delinin biriyim.Memduh benden 500 TL istemedi Ben Rüyamda görmüşüm. Siz ne olursa olsun 2 Trilyon$ bile istese memduha gidip Prins taktırın.Memduh nasa ile birlikte geliştirdi bu prinsi , çok iyi takar,Kodlarını Memduh Hesap makinesiyla yazdı,Takma geçirme çakma olayını Lockheed Martinile geliştirdi, memduh,.Düzelttim yazımı olmuşmu? MemDuh MemDuh EN Büyük Takıcı Böle mi yaziyim yoksa dahamı farklı sen nasıl emredersen.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.