arkadaşlar malatyada opelmarka aracıma prins marka lpg sistemi takdırdım sistemden memnun olmama rağmen beni üzen şey sistemde gaz kaçağı olmamasına rağmen lpg sistemi beyne sürekli gaz kaçak arızası atmakda defalarca kontrol ettik kaçak yok basınç ayarları normal regülatörün üstündeki kesici tertemiz tıkanmada yok prins ustaları yardımmmmmmmm.
quote:
Orijinalden alıntı: babacan44
arkadaşlar malatyada opel marka aracıma prins marka lpg sistemi takdırdım sistemden memnun olmama rağmen beni üzen şey sistemde gaz kaçağı olmamasına rağmen lpg sistemi beyne sürekli gaz kaçak arızası atmakda defalarca kontrol ettik kaçak yok basınç ayarları normal regülatörün üstündeki kesici tertemiz tıkanmada yok prins ustaları yardımmmmmmmm.
basınç ayarlarını kontrol ettirip fırmware güncellemesi yaptırınız
basınç ayarlarını kontrol ettik bi sıkıntı yok fakat güncelleme yapmadık bu yüzden olabilirmi.
quote:
basınç ayarlarını kontrol ettik bi sıkıntı yok fakat güncelleme yapmadık bu yüzden olabilirmi.
güncelleme yaptırmanız her anlamda fayda sağlayacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: sönmez yıldız
quote:
güncelleme yaptırmanız her anlamda fayda sağlayacaktır
prins vsi 2 için en son güncelleme ne zaman çıktı? eylül ayında güncellenmişti benim aracınki yakın tarihte bir güncelleme çıktıysa gidelim yaptıralım.
dün itibariyle güncellemede yaptık değişen hiç bişey olmadı bundan sonra ne yapmamızı önerirsiniz.
quote:
dün itibariyle güncellemede yaptık değişen hiç bişey olmadı bundan sonra ne yapmamızı önerirsiniz.
çok detaylı iğneden ipliği sistemi kontrol ettirin servise mutlaka gözden kaçan bişey vardır .
bugün itibariyle arızayı bulduk aracı tamirciye götürdüm aracın radyotörlere giden hortumların balon gibi şiştiğimi gördük baktıkki o ne regülatör gazı motor suyunun içine basıyor lpg tankının vanasını kapattık su hortumları normale bindi. inanın prinsin kalitesi beni düşündürmeye başladı 3000 km yapmış bi sistemin regülatörüne ne oluyorki.normal 800 tl takılan sistemde bile ben böyle bi sorun yaşamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme