Şimdi Ara

prins gaz kaçak arızası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar malatyada opel marka aracıma prins marka lpg sistemi takdırdım sistemden memnun olmama rağmen beni üzen şey sistemde gaz kaçağı olmamasına rağmen lpg sistemi beyne sürekli gaz kaçak arızası atmakda defalarca kontrol ettik kaçak yok basınç ayarları normal regülatörün üstündeki kesici tertemiz tıkanmada yok prins ustaları yardımmmmmmmm.

• quote:

Orijinalden alıntı: babacan44

arkadaşlar malatyada opel marka aracıma prins marka lpg sistemi takdırdım sistemden memnun olmama rağmen beni üzen şey sistemde gaz kaçağı olmamasına rağmen lpg sistemi beyne sürekli gaz kaçak arızası atmakda defalarca kontrol ettik kaçak yok basınç ayarları normal regülatörün üstündeki kesici tertemiz tıkanmada yok prins ustaları yardımmmmmmmm.

basınç ayarlarını kontrol ettirip fırmware güncellemesi yaptırınız
  • basınç ayarlarını kontrol ettik bi sıkıntı yok fakat güncelleme yapmadık bu yüzden olabilirmi.
  • quote:

basınç ayarlarını kontrol ettik bi sıkıntı yok fakat güncelleme yapmadık bu yüzden olabilirmi.

güncelleme yaptırmanız her anlamda fayda sağlayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

quote:

basınç ayarlarını kontrol ettik bi sıkıntı yok fakat güncelleme yapmadık bu yüzden olabilirmi.

güncelleme yaptırmanız her anlamda fayda sağlayacaktır

prins vsi 2 için en son güncelleme ne zaman çıktı? eylül ayında güncellenmişti benim aracınki yakın tarihte bir güncelleme çıktıysa gidelim yaptıralım.
  • dün itibariyle güncellemede yaptık değişen hiç bişey olmadı bundan sonra ne yapmamızı önerirsiniz.
  • quote:

dün itibariyle güncellemede yaptık değişen hiç bişey olmadı bundan sonra ne yapmamızı önerirsiniz.

çok detaylı iğneden ipliği sistemi kontrol ettirin servise mutlaka gözden kaçan bişey vardır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Enjeksiyon Arızası Sorunu !!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün itibariyle arızayı bulduk aracı tamirciye götürdüm aracın radyotörlere giden hortumların balon gibi şiştiğimi gördük baktıkki o ne regülatör gazı motor suyunun içine basıyor lpg tankının vanasını kapattık su hortumları normale bindi. inanın prinsin kalitesi beni düşündürmeye başladı 3000 km yapmış bi sistemin regülatörüne ne oluyorki.normal 800 tl takılan sistemde bile ben böyle bi sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.