1- Prins Lpg+Valve Care (3100 TL) 2- Landirenzo Lpg+Yağlamalı Sistem (2100 TL)
Bu sistemlerden hangisini önerirsiniz. Bu arada araç daha 700 km.de . Mayıs 2013 trafiğe çıkışlı. Km.de şu an 40 krş yakmakta. Not: Fiyatlar firmalardan alınmıştır.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: tamu
Merhabalar; 2013 Opel Astra Classic aracıma (Euro 5 Motor) sizce;
Bu sistemlerden hangisini önerirsiniz. Bu arada araç daha 700 km.de . Mayıs 2013 trafiğe çıkışlı. Km.de şu an 40 krş yakmakta. Not: Fiyatlar firmalardan alınmıştır.
Teşekkürler
Bu 2 sistem arasinda kaldiysaniz tabikide prins diger cihaz arasindA buyuk farklar var iyi bir servis iyi bir usta ile emin ol cok memnun kalacaksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: tamu
Merhabalar; 2013 Opel Astra Classic aracıma (Euro 5 Motor) sizce;
Teşekkürler
fiyatı yüksek almışsınız anadolu yakasında prins + valve care 2850 tl montajlayacak bayi var direkt olarak isim vermiyorum zaten anadolu yakasında fazla bayi yok arayıp pazarlıkla bu rakamlara bulabilirsiniz
benim fikrime gelirsek euro 5 motor bence riskli guruba giriyor lpg konusunda ben olsam dönüşüm yaptırmam çünkü çok erken subap sorunu yaşayanlar var piyasada tabi bu benim fikrim