Şimdi Ara

PRİNS TECHNOMAX (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
7
Favori
89.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

2800
    Simit depo ve dış koruma sacı dahilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır onlarla beraber 4900

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

Turbo araca technomax olmaz
    yanlışınız var,ustam, iyi araştırın derim, ayrıca neden olmaz onud açıklayınız.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    sayın engin_er_26

Biz şimşek otogaz olarak donanım haberde sadece reklam yapmak için barınan firmalardan biri olmak yerine kimsenin cevap bile vermeye tenezül etmediği sorunlara şifaen yardımcı olmak için bilgi birikimimizi paylaşan bir firmayız .Sektörde bilenler bilir ki en eski Yetkili servislerden biriyiz.Yıllarca prins bayiiliğimiz vardır.Öncelikle sizede nezaket ölçüleri içersinde yardımcı olmaya çalıştık . Zira ehli olduğunuzu zannediğiniz konuda bir işi ehline yanlışınız var araştırın diye bir itam her ne kadar maksad-ı hülayası kötü olmasada nezaket dışına taşıyor .Acaba ben mi yanlış biliyorum deseydiniz daha eftal olacaktır .Neyse şimdi sorunuzu cevaplayalım yardımcı olmak için .

Prinsin atmosferik 4 ürünü var :ecomax ,technomax,silverline ,Vsi2

lütfen inceleyinhttps://www.prins.com.tr/

bu kitlerden vsi2 olanı turbo olanlar için dir. ecomax technomax ve silverline kitlerinde turbo araçlar için manifolt basıncını ölçecek ayrı map sensörü yok Zira silverline modelinde ekstra turbo map akuple edilerek manifolt iç basıncı ölçülür ve kontrol ünitesi enjektöre artan emişe göre ms değerleri artırır .

şimdi size yanlış bilgi veren kişilerehttps://www.prins.com.tr/ web sitesi iyi okumasını önerin.

saygılar

• "Araştırın" dediğim için alındınız sanırım fakat araştırmak bilgi edinmek iyi bir şeydir, çünkü bu motorlar hakkında yeterince bilgi sahibi değilsiniz hatta sadece siz değil, çokça reklam yapan candan mh. Bile bu motorlar hakkında yeterli bilgiye sahip değil, onun için araştırın derim, araştırmak öğrenmek sizin bilgi ve tecrübenizi artırır ve size yarar sağlar, misal bir Renault bayisine gidip bu aracın kaputunu kaldırıp motora, enjektör manifold bakabilirsiniz, çünkü her şey bilgisayar başında öğreniliyor, emekli elektrik y. Mühendisim, çalışmadığım halde bugün bile araştırma yapıyor öğrenmeye çalışıyorum, bilmemek ayıp değil araştırmamak, öğrenmemek
    Ayıp.

• Videodaki Bu araç ile duster 1.0 tce 100 Bg turbo aynı tek farkı 1.0 TCe 100 Bg olması

2019 yılında bu aracın aynısına 94 adet montajımız var .Yine 2019 yılında aynı araçtan Başka bayilerde yanlış seçimden ötürü düzen alınamayıp sökülen 11 adet bu araçtan mevcut. bu aracı tanımak yada tanımamak ilgili bir mevzu değil .Bizim bayilik eğitimimizde TURBO araca ecomax ve techno takılmaması gerektiği kati olarak anlatılmış ken biz bunu neresini araştıralım .falanvca takmış filanca takmış bizi bağlamaz biz direkt prinsin eğitimini baz alırız .ayrıca videoda obd özelliği olmayan ecomaxı bu araca takmış olmanın ne kadar mantıklı olduğundan bile bahsetmeyeceğiz.Biz comprosör mercedese bile techno takanları bile görüyoruz .Ama sonuç hep hüsran .siz istedğinizi inanıp değerlendirin turbo aracın manifolt içi basıncı okunmadan yapılan her montaj hüsran olur
  • Tmm kardeş sen benden iyi biliyorsun, ben bir şey demiyorum. Ayrıca prins teknomax ta obd2 var tabi sen yok diyorsan yoktur.
    Bana link atıyorsun fakat kendin okumuyorsun.

PRİNS TECHNOMAX

• lütfen iyi okuyun technomaxda yok yazmadık ecomax da yok yazdık .çünkü videoda ecomax takılmış .iyi okuyun ayrıca Prins VSI engine set - Prins Autogassystemen BV dan bie ek sunduk . PRİNS TECHNOMAX
     PRİNS TECHNOMAX
  • Konu başlığı prins teknomax, siz başka tarafa çekiyorsunuz, biz burada ecomax değil teknomax konuşuyor o videodaki araç misal olarak verilmiştir.

• Nazmi Aksoy N kullanıcısına yanıt
    Hocam o araca olursa Prins VSI 2 olur oluyorsa eğer o da karma olur yani performanslı kullanayım derseniz benzini çok yakar.Ben şahsen kesinlikle önermem.İlla kafaya koydum diyorsanız Candan Mühendislik ile de bir görüşün.Ortaya çıkacak olan sonucun sizi hiç bir şekilde tatmin etmeyeceğine eminim.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Üstad ilginize teşekkür ediyorum.Csndsn Mühendislik ile iletişime geçtim.Bu araç için şimdilik sistem yok dediler.
    Benim açımdan ikna edici cevap.
    Teşekkürler.

• merhaba
    aracım 2007 model honda civic
    üstünde prins lpg kiti var.
    aracım benzinde çalışırken giderken hiçbir sorun yaşamıyorum ancak bazen lpg de araç hiç çalışmıyor ve bazende giderken bile lpg de iken araç stop ediyor. o arada lpg den benzine alıp yoluma devam ediyorum benzinde hiç bir sıkıntı yok.
    anadolu yakasında bazı firmalara götürmeme rağmen tam olarak bir teşhis bulunamadı.
    bilgisayara bağladıklarında arıza kodu vermiyor.
    yardımlarınızı rica ederim.
  • ozoz15 kullanıcısına yanıt
    Sayın ozoz15

bazen lpg de araç hiç çalışmıyor ve bazende giderken bile lpg de iken araç stop ediyor diye 2 şikayetiniz var . Bunlardan birincisi lpg de çalışmıyor diyorsunuz ya araç ilk çalıştırmada benzin ile çalışıyor sıralı sistemde şayet çalışmıyor ise araç o an benzinde çalışmıyordur . (geç çalışma ise o ayrı bir arıza olabilir)
    ikincisi araç giderken stop nasılş ediyor ayağınız gazda iken mi ? yoksa ayağınızı gazdan çekince mi
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    ustam merhaba
    araç otomatik honda. giderken gazda yada gaza basmadan mı stop ettiğini açıkçası tam hatırlamıyorum. ancak yolda giderken bir bakıyorum ki stop etmiş.( bu toplamda 6 aydır 5-6 kere oldu. yaz ayında da kış ayında da oldu.)

o andan itibaren de lpg sorunum başlıyor. kenara çekiyorum benzine alıyorum sıkıntı yok. ancak lpg ye geçişte araç direk stop ediyor. ben normal benzinle devam ediyorum. benzinde hiçbir sıkıntım yok.

şu anda mesela kendi kendine düzeldi. lpg de devam ediyorum. iki kere lpg bayisine götürdüm bilgisayarda bir sorun göremediler.

bu bir anda oluyor. bazen seyir halindeyken bazen de ilk lpg ye geçmede bu sorun başlıyor.

korkum şu araçla sol şeritte gidiyorum araç bir anda stop ediyor bu büyük bir sıkıntı.
  • tavsiyemiz istanbulda çetinsaya bir gidin derim mutlak çözümleyecektir

Adres : Bostancı Oto Sanayi Sitesi Menekşe Sokak G.Blok No: 3/A

İçerenköy Ataşehir KADIKÖY / İSTANBUL

Telefon : Servis : (0216) 574 97 33 - (0216) 575 11 45
    Gsm : (0532) 488 89 91 - 7x24 Acil Yardım Hattı
    Belgegeçer : (0216) 575 11 90

E-posta : info@cetinsayotogaz.com
  • Hayırlı günler bende 1999 model 1.6 8 valf vw bora otomatik var aracımda BRC takılı Fakat artık ömrünü tamamladi bence prins taktırmak istiyorum hangi modeli bana yeterli olur teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyneksiz -- 2 Şubat 2020; 15:25:35 >
  • Deyneksiz D kullanıcısına yanıt
    Prins ecomax 2300 TL işinizi çok iyi görür

• Bursa'da önerebileceginiz bir yer varmı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.