Şimdi Ara

PRİNS TECHNOMAX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
7
Favori
89.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba lancer 1.5 aracım var prins teknomax öneriyor musunuz
  • tolga1449 T kullanıcısına yanıt
    sayın tolga 1449

aracınıza technomax öneririz .Technomax Prins Otogaz Dönüşüm Sistemleri'nin en seçkin LPG kitlerinden biridir. Yüksek teknolojiye sahip Technomax'da OBD bağlantısı mevcuttur ve yeni nesil 4 silindir çok noktalı enjeksiyon araçlara uyum sağlar. Technomax uzun ömürlü kullanımı ve yüksek performansı bir araya getirir.

TechnoMax LPG Dönüşüm Sistemi'nin özellikleri

OBD bağlantısı bulanan elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmıştır. ECU, tüm komponentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve hafif-kompakt olarak üretilmiştir.

Yüksek kalitede filtre ünitesine sahiptir.Filtreye entegre edilmiş Bosch marka bir gaz sıcaklık ve basınç sensörü mevcuttur. Bu sensör sayesinde LPG'nin basınç ve sıcaklık değerleri anlık net olarak takip edilebilir.

Tek kademeli, yüksek ısı transferi yapabilen, kesici valf-filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen, sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur. Regülatör üzerinden motor soğutma suyu sıcaklığı takip edilebilir.

Motor gücüne göre özel olarak nozul seçimi yapılan,yüksek kapasiteli ve yüksek performanslı enjektörlere sahiptir. Her koşulda benzine eş değerde LPG püskürtülmesini sağlar. Uzun ömürlü kullanımı ve performansı bir araya getirir.

Seviye gösterge düğmesi; ayarlanabilir seviye sinyalleri sayesinde, gösterge optimum hassasiyette çalışır. Tank içerisindeki LPG seviyesini LED ışıklar ile gösteren ve tank içerisindeki LPG bittiğinde, sesli ikaz ile sürücüyü uyaran yakıt göstergesine sahiptir.

• Merhabalar 2011 1.16 bmw icin lpg düşünüyorum. Konustugum 2 usta silverline önerdi, 3. Usta ise teknomax veya silverline ikisi de olur dedi. Benim de kafam karıştı. Neden teknomax ı diger iki usta önermedi, sizinde görüşünüzü almak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seysey37

Merhabalar 2011 1.16 bmw icin lpg düşünüyorum. Konustugum 2 usta silverline önerdi, 3. Usta ise teknomax veya silverline ikisi de olur dedi. Benim de kafam karıştı. Neden teknomax ı diger iki usta önermedi, sizinde görüşünüzü almak istedim

Merhaba. Benim bir dönem 56 bin km kullandığım 1.16i aracım vardı.Üzerinde Silverline takılıydı.Araç muhteşem çalışıyordu aldığımda 84 binden sattığım 132 bine kadar hiç bir problem yaşamadım.Uyumu mükemmeldi. Ben şahsen Silverline öneriyorum bu yüzden. Ancak bütçe çok darsa Technomax ta olur.

• ecay kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir km.
    Araç kaç modeldi.Sıvı yağlama sistemi mevcut muydu.
  • seysey37 S kullanıcısına yanıt
    Bu araçlarada valftronic yapı söz konusudur ki bu durumda silverline yazılımsal olarak tam karşılık bulur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

Çok iyi bir km.
    Araç kaç modeldi.Sıvı yağlama sistemi mevcut muydu.

Sıvı yağlama kısmını bilmyiorum ben taktırmadım. Silverline olduğunu bile sonradan öğrendim.Arkadaşıma sattığım için 188bin km de hala sorunsuz olduğunu biliyorum.Zinciri değiştirecek anlaşılan.

Üstadlar ne der bilmiyorum ama ben şahsen 132HP lik Corolla'ya da Silverline takardım.Ancak %90 bu araçlara technomax takılıyor.

• Geçen gün lpg şamandıram takılmış ben babam depoyu doldurdu sanıyordum neyse gösterge full idi 3 ü düştü sonra ikaz yanmaya başladı depo nerdeyse komple boşalmıştı bir daha olur mu bu takılma soğuktan vs olur mu? (çok soğuk değil 2-8 derece arası geceler)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    KM hesabı her zaman daha mantıklı

KM takip edin.
  • 2007 model toyota rav4 aracım için prins technomax düşünüyorum sormak istediğim bir kaç konu var yanıtlarsanız sevinirim

1: aracım 2.0 benzinli 2007 öncesi 150 hp 2007 sonrası 152 hp bildiğim kadarı ile technomax kitler 150 hp ye kadar destekliyor bu problem olurmu ?

2 : technomax kitlerde obd desteği var benim aracımda bu uygulanabilirmi ve obd aktif edilip kullanılabilirmi

özellikle sormak istediğim bunlar harici varsa tavsiyeler onlarıda yazabilirsiniz

keyifli forumlar
  • lider58 L kullanıcısına yanıt
    Prins technomax kitleri obd özellikli ve 1.75 ohm enjektör sahip bir kitdir. Kit 150 beygir kadar denilse bile 180 beygir de denedik problem olmadı. Kampanyalı fiyat 2790 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    peki ustam obd özelliği aktif edilebilirmi benim araçta ? 2007 model toyata rav4
  • dahil edilir tabiki

Technomax LPG Sistemi'nin özellikleri

OBD bağlantısı bulanan elektronik kontrol ünitesine sahiptir. Prins yazılım ile geliştirilmiş diagnostik ve arıza tespit programı ile donatılmıştır. ECU, tüm komponentler ile hızlı iletişim kurarak sinyal gecikmesi oluşturmaz ve hafif-kompakt olarak üretilmiştir.
    Yüksek kalitede filtre ünitesine sahiptir.Filtreye entegre edilmiş Bosch marka bir gaz sıcaklık ve basınç sensörü mevcuttur. Bu sensör sayesinde LPG'nin basınç ve sıcaklık değerleri anlık net olarak takip edilebilir.
    Tek kademeli, yüksek ısı transferi yapabilen, kesici valf-filtre entegreli, ayarlanabilir basınç aralığı ile yaz-kış basınç ayarlaması gerektirmeyen, sabit LPG debisine sahip regülatörü mevcuttur. Regülatör üzerinden motor soğutma suyu sıcaklığı takip edilebilir.
    Motor gücüne göre özel olarak nozul seçimi yapılan,yüksek kapasiteli ve yüksek performanslı enjektörlere sahiptir. Her koşulda benzine eş değerde LPG püskürtülmesini sağlar. Uzun ömürlü kullanımı ve performansı bir araya getirir.
    Seviye gösterge düğmesi; ayarlanabilir seviye sinyalleri sayesinde, gösterge optimum hassasiyette çalışır. Tank içerisindeki LPG seviyesini LED ışıklar ile gösteren ve tank içerisindeki LPG bittiğinde, sesli ikaz ile sürücüyü uyaran yakıt göstergesine sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 27 Aralık 2019; 14:16:46 >

• simsekotogazankara kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ilgilenip cevapladığınız için .

kolay gelsin iyi çalışmalar
  • Yakın zamanda prins technomax için fiyat alan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

dahil edilir tabiki

Technomax LPG Sistemi'nin özellikleri

Fiyat lütfen (3 silindir 1.0 TCe 100bg turbo mpi motor clio4 0.9 ile aynı)
    Ayrıca Silindir depo aracın altına takılacak fark ne kadar

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    2800

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Turbo araca technomax olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

Turbo araca technomax olmaz
    Lovato obd2 yada brc confort olurmu. Olursa bunların fiyatları nedir clio 4 0.9 tce 90 ile aynı motor

• Prins silverline turbo olur 4600 tl

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.