Şimdi Ara

PRİNS TECHNOMAX (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
7
Favori
88.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simsekotogazankara

Prins ecomax 2300 TL işinizi çok iyi görür
    Eco max ile teknomax arasındaki farklar nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Ecomax 3 ohm enjektör var ayrıca obdsiz
    Technomax 1.75 ohm enjektör ve obd li

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deyneksiz D kullanıcısına yanıt
    Prins Web sitesinden bayii leri kontrol ediniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ecomax 3 ohm enjektör var ayrıca obdsiz
    Technomax 1.75 ohm enjektör ve obd li
    Obd li olanlar aracın obd port una mı bağlanıyor, kablolar kesiliyormu, obd bağlantısı ile ilgili bir örnek fotoğraf koyabilirmisiniz

• Obd li dediği bir modül oksijen sensörü vs bağlanıp ayarda gerekirse değişiklik yapıyor. Yarı akıllı bir sistem gibi düşünülmeli... Kablo işi var ama orjinal ekipmana zarar verilmez. Arabadaki obd girişine bağlanmıyor. Yazılıma bağlamak için kitin olduğu yerde ayrıca bir obd portu oluyor.

Bende technomax kiti mevcut tercih etmemdeki sebep obd ve yazılım desteği, obd olmayan kitlerde ayar güzel olmazsa arıza ışığı alırsın. Benim kite bir başlangıçta birde 1500km sonra kontrol ve ayar yapıldı (adaptasyon süreciymiş) ondan sonra arıza ışığı vs almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Obd li dediği bir modül oksijen sensörü vs bağlanıp ayarda gerekirse değişiklik yapıyor. Yarı akıllı bir sistem gibi düşünülmeli... Kablo işi var ama orjinal ekipmana zarar verilmez. Arabadaki obd girişine bağlanmıyor. Yazılıma bağlamak için kitin olduğu yerde ayrıca bir obd portu oluyor.

Bende technomax kiti mevcut tercih etmemdeki sebep obd ve yazılım desteği, obd olmayan kitlerde ayar güzel olmazsa arıza ışığı alırsın. Benim kite bir başlangıçta birde 1500km sonra kontrol ve ayar yapıldı (adaptasyon süreciymiş) ondan sonra arıza ışığı vs almadım.
    Aracınız nedir

• Mitsubishi Attrage 1.2 (3A92) Atmosferik Euro5 motor. var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Mitsubishi Attrage 1.2 (3A92) Atmosferik Euro5 motor. var...
    Lpg performansı nasıl?

• Şu anlık benzinden bir farkı yok , performansı iyi , zorladığımda da sıkıntı olmadı...

• Bende 2014 model toyota auris var 1.6 otomatik. Prins technomax taktırmak istiyorum. Fiyat öğrenme imkanı var mı. Teşekkürler

• İyi günler aracımı yeni aldım Seat İbiza 2011 model pris marka lpg takılı araçta araçımın söyle bir sorunu var sabahları iki üç marşta çalışıyor gün içinde de arqcı bir saat kullanmadım mı aynı sorunla karşılaşıyorum araç soğuduğunda geç çalışıyor sanayiye götürdüm usta lpg tankerinden vanayı kapattı araçtaki geç çalışma sorunu gitti gayet iyi çalışıyor araştırdım beyindeki diyaframın değişmesi gerekiyormuş diyafram delindiği için geç çalışıyor Muğla merkezde ustaya gösterdim bizde tamir kiti yok beyinin komple değişmesi lazım dedi o da baya külfetli prins eski sistem lpg bu arada yardımcı olabilir misiniz

• 2790 TL  PRİNS TECHNOMAX
  • quote:

2790 TL
    Selamlar

Gönderdiğiniz.broşürdeki sadece enjektör fiyatı nedir ? Teknomaksa takılan yeni nesil enjektör sanırım. Fiyatını öğrenebilir miyim ?

• quote:

2790 TL
    Fiyatının düşme nedeni nedir, malzemelerde değişiklik mi yapıldı, mesela enjektörler değişik gibi

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    sayın eyönetmen fiyatı özelden atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 13 Şubat 2020; 16:36:59 >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    sayın engin_er_26

Technomax plus fiyatı düşmedi bu kampanyalı fiyatdır .2790 tl .

• simsekotogazankara S kullanıcısına yanıt
    sayın şimşek otogaz, 2006 model opel zafira 1.6 105bg aracıma lpg taktırmak istiyorum siz hangi kiti önerirsiniz, ayrıca malumunuz benim lpg tankı diğer araçlardan farklı, fiyat farkı ne olur, yol gösterirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaraoglu

Merhaba,
    Bu hafta Kocaeli'de bir Prins bayinden Technomax kiti için anlaştık ve taktırdım.

Faturaya baktığımda LPG ci arkadaş FBR kit, Atiker tüp yazmış. Kaputu kaldırıp baktığımda enjektörün OMVL olduğunu gördüm. Regülatörün üzerinde de marka yok ve CPR LPG yazıyor. (sanırım Prins yazması gerekiyor)

Acaba Technomax bu şekilde bir toplamamı yoksa kazıklandım mı sizce?
    Evet bende 2 lpg ustasından duydum prins owml almış toplama bie ürün olduğu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

Evet bende 2 lpg ustasından duydum prins owml almış toplama bie ürün olduğu söyleniyor.

Alıntıları Göster
    Enjektörler bir kaç kitte daha kullanılan Gemini enjektör onlar da yenilendi en son yeteri kadar hızlılar ayrıca sessizler.Regülatör OMVL ancak bu kötü anlamda değil çokça övülen bozulduğunun görülmediği bir regülatör.Program Prins. Technomax BRC Comfort ile rekabetçi olan bir kit.

LPG niye taktırıyorsun tasarruf için.Tasarruf için taktırdığın bir mala para da veriyorsun.O halde bu malın rantabl olması gerekir.Prins'in yaptığı da bu.2010 larda varil petrol 100USD den aşağı değildi.Şu an 60 usd dolaylarında geziyor.Yani LPG kitlerinin fiyatı yaptığı tasarrufu katladı diyebiliriz.Technomax'ın çıkış amacı da bu.Özel araçlar hariç Khein enjektör VSI 2 taktırabilen var mı hala? Dolayısıyla kit toplamaymış vb tartışmalara hiç gerek yok.Enjektöre,regülatöre,programa bakılır güzel bir işçilikle montajı yapılır AFR ayarı yapılırsa Technomax 130HP lere kadar ideal bir kit.

• Prins Technomax LPG kiti önceden OMVL enjektör kullanıyordu. Hatta üzerinde Prins yazanlarda OMVL üretimi idi. Şimdi yenilendi enjektörler GEMINI üretimi enjektör kullanılıyor. Birkaç gün önce aracın enjektörlerini değiştirdim. Eski omvl marka enjektör 2,5 senede bozuldu. Yerine yenilenmiş enjektör aldım.

Yenisi ve eskisi

PRİNS TECHNOMAX
     PRİNS TECHNOMAX

PRİNS TECHNOMAX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 17 Şubat 2020; 10:44:57 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.