Şimdi Ara

print screnn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekranın tam olarak görüntüsünü kaydetmek istiyorum şöyle bişey duydum print screen tuşuna basınca ekrandaki görüntüler kaydediliyor ama ben yapamadım nasıl görüntüyü çekicem ve nereye kaydediyor

• print screen tuşuna bastıktan sonra Paint uygulamasını başlat ve üstte düzen de yapıştır ibaresi olcak ona tıkla görüntü karşına gelsin bundan sonra istediğin formatta istediğin yere kaydedebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

print screen tuşuna bastıktan sonra Paint uygulamasını başlat ve üstte düzen de yapıştır ibaresi olcak ona tıkla görüntü karşına gelsin bundan sonra istediğin formatta istediğin yere kaydedebilirsin

olmadı tuşu basıp bırakıcakmıyım yoksa basılımı tutucam tam anlamdım biraz daha bilgi
    yapıştır yazısı çıkmadı
  • basıp bırakacaksın dikkat et scoll lock açık veya kapalı olcaktı tam hatırlayamıyrum ikisindede dene bende mesela flock tuşu var scroll lock gibi o açıkken çekiyor ancak bide öle dene istersen ondan kaynaklanıyordur
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

basıp bırakacaksın dikkat et scoll lock açık veya kapalı olcaktı tam hatırlayamıyrum ikisindede dene bende mesela flock tuşu var scroll lock gibi o açıkken çekiyor ancak bide öle dene istersen ondan kaynaklanıyordur

dostum sağol çok teşekkürler oldu bendeki tuş f lock tuşu kaplıyken çekiyor f tuşlarını devreye sokan tuş neyse yardımın için sağol
  • rica ederim kolay gelsin
  • eğer capsleri heryerde kullanmak istersen ctrl+printscreen yap daha ii sonuç verir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • caps mi? o nedir dostum anlamadım ?
  • ekran görüntüsü yav caps diolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.