Şimdi Ara

Printer önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir yazıcı almak istiyorum. Özellik olarak foto baskısı yapabilecek ek olarak scanner özelliğide olması tercih edilebilir ama scanner çokda önemli değil, kullandığınız sorunsuz çalışan, çok profesyonel olmayan, kartuş dolumu yapabileceğim bir yazıcı ne önerirsiniz?

Bu konuda bir forum başlığı göremedim, bu sebeple buraya yazdım, yazıcılar'a yönelik bir forum başlığına yönledirirseniz sevinirim. Hiç değilse daha önce aynı tarz soruyu soran birileri varsa onlardan da yaralanırım,

tşkler...

• Hp 1510 model printer alabilirsin.
  • evet, bende onu düşünüyordum aslında, peki foto print kalitesi nasıl? kullanan var mı? fotoğrafçıdan yaptıracağın fotolar kadar kaliteli oluyor mu?
  • Canon MP150 iyi düşün. Mükemmel fotoğraf basabiliyor. Ayrıca HP1510 da iyi seçim olur.
  • yazıcı olarak HP yi tercih etmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Hp 1510 model printer alabilirsin.

benim gözümde bu yazıda kaldı doğrusu, ben 1315 modelini kullanıyorum oldukça memnunum, 1510 ise daha kaliteli baskı veriyor diye biliyorum... bu makinenin renkLi baskı çözünürlüğü 4800*1200 fiyatı 117dolar+kdv

bu arada gözüme CANON PIXMA-IP4200 yazıcı da takıldı... bu bir fotoğraf yazıcısı renkli baskı çözünürlüğü 9600*1200 ve fiyatı 134dolar+KDV

seçim senin HER İKİ MODELDE MAVİBİLGİSAYARDA MEVCUT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentunsal06 -- 18 Ocak 2006 12:39:29 >

• HP
  • canon mp-150 al.ben 1-2 aydır kullanıyorum bu ayda chip dergisinde en uygun olarak seçildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: celchuk

canon mp-150 al.ben 1-2 aydır kullanıyorum bu ayda chip dergisinde en uygun olarak seçildi

bak bu mesajı görmesem az kalsın sipariş ediodum, şimdi inceledim buda çok güzel, hp 1510'u gördüm teknosa da az önce, bunada bakyım bi boyutları fln nasıl, neredeyse tüm özellikleri aynı gibi, cartuş doldurmada problem var mı? biliyor musun?
  • hp 1315
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.