Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla yakalanırlarsa hepsinin işi biter hepsindede kestaneyi çizecek birileri var.büyük ihtimalle kaçarlar yoksa pope yaşatmaz onları hele bellick off düşünemiyorum...
  • adamın kolunu şılak die kesti manyak bi sahneydi bu arada deli de ne deli adam mıchael kdr akıllı be.
  • Ya millet prison break 'in son bölümü mü neydi hapishandeden kactılar da sonra da ucak takı elemanlar onları bırakıp kactı ..Bızımkılerde ormana kactı ... sonra bittimi ne oldu ... Bilen varmı..?
  • o sezon finaliydi zaten
    yeni bölüm 21 agustosta baslıcakmıs ama amerıkada
    artık burda eylulde baslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

o sezon finaliydi zaten
    yeni bölüm 21 agustosta baslıcakmıs ama amerıkada
    artık burda eylulde baslar

sorun değil bekleriz artık,tekrarlarla idare edicez mecburen
  • valla eylülde baslarsa sükretmek lazım smalwille, niptuck ,x-files gibi dizileri 4-5 sezon geriden takip ettiğimiz düşünülürse ben bi senebeklemeye razıyım
  • haklısın
    eskiden
    dawsons creek de
    önce amerikada yayınlanır ertsı gun bızde verılırdı
    ama olsun hıc yoktan böle guzel dızılerı para ödemeden ızleyebılıyoruz
  • doğru dedin
  • http://www.youtube.com/watch?v=EzkrKvD9jUI

ve daha bi sürü güzel video var
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

belli 21 ağustos

Prison Break (2005-2009 / 2017)

• Prison Break in güzel bir Türkiye forumu :www.prisonbreaktr.com
    Prison Break le ilgili her şeyi,bulup dizi hakkında yorum yapabileceğiniz bi yer..
  • ya insan söyloe tekrar bi seyrettiğinde o kadarda mükemmel bi dizi olmadığını yer yer sacmaladığını görüyo mesala dün tekrarlanan bölümde t-bag tüneli gördükten sonra abruzziye diyoki tüneli gördüğüm için beni öldürmeyi düşünüyosan vazgec bi damla kanım akana kadar bütün hapishaneyi planınızdan haberdar ederim allah allah söyle cek bi kuytuya kır boynunuda görüyüm kaç kişiye haber verebiliyo birde sanki kıoca hapishanede oda kalmadı gardiyanı michealın odasına getirdi neyse bi bakıma bu sacmalıklarda olmasa dzinin heyacanı kalmıycak arada bi iyi oluyo
  • dersler yoğun olduğu için bu sene pek cnbc-e izlemedim(tv seyretmek başka cnbc-e izleyicisi olmak başka) iyiki de seyretmemişim çok harika bir diziymiş yahu bu,1. bölümünden itibaren tekrarını seyrediyorum,salıdan perşembeye 21de. yalnız haftada 3 gün yetmiyor hemen salı gelse keşke ya da cnbc-e ye mail atıp hafta içi hergün olmasını isteyeceğim internet kotalı olmasa indireceğim ama tt....
  • zaten bundan sonra yanılmıyosam hafta içi hergün yayınlancak reklamları öyle dönüyo yani
  • bende hiç izlememiştim ama hafta içi verilen tekrarları izliyorum gerçekten mükkemmel bir dizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

zaten bundan sonra yanılmıyosam hafta içi hergün yayınlancak reklamları öyle dönüyo yani

hadi ya çok iyi ozaman düzenleme:siteye baktım salıdan perşembeye diyor bakalım tv yi de açasım gelmiyor:)

Arkadaşlarım

İlk sezonun türkçe altyazılı bölümleri sizde var mı? sanırım 2dvd ediyor. Acaba ne kadara anlaşabiliriz kargo bana ait zaten pek de bişey tutmaz sanırım. İlgilenirseniz sevinirim, sabırsızlıktan patlamak üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicroCube -- 12 Ağustos 2006; 19:52:32 >
  • harika ya sırf bu dizi için uydu çekcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

belli 21 ağustos

Prison Break (2005-2009 / 2017)

hotbird de bunu veren kanal var mı acaba?
  • malesef yok
    256k kuralları geçerli bu tür yeni bölümler için
  • yeni sezona cnbc-e en erken ekimde başlar bence...

bu aradawww.prisonbreaktr.com da ki adam Vice President'ın başkan yardımcısı anlamına geldiğini bile bilmiyor heralde..vice başkanı yazmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roosevelt -- 13 Ağustos 2006; 19:37:53 >
  • Arkadaşlar sizce uçağın kaçmasınıda hesaba katmış mıdır?yoksa uçağın kaçmasıda planın bi parçası mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.