Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın son kez yazıyorum seyredenler son bolum hakkında yorumda bulunmayın
    yahu bi heyecanımız var bırakın yasayalım,sırf bunun icin indirmedik dizinin bolumlerini
  • Tek kelime ile MÜTHİŞ bir dizi...
  • gerçekten bu dizide emeği geçmiş herkesin alnından öpmek lazım
  • süper bi bölümdü gerçekten.kendimi o kadar kaptırdımki dizi nasıl başladı nasıl bitti anlamadım.adamlar kaçarken onlarla beraber sanki bende kaçıyormuşum gibi hissettim.baya heyecanlandım.bakalım haftaya finalde ne olacak perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Süper bir dizi Fox'a bu dizi için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu senenin bombası.
  • offfffffffffff offffffffffffffff geçen hafta izleyemedim bu haftada son bölümü izlemeyeceğim

nerden izlerim ya
  • bencede izleme bi anlamı kalmaz çünkü.zamanın varsa yeni sezon CNBC-e de başlıyana kadar tekrarları kesin yayınlanır o zamanı bekle derim ben.sen sezon finalini yaptım diye kabul et.bugün son bölümü izlersen bizim kadar keyif alamazsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: nobody8

offfffffffffff offffffffffffffff geçen hafta izleyemedim bu haftada son bölümü izlemeyeceğim

nerden izlerim ya
  • böle final mi olur yaww
  • quote:

böle final mi olur yaww

katılıyorum. yalnız yukarda bişi okudum..

quote:

Aldığı ratinglerle ve üzerine topladığı ilgi ile bu senenin en iyi yapımıdır bence.

Yapım ile ilgili bilgiler: Fox'da ilk premieri 29 Ağustos 2005'de yapıldı. 1. Sezon 15 Mayıs 2006'da sonlandı ve 2. Sezon (Prison Break: Manhunt) ise 21 Ağustos 2006'da başlıcak amerikada.

Olayımızın en başına gidersek: Bu yapım ile ilgili ilk düşünceler Fox'a 2003 senesinde iletildi. Daha sonraları bunun 10 bölümlük bir mini-seri olması tasarlandı ve Steven Spielberg ve Bruce Willis gibi film endüstrisinin ünlü isimlerinini ilgisini çekti ama gerçekleşmedi. Lost ve 24 gibi dizilerden sonra, en sonunda Fox'da prime time'a bu diziyle girmeye karar verdi ve 2004'de işe koyuldu.

Nerde çekiliyor: 1.Sezon hepimizinde izlediği gibi çoğunlukla Illinois'deki Joliet hapishanesinde çekildi. Dış mekan çekimleri ise Chicago, Woodstock'da yapıldı. 2. Sezon ise Dallas ve Texas'da çekilmeye devam ediyor.

Rating: Fox bu seriye müthiş bir reklam kampanyası ile ve tahmini 10.5 milyon izleyici ile girdi ve gerçektende başardılar. Fox bu başarıya 1998'deki Ally McBeal'dan beri hasretti. Premieri Amerikada o hafta en çok izlenen 7. tv show'u oldu ve her hafta ekrana ortalama 10 milyon izleyici çekmeye başladı. Show ilk başta 13 bölüm olarak düşünülmüş ama topladığı büyük ilgi ile 9 bölüm daha çekilmesi kararlaştırılmıştır. İlk 13 bölüm amerikada Ağustos-Kasım 2005 ayları arasında yayınlandı, geri kalan 9 bölüm ise Mart ve Mayıs ayları arasında sunuldu.

Kaynak:Wikipedia

şimdi 23. bölüm ve sonrası var yane... yanlış mı anladım acaba die düşündüom.
    emin omak istiyorum. çünkü böle biterse moralim acaip bozuldu:(
  • Arkadaşlar finalden bi önceki bölüm daha hareketliydi.Finalde iyiydi ama her zamanki gibi şimdi ne olacak dedirttiler.sanırım dizinin tutmasının nedenide bu
  • Download : Prison Break 2. Sezon Promo

****>>>> rapid/share
    "/" ini kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 27 Temmuz 2006; 23:36:00 >
  • eyvallah kardeşim' valla içime sular serpildi. video da baya heyecanlı şeyler olacağı belli....
  • eeee cılkını çıkarttılar kaç babam kaç
    baydık yaw
  • kaçma sahnesi çok saçma geldi bana.. tam pencerenin önünde bir kablo gibi bişi tutunup karşıya geçiyorlar yok ya :)) hapisanede böyle bir durum mu varmış yani hadi ordan.. hapisaneyle duvar arasında bir halat gibi bişi tutun kaç ohhh :)
  • yauw uçakta gitti öle yayan kaçıyolar nereye kaçıyosun ulan arkadan uçaklar helkopterler polisler geliyo yakalarlar yani eğer yakalayamazlarsa saçma olur bence bunlar yakalancaklar tekrar kaçış olayı öteki sezona kalcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

Download : Prison Break 2. Sezon Promo

****>>>> rapid/share
    "/" ini kaldırın

eyvalla. bunlar ilk sezonda kabak tadı verdi bi kaçamadılar 6 cenabet bir araya gelmiş hep talihsizlikler bunları buluyor. inşallah 2 sezonda türk filmi gibi yapmazlar
  • hakikaten bu final yakışmadı . yürüyerek meksikaya kaçıcaklar herhalde oda 1 sezon sürer artık .
    yalnız abruzziyi çok tebrik ediyorum son bölümün en iyi sahnesiydi.
  • az önce 11.bölümü izledim. okadarda iyi bir dizi değil bence. lostu izledikten sonra çok basit geliyor konu.
  • Hah..Süper Dizi bence Son Bölümü Soluksuz İzledim..Sucre ve C-note du herlade Zenci adama Birşey olmasında
  • yeni sezon ne zaman başlıyacak bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.