Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlar böle olmas ki:( sonunda yakalanmazlarsa artık abartıyorlar derim ama ben de bilmiom ne zaman başlıcağını bilenler warsa söleseler sewiniriz
  • Arkadaşlar kaçışa çok odaklandık bu arada avukat kız başkan olan kadının öldürüldü zannedilen kardeşine ulaştı
  • yuh be kaçamayacak mı bunlar . iki kişi kaçtı bile birisi deli olan diğeri atın yayına saklanan . diğer arkadaşlar yayn devam edecekler şimdi işin yoksa yeni sezonu bekle
  • ya hani yeni sezon yoktu tek sezondu dizi? ama süper bitti gerçekten. yakalanmazlarsa abartı olur o kadar polis varken.
  • yeni sezon yok diyenler nerden aldrılar bu bilgiyi???
  • PRİSON BREAK TEKRAR BÖLÜMLERİYLE SALIDAN PERSEMBEYE 21:00 DA CNBC-E DE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 29 Temmuz 2006; 15:54:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

yeni sezon yok diyenler nerden aldrılar bu bilgiyi???

yeni sezon var. bi önceki sayfada promosu verildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

yeni sezon yok diyenler nerden aldrılar bu bilgiyi???

yeni sezon var. bi önceki sayfada promosu verildi

ok ne zmn başlıcağı belli mi peki???
  • belli 21 ağustos

Prison Break (2005-2009 / 2017)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

belli 21 ağustos

kardeş eyvallah baya az kalmş desene yaw
  • olsun bunlar 2dk olayı 45 dk ya yaydıkları için yine koca bir sezon hiçbişey olmıcak. 6 cenabet sürekli talihsizlikler filan verem etti ya. neyse bakalım bu sezon nası olcak
  • Herkes büyük şokta AmA 21 ağustosta başlıyor 2. sezon, az kaldı.Bekleyip görücez.Bunlar yakalanıcak gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEXRONICE

Herkes büyük şokta AmA 21 ağustosta başlıyor 2. sezon, az kaldı.Bekleyip görücez.Bunlar yakalanıcak gibi

arkadaşlar;21 ağustos'ta daha Amerika'da başlıyor prison break.Türkiye'de daha geç başlayacak yani[:')]
  • 22 ağustos sabahı ben izliyip burda anlatırım bak görürsün
  • abicim orasıyla saat farkı war olmada ben de biliyorum 21 ağustos olduğunu.ama fark olduğu için en erken 22 ağustos ta olur yani, o zaman da nbc ile bağlantılar hemen olmuyor maalesef, oyüsden öyle dedim ben.yoksa ben de istiyorum çabuk başlamasını
  • Kim bilir yeni sezonu ne zaman vericekler Türkiye de
  • izlerken direk zıplıodum ya kaçın diye ama harbi o kadar polis varken kaçarlarsa bravo
    bide kız ölmediyse başı buyuk belada ona uzuldum
  • ha bide dünkü ilk bölümü izlediniz mi adam herşeyi ilk gunden kurdu planladı
    muhteşem zeka ya
  • Yine parmaklar gidicek yakında
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.