Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanla bekliyoruz. Az sonra başlayacak.
  • deli olacam bi dizinin sonunda insan bu kadarmı merakta bırakılır yaa, bu arada dizinin sonlarında çalan müzikte harikaydı
  • harika bir dizi. işlerin bir anda bu kadar değiştiği ve heyacanlı olduğu bir dizi seyretmedim. herkes kendi derdinde. bir hafta geçer mi beee
  • gerçekten işleri zor abruzzi uçağı 3 kişilik istemiş,(sanırsam;lincoln,michael we kendisi için),bellick'in yokluğu anlaşıldı,en önemlisi mike müdürü rehin aldı! ama sanırım kaçacaklar
  • kesinlikle süper bir dizi.. son 3-4 bölüm çok heyacanlı..cnbce izleyicileri ; son bölümlerde kalpten gidebilirsiniz ..özelliklede 21.bölümn sonlarında..
  • arkadaşlar bu dizinin sonunu bilen biri warsa noolur bana pm atsın kalpten gideceğim yoksa eyoruk sen biliyorsan please
  • dünkü bölüm yine süperdi.sonunda Michael Sara'ya kaçıcağını söyledi yardım istedi.müdüre bıçak çekti abimle burdan kaçıyoruz dedi.bakalım haftaya neler olacak.şimdiye kadar her bölümü heyecanla ne olacağını tahmin edemeden merak ederek izlediğim tek dizi bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_23

arkadaşlar bu dizinin sonunu bilen biri warsa noolur bana pm atsın kalpten gideceğim yoksa eyoruk sen biliyorsan please

bence bekle...alt tarafı 2 hafta ..bir şey değil..hemen geçer
    eğer ben söylersem heyacanı kalmaz.. öyle boş boş izlersin son bölümleri..ama şunu söyleyeyim : 2.sezon a çok soru kalıyor...yani öyle herşey bitmiyor 1.szonda
  • doğru dion gerçekten beklemekten zarar gelmez di mi?ama böyle bi dizi de haftada bir konmaz ki kardeşim
  • arkadaşlar ben dayanamadım netten çektim son 2 bölümü. size şunu söyleyeyim acayip heyecanlı ve süper yapmışlar. 20 bölümüm bütün aksiyonunu toplasan son 2 bölümdeki heyecanı alamazsınız
  • Tüm Sezonu izledim Ve Diyebilirim ki Bana kalırsa İlk Bölümler Daha Güzeldi Sanki.Belkide Daha heyecanlı.

Ama tam anlamıyla Harika bir Seri.
  • Aldığı ratinglerle ve üzerine topladığı ilgi ile bu senenin en iyi yapımıdır bence.

Yapım ile ilgili bilgiler: Fox'da ilk premieri 29 Ağustos 2005'de yapıldı. 1. Sezon 15 Mayıs 2006'da sonlandı ve 2. Sezon (Prison Break: Manhunt) ise 21 Ağustos 2006'da başlıcak amerikada.

Olayımızın en başına gidersek: Bu yapım ile ilgili ilk düşünceler Fox'a 2003 senesinde iletildi. Daha sonraları bunun 10 bölümlük bir mini-seri olması tasarlandı ve Steven Spielberg ve Bruce Willis gibi film endüstrisinin ünlü isimlerinini ilgisini çekti ama gerçekleşmedi. Lost ve 24 gibi dizilerden sonra, en sonunda Fox'da prime time'a bu diziyle girmeye karar verdi ve 2004'de işe koyuldu.

Nerde çekiliyor: 1.Sezon hepimizinde izlediği gibi çoğunlukla Illinois'deki Joliet hapishanesinde çekildi. Dış mekan çekimleri ise Chicago, Woodstock'da yapıldı. 2. Sezon ise Dallas ve Texas'da çekilmeye devam ediyor.

Rating: Fox bu seriye müthiş bir reklam kampanyası ile ve tahmini 10.5 milyon izleyici ile girdi ve gerçektende başardılar. Fox bu başarıya 1998'deki Ally McBeal'dan beri hasretti. Premieri Amerikada o hafta en çok izlenen 7. tv show'u oldu ve her hafta ekrana ortalama 10 milyon izleyici çekmeye başladı. Show ilk başta 13 bölüm olarak düşünülmüş ama topladığı büyük ilgi ile 9 bölüm daha çekilmesi kararlaştırılmıştır. İlk 13 bölüm amerikada Ağustos-Kasım 2005 ayları arasında yayınlandı, geri kalan 9 bölüm ise Mart ve Mayıs ayları arasında sunuldu.

Kaynak:Wikipedia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çatkıdı -- 19 Temmuz 2006; 11:22:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_23

doğru dion gerçekten beklemekten zarar gelmez di mi?ama böyle bi dizi de haftada bir konmaz ki kardeşim

doğru dedin 250 bölüm çeksinler hergüne koysunlar dimi
  • heyoooo sonunda kaçtılar

kaldı bir bölüm insan bu kadarmı merak eder ya,kaçacaklarmı nasıl yapacaklar derken sonunda kaçtılar bakalım sezonun son bölümünde aburizzi nin ne yapacağını merak ediyorum,izleyenler sakın birşey anlatmayın bu dizinin en güzel yanı bizleri merakta bırakmasıydı tadını kaçırmayalım lütfen
  • ayakta zıp zıp zıpladım yaa
    acayip super oldu yaslı adama ve tombik e uzuldum
    neyse
  • Vee işte son bölüm... Bu 6 gün geçmez diyorsanız,pm atabilirsiniz..
  • Valla ben hr-hdtv olarak bu son 2 bölümü 3'er kez izledim. Tek kelimeyle süperdiler.
  • abi hakkaten müthiş başladı müthiş bitio ben biraz geç katıldım ama şuana kadar hiç bi bölümü kaçırmadım
    bölümlerin alt yazılarını nerden bulabilirim
    bide LJ ye ne oldu bu bölümlerde hiç gözükmüo
  • www.divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://www.divxplanet.com/sub/m/6647/Prison-Break.html

tüm bölümler var

lj yakalandı, mapushane'de çürücek bi süre
    prison break'in filmi çekiliyo, konusu da michael bu sefer lj'i kurtarmak için hapse giriyo tabi çok fazla estetik ameliyatın ardından, çünkü hapisten kaçtı ya tanınmaması gerek (şakka şakka)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.