Şimdi Ara

Prison Break (2005-2009 / 2017) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.950
Cevap
114
Favori
610.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizi bu dur işte ! dünkü bölümde diğerleri gibi Amerikan sempatizanlığı yapmadan hem kendi politikacılarının hem ordunun ne kadar berbat 1 durumda olduğunu ve hala zencilere nasıl dawranıldığını çook iyii anlatıodu
  • öle arada bölüm yapmışlar zaman geçsin diye yani bi halt yoktu demek
  • olur mu?? bence çok güzeldi. geçmişlerini öğrendik hepsinin
    doktorun eskiden uyuşturucu bağımlısı olabileceği benim aklıma gelmezdi örneğin..

quote:

Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA

öle arada bölüm yapmışlar zaman geçsin diye yani bi halt yoktu demek
  • dünkü bölüm bence gayet güzeldi,en azından olayların başına dönüp karakterleri daha iyi tanımamızı sağladı
    mesela michael e pek karı kız emanet edilemeyeciğini gorduk,eleman abisi hapise girip olayların içyüzünü öğrenince değişmiş bayağı bi nevi adam olmuş yani
  • wallla bende izlememiştim eski bölümlerini ama izledim dün .

Zenci bi karakter vardı hani kızının bebegı olacak olan işte o marketi 2. kez soyarken yakalandı bak bunu bilmiodum .

2-Bide bi herif daha vardı adını hatırlayamıyorum 6 tane öğrenciye mi ne tecavüz etmiş.

3-Bide bi zenci daha vardı Askeriyeyle ilgili mi neydi sorunu vardı orayı kacırdım

4-Michale mi neydi pizzacı kızın kolundakı dövmelerden ilham alarak haritaları yaptırtcakdı sırtına
    son olarak da (tamam sıkıldınız biliyorum) Michael elinde iki silah vardı ve bitti bölüm....
  • ya bu dizinin rapid yada hemenpaylaş linkleri var mı bilenler gönderirse çok makbul geçer çünkü program kurulmuyo bu bilgisayarlara.
  • dün akşam ki bölüm güzeldi . o .bne olmaktan korkan muhbire uyuz olmaya başladım her hafta daha da heyecanlı oluyor.
  • salak ufaklık ya neden gitti ki ajanı vurmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

salak ufaklık ya neden gitti ki ajanı vurmaya

ucuz kahramanlık peşinde oldugu için

bu arada michael'ın zekasına hayran olmamak elde degil, önce ben de delirdiğini düşündüm ama sonra niye rol yaptığını anladık, daha önce bahsettikleri gibi tam bi dahi gibi hareket ediyo

sucre'ye de bulaştırmış sanırım bu dahiliğini, iç çamaşırı numarası da çok zekiceydi, tabi onun nasıl ele geçirildiğini hiç sormayın
  • sucre süpper ya çok sewiyorum ben onu
  • oncelikle hepinize selamcıklar ben yeni uye tesadufen bu forumu buldum ancak beğendim nese konu : prison bende isldeim diziyi gerçekten profesyonel işi olduğu açık ama bizim turklerden neden bole diziler çıkmıyor anlamıyorum ancak asmalı konak kurtlar wadisi yapıorlar neden? ama prison film statusunde izlenilebilecek bir dizi biras uzun kalır ama o kalitedede:P ARTIK TÜRKLERDENDE BOLE DİZİLERİN ÇIKMASI DİLEĞİYLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: satinezgi

sucre süpper ya çok sewiyorum ben onu

bi önceki bölümde market soyarken sadece buna ihtiyacım var deyip diğer paraları bırakması sonrası herkes sevmiştir heralde sucre'yi, bazen michael'a yapışması dışında pek bi yanlışını görmedim, michael'dan fırça yiyo zırt-pırt
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrandomLee

oncelikle hepinize selamcıklar ben yeni uye tesadufen bu forumu buldum ancak beğendim nese konu : prison bende isldeim diziyi gerçekten profesyonel işi olduğu açık ama bizim turklerden neden bole diziler çıkmıyor anlamıyorum ancak asmalı konak kurtlar wadisi yapıorlar neden? ama prison film statusunde izlenilebilecek bir dizi biras uzun kalır ama o kalitedede:P ARTIK TÜRKLERDENDE BOLE DİZİLERİN ÇIKMASI DİLEĞİYLE

imkansız malesef,
    mesela lost'u bilirsin heralde, lost'un sadece pilot bölümü yaklaşık 10 milyon dolar'a çekilmiş, düşün artık bizde 10 milyon dolarlık kaç sinema filmi yapıldı?
  • arkadaşlar ben en son bölümü perşemce gecesi gece saat 3 izledim ve en son olarak

yakışıklı deliye gidip nasıl dedi o da sen kimsin dedi

ama 45 dakika sürdü normalde 1 saat sürüyordu

sonu böyle mi bitti?
  • Perşembe gece yarısından sonra izlediğin için araya fazla reklam girmediği için 45dakika sürmüştür. İnternetten indiriyorum, reklamsız hali yaklaşık o kadar. O bölüm de öyle bitiyor.
  • ya arkadaşlar prison break hastasıyım ama son bir iki bolumu kaçırdm.sole oyurup en baştan tum 1. sezonu dogru durust izlemek istiyorum.kolay indirebilmem için tum 1. sezonu bi link werebilck olan varmı.biraz acele!!

• buyur kardes ama torrent ben bole indirdim. isine yarar heralde.

pardon ya link vermek yasak heralde.nese istersen msnden ulasabilirsin yardimci olurum. nofear_tr@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpOoKy_TR -- 4 Temmuz 2006; 10:20:43 >
  • bu dizinin oyuncu kadrosununun gecmisine baktim dominic purcell(linc) ve peter stormare(abruzzi) dışında E.R. dizisinde oynamayan yok. demek herkesin yolu once bi er dan gecio baya enteresan. ha bi de Sarah Wayne Callies(Sarah Tancredi) oynamamisti.
  • abi zaten nbc kadrosu hep aynı. ben dizilerin çoğunu takip ediyorum hep aynı adamlar. Sanırım sözle$melerinde öyle bir madde war
  • ben de herkese tavsiye ediyorum prison break'i çok sürükleyici ve gerçekçi bir dizi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.